Боя за коса blond 8

• 48 439
  • 365
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм фризьор и работя с MATRIX.
Пак са продукти на L`OREAL. Wink

Аха, досетих се аз, че не ти е чиста работата, много професионално се включваш и отговаряш в темата, за което много ти благодаря  Hug   bouquet

А знаеш ли дали златна рибка предлага и 3% окислител, но просто да го няма на сайта? И има ли вариант за разреждане на окислител от6% до 3%?
Незнам.Аз пазарувам директно от вносителя.Те имат 3%.Но можеш да помолиш в някой фриз.салон близо до вас да ти дадат.Не става да се разреди.

# 181
Venisss,страхотен цвят ти се е получил! newsm10
И на мен ми харесваш повече така. Peace

# 182
~Venisss~ страхотен е цвета! Кажи с каква боя ,ааа между другото къдриците ти естествени ли са  Wink

# 183

Страхотен цвят, наистина и на мен ми харесва повече от предишния ти  Hug
Но ми се струва, че този на аватара ти е по-тъмен  newsm78

# 184

Аха, досетих се аз, че не ти е чиста работата, много професионално се включваш и отговаряш в темата, за което много ти благодаря  Hug   bouquet

А знаеш ли дали златна рибка предлага и 3% окислител, но просто да го няма на сайта? И има ли вариант за разреждане на окислител от6% до 3%?
Незнам.Аз пазарувам директно от вносителя.Те имат 3%.Но можеш да помолиш в някой фриз.салон близо до вас да ти дадат.Не става да се разреди.

Права си, то разреждането не става с вода  Joy Те за тва хората са измислили и 12%, 9% и т.н. %, то иначе всички с вода щяха да разреждат  Joy

# 185
~Venisss~ страхотен е цвета! Кажи с каква боя ,ааа между другото къдриците ти естествени ли са  Wink

Ето това е боята:
http://prikachi.com/files/953455B.jpg

Къдриците са ми естествени.

Vividas, да на аватара е по - тъмен цвета и аз такъв исках, но явно съм взела по - светъл цвят. Поне още 1, 2 тона по - тъмен трябва.

# 186

Ето това е боята:
http://prikachi.com/files/953455B.jpg

Къдриците са ми естествени.

Vividas, да на аватара е по - тъмен цвета и аз такъв исках, но явно съм взела по - светъл цвят. Поне още 1, 2 тона по - тъмен трябва.

Абе мацка, тоя за лятото е идеален! Дори и да не стане др път и пак да е по-светъл от желания от теб цвят, тъкмо докато свърши лятото вече ще си го постигнала, тъкмо за есента  Wink Този цвят какъв номер е, с който си се боядисвала сега, защото на мен този на аватара ти ми прилича на 8  newsm78 Belissima и Рошавка да ме поправят ако греша

# 187
Номера с който се боядисах е 10.0

# 188
Здравейте, преди няколко дена си купих боя  палете делукс 100, прибирайки се вкъщи обаче установих че боята съдържа изсветлител ( прахчетата) или както му се вика блондор. Сега се чудя какво да правя да мажа ли корените или да търс нова боя. Имате ли отзиви за тази боя добра ли е или има вариант да си изгоря косата. Дължините ми са руса основа с кичури с блондор, дали да издърпам нови кичури или да мажа смело от делукса. Незнам какво да правя давайте съвети.

# 189
Здравейте момичета , и аз се включвам
Блонди съм от около 5 месеца и съм наистина пристрастена вече..
Има толкова красиви нюанси на русия та човек да се  чуди с какво да   се боядиса
Поздравления за красивите гриви

# 190
Бейбита, днес  бях страшно изненадана от цветана косата на майка ми. Тя се боядисва само със Лонда сакниднавско русо май 89 беше. Никога не й ставаше пепелно, но седеше добре. Днес дойде с невероятен пепелен, леко сивкав оттенък и направо ме шокира. Направила е следното - в боята е сипала 2 пълни изстисквания на помпата от силвър матиращия шапмоан на лореал. Стояла си е обичайното време. Някой правил ли е това да сподели? Просто съм очарована от цвета, как не съм се сетила да пробвам!
Ще питам и фризьорите в другата тема, че ми е много интересно какво е тяхното професионално мнение.

# 191
Дани, то това добре, но зависи колко време ще го задържи цвета. Надявам се поне до следващото боядисване да не се промени коренно.  Peace

# 192
Дани, то това добре, но зависи колко време ще го задържи цвета. Надявам се поне до следващото боядисване да не се промени коренно.  Peace
Ами тя се е мила вече 3-4 пъти и цвета не мърда! Боже трябваше да го снимам, ама съм в пуста болница с малката и нямах апарат под ръка. Определено следващото боядисване съм с тази врътка, да не изтощавам всеки месец с блондор. Споделям го, защото смятам, че цвета е просто невероятен и нямаше да повярвам, ако ми го беше казал друг, а не майка ми.

# 193
Къде в София мога да намеря MATRIX.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт