Боя за коса blond 8

• 48 413
  • 365
  •   1
Отговори
# 240
Аз съм се правила с 9.01. Цветът е много хубаво сиво.  Месец със сигурност ще издържи, но постепенно си пада

Благодаря за включването  Wink

# 241
Сега като разгледах всичките снимчици на Godiava съм в чуденка. Бях решила да я потъмня ама сега съм на кръстопът. Незнам какво да правя, мисля на края на месеца да се боядисвам.

Godiava, с блондора на денис какъв нюанс се получава без да слагаш боя?

# 242
Бонче, извинявай и в двата поста съм ти объркала името. Е сега чак видях.

# 243
Много ми се иска да добавя към блондор, който мога да си купя от магазина, примерно на Евтерпа или Денис, 6% окислител.
Бонче, на Денис блондора с 12% окислител ли върви? И някой знае ли дали има в търговската мрежа блондор, който да върви с по-нисък % окислител?  Mr. Green

# 244
http://www.solvexcp.com/index.php?page=shop.product_details& … id=26&lang=bg   ето този е с 9 процента,много е щадящ,изсветлява хубаво и мирише много сладко на бадем и мед  newsm74

# 245
http://www.solvexcp.com/index.php?page=shop.product_details& … id=26&lang=bg   ето този е с 9 процента,много е щадящ,изсветлява хубаво и мирише много сладко на бадем и мед  newsm74

Златна си  Hug  bouquet
А къде в София мога да си го купя?  Mr. Green
И твоя естествения цвят какъв е? Колко време стоиш с него?  Mr. Green
Ама то никъде не пише, че е 9%.  newsm78 В магазина ли да кажа, че искам с 9%? Сори за олигофренските въпроси  Mr. Green Blush

# 246
Godiava, с блондора на денис какъв нюанс се получава без да слагаш боя?
При стоене 25 мин. на мен ми става почти бяла косата,за това аз,за да не я горя толкова стоя само 15 мин.-става по-патешка,но като сложа боята отгоре се покрива Simple Smile

Бонче, на Денис блондора с 12% окислител ли върви? И някой знае ли дали има в търговската мрежа блондор, който да върви с по-нисък % окислител?  Mr. Green
Да,окислителят е 12% .Ще питам една моя позната,която работи в парфюмерия и ще ти кажа има ли блондор с по-слаб окислител  Peace

# 247
  • Lost in a fairytale ...
А как процедирате с боядисването след обезцветяване? Сушите първо косата и така нанасяте боята или на влажна коса? И колко минутки стоите с нея?

# 248
Аз примерно,като е измия след обезцветяването,малко е подсушавам и тогава нанасям боята..

# 249
А как процедирате с боядисването след обезцветяване? Сушите първо косата и така нанасяте боята или на влажна коса? И колко минутки стоите с нея?
След обезцветяване мия косата-слагам си маски балсами.Подсушавам косата със сешоар и на лееко влажна коса нанасям в корените боята.Стоя около 10 до 15 мин. и изплаквам,после слагам пак балсам и маска  Grinning

# 250
  • Lost in a fairytale ...
Благодаря Hug Аз първия път като се правих съвсеем леко я подсуших и намазах с боята и стоях десетина минутки, но почти нищо не стана и реших, че трябвало повече време да я държа.
Иначе из онзи ден пак обезцветявах. Изсветля, но все още е далеч от бяло и тук- там стои като на петна, има малко по-тъмно на места и е леко кофти като е изправена, затова я къдря да не си личи много Simple Smile Взех си перления балсам на престиж, общо взето има някакъв ефект, но е далеч от показаното на опаковката Simple Smile

Сега се двоумя дали да обезцветя последно с Денис (досегас се правих с евтерпа 2 пъти) или направо да си я поптъмня, че нямам нещо нерви да стане както трябва  Grinning Grinning

# 251
http://www.solvexcp.com/index.php?page=shop.product_details& … id=26&lang=bg   ето този е с 9 процента,много е щадящ,изсветлява хубаво и мирише много сладко на бадем и мед  newsm74

Златна си  Hug  bouquet
А къде в София мога да си го купя?  Mr. Green
И твоя естествения цвят какъв е? Колко време стоиш с него?  Mr. Green
Ама то никъде не пише, че е 9%.  newsm78 В магазина ли да кажа, че искам с 9%? Сори за олигофренските въпроси  Mr. Green Blush
В София можеш да го намериш в магазинчето на Алабин.Вътре в кутията има шишенце с окислител и на шишенцети си пише 9% ако искаш мога да го снимам  Joy Моят естествен цвят е кестеняв към тъмно и стоя различно и 30 минути съм стояла и 40 и 50 всеки път различно  Simple Smile

# 252
А аз искам да ви попитам относно блондора на Денис понеже в града където живея не го открих никъде дали някоя от вас може да ми купи и да ми прати по пощата и ще се разберем за пращането на парите защото не съм много на ясно как стават нещата  baby_neutral

# 253
Абе блондита ако си купя само блондор на денис и си седя колкото си пише на опаковката дали ще се получи жълто newsm78 да знам дали да си купувам и боя

# 254
Теди от аватара виждам че косата ти е станала много готин цвят и вече е равен цвета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт