Боя за коса blond 8

• 48 415
  • 365
  •   1
Отговори
# 225
За Майандра - ползвала съм я, само че No. 7 и 7.3 с най-високия процент окислител. Резултатът беше мека коса, хубав цвят и хубав блясък. За трайност на цвета не си спомням, защото я боядисвах често, но като цяло съм много доволна. Дано и ти да си  Grinning

# 226
solley от къде взе този номер?Аз гледах на пазара при нас в Красно село,но този го нямаше...

# 227
  • София/Дружба
купих я от аптека Ремедиум на ул.Гео Милев. направи ми впечатление, че имаше само 2 броя окислител 40 vol и много беден избор на цветове. този номер беше само 1 бройка. незнам ако ми хареса резултата какво ще правя Simple Smile

# 228
# 229
  • София/Дружба
сега седя намазана, ама нещо не съм очарована...  Sad
до сега съм се боядисвала с палете xxl - абсолютно платинено русо
винаги ми е ставал еднакъв цвят, без да изгаря косата и без да има жълто в корените
обаче май сега ще ходя няколко дни с жълти корени...

# 230
Здравейте блондита.Отдавна не съм се включвала във форума,но когато съм свободна винаги ви чета.
Около мене нищо ново,вече се примирих с факта,че хубаво русо = обезцветяване в корените   umnikuu
Обезцветявам корените с блондор на денис ,а боядисвам с гарниер 113,но само корените !!
Ето снимки от последното ми боядисване :
http://www.foto.bg/showfull.php?photo=250407
http://www.foto.bg/showfull.php?photo=250408   

Целувки на всички !
txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves Two Hearts

# 231
Godiava   Hug    страхотен цвят! Аз реших другия път малко да я потъмня, защото хич не ми се ще да се обезцветявам.

# 232
Браво GodaiVa  постигна своя си цвят
А аз тук все още си търся моята боя

# 233
Здравейте блондита.Отдавна не съм се включвала във форума,но когато съм свободна винаги ви чета.
Около мене нищо ново,вече се примирих с факта,че хубаво русо = обезцветяване в корените   umnikuu
Обезцветявам корените с блондор на денис ,а боядисвам с гарниер 113,но само корените !!
Ето снимки от последното ми боядисване :
http://www.foto.bg/showfull.php?photo=250407
http://www.foto.bg/showfull.php?photo=250408   

Целувки на всички !
txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves Two Hearts
Това е начина и аз така направих веднъж,получи се точно това,което пожелах Hug
Сега не ги обезцветих и естествено...имам леко жълти корени Sad
GodaiVa страхотно се е получило....така след като правиш и обезцветяване и след това боя(колко време сотиш с боята?) забелязваш ли някаква промяна в косата си...тоест дали ти се е изтощила повече?

# 234
Ох ами аз исках само боя, ама май ще се наложи и аз с блондор да я правя

# 235
Днес си купих Блондор на Евтерпа, който върви с 12% окислител и матиращ балсам Перлен на Престиж. Ще чакам да ми се омазни косата и ще боядисам един кичур за проба, а също така ще направя тест за чувствителност. Мисля към 20ти да се изруся напълно. ще падне смях, усещам го.  baby_neutral

# 236
Ще чакаме снимки.   smile3509

# 237

GodaiVa страхотно се е получило....така след като правиш и обезцветяване и след това боя(колко време сотиш с боята?) забелязваш ли някаква промяна в косата си...тоест дали ти се е изтощила повече?

С боята след блондора стоя 10-тина минути.Не,не виждам разлика в косата от преди,тъй като само корените боядисвам и обезцветявам.Дължината не съм я барала от поне 2 месеца.След доста дълга борба вече нямам по-тъмни кичури,цветът е само един нюанс на русото.Не я щадя вече толкова косата,защото повече се ядосвах когато слагах само боя и приличах на чипровска черга-с по 2-3 нюанса на русото,сега цветът ми е все едно в салон съм се правила,но разликата е с около 40 лева  Wink
Ето още снимчици:
Щрак
Щрак 2

# 238

С боята след блондора стоя 10-тина минути.Не,не виждам разлика в косата от преди,тъй като само корените боядисвам и обезцветявам.Дължината не съм я барала от поне 2 месеца.След доста дълга борба вече нямам по-тъмни кичури,цветът е само един нюанс на русото.Не я щадя вече толкова косата,защото повече се ядосвах когато слагах само боя и приличах на чипровска черга-с по 2-3 нюанса на русото,сега цветът ми е все едно в салон съм се правила,но разликата е с около 40 лева  Wink
Ето още снимчици:
Щрак
Щрак 2

Страхотен цвят! Поздравления  Hug

Момичета, както знаете бях решила да се боядисвам с Мажиблонд на Лореал. Но сега се замислих, тъй като си изрусявам корените и косата ми е вече блондирана цялата веднъж, чудя се дали да не взема професионална безамонячна на Лореал "Richesse 9.01 Млечен шейк платин" Единственото, което се чудя е дали ще издържи на косата ми месец или ще падне при миенето на косата  newsm78 Рошавка, Белисима, или някой, който има опит, моля ви помогнете  Praynig Мажиблонд или Ричес е по-добре за моя случай?  Flutter

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 11:31 от Vividas

# 239
Аз съм се правила с 9.01. Цветът е много хубаво сиво.  Месец със сигурност ще издържи, но постепенно си пада

Общи условия

Активация на акаунт