Боя за коса blond 8

• 48 426
  • 365
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, аз съм нова във форума,но от една година съм почти бяло руса, а естественият ми цвят е много тъмно кестеняв.

Ето и снимки: http://www.impulse.bg/user/p0LinkAa

Молбата ми към вас е да ми дадете съвет как да изравня косата си, защото както се вижда от снимките има малка разлика.. до ушите някъде е бяло русо,а надолу (и особено отзад) e по-тъмно (в момента сиво от матировката, но пронцип е бежов..). Проблем имам и с корените,но мисля че с въпросната безамонячна паста на Лореал + окислител 6% и някаква безамонячна сиво-бяла боя ще се получи.. Thinking

ТУТИ, прочетох,че си фризьорка и то си личи по начина ти на изказване и компетентността Simple Smile Би ли ми препоръчала качествен фризьорски салон във Варна,където да работят с професионалните продукти на Лореал?

И последно: някой ползвал ли е проф. боя Крамер? Препоръчват ми я много,но чух че много изтощава (а моята коса вече е много пършава Sad ), а ми казаха цялата си коса да мина с нея за да стане един цвят, като корените 1во с блондор Thinking

# 211
Здравей  Hug Добре дошла във форума  Wink
Аз моя цвят го изравних с обезцветяване на цялата коса, но това съм го правила само веднъж и няма да го повторя, много изхабява косата. Споменаваш, че имаш проблеми с корените, обезцветяваш ли ги преди да бодисаш косата?
Относно Крамер, братовчедка ми и баща и са фризьори. Той дълго време боядисваше с Крамер, в това число и братовчедка ми, но тя ми е споделяла, че Крамер са агресивни бои и горят доста. Аз лично съм много доволна от Лореал Екеселанс 10.21. Последния път се правих с нея и цвета си стои, косата ми не жълтее, но за съжеление не мога да си сложа окислител 3% в нея, защото тя върви с 12% мисля. А аз винаги обезцветявам корените. И обезцветяване с 12% и боя 12% и последния път имах ранички на скалпа  Cry
Откакто пиша във форума тук си направих някои изводи и най-важния е, че всеки си е индивидуален, на някои им става желания цвят само с боя, на други без обезцветяване не става (като мен  EmbarassedWink

# 212
Момичета, след като обезцветявате корените след това каква боя слагате за хубав цвят? Отново изрусяваща или такава, която да докара само тон за цвят, но без да се цели допълнително изсветляване?

# 213
Полинка,не виждам снимките...
Люлякова,слага се само цвят с 3% окислител.

# 214

Ок, благодаря ти   bouquet

# 215
  • Lost in a fairytale ...
Блондита, аз утре пак ще обезцветявам (този път както си му е реда  hahaha) и след това мисля с балсама на престиж да матирам. Дали ще се получи?  Thinking И кой всищност е този балсам, как се води цвета? Нещо перлено знам, че беше, но какво точно  Rolling Eyes

# 216
Блондита, аз утре пак ще обезцветявам (този път както си му е реда  hahaha) и след това мисля с балсама на престиж да матирам. Дали ще се получи?  Thinking И кой всищност е този балсам, как се води цвета? Нещо перлено знам, че беше, но какво точно  Rolling Eyes

Перлено русо се води Simple Smile
Успех!  Peace

# 217

Тути, аз много ти благодаря за съветите. Ще те послушам и ще изсветля с 6% окислител в блондора и с боя с 3% окислител. И блондора и боята ще са на Лореал. Да те питам ползвала ли си Мажиблонд №902, светло перлено ли става?  Rolling Eyes

# 218
съдейки по номерата би трябвало да е това. Wink

# 219
съдейки по номерата би трябвало да е това. Wink

Мерси   bouquet

# 220
  • В къЩи.
Здравейте златокоски ,имам нужда от вашата помощ, предложете ми боя за коса,която да покрива белите коси,да е Що годе трайна, и да няма този гаден жълт оттенък. Майка ми вече се е побъркала каква боя да си вземе и все не може да намери подходяща.
 По принцип харесва русо със сив оттенък,не знам точно как се води цвета,като цена нещо от средния клас.
Благодаря ви предварително   bouquet

# 221
  • София/Дружба
Блондита, някоя от вас ползвала ли е боя за коса Maiandra?
Днес си купих, много ми я нахвалиха. Цвета е 1000+ - very,very blonde super lightening, с окислител 40 (те са 20,30 и 40).
Чудя се какво ли ще се получи...

# 222
40 са VOL,а процентно е 12%.

# 223
  • София/Дружба
да, пише 40 vol Simple Smile
най-силния взех.
В листовката, която е в боята прочетох че се разрежда 1:3,
1 боя + 3 оксиданта.
Някой да знае нещо по въпроса?

# 224
Щом така пише - така направи сместа.