Боя за коса blond 8

• 48 389
  • 365
  •   1
Отговори
# 285
Роши, нещо не разбирам какво си искала да кажеш  Embarassed Joy

Пуснала съм го без отговора, исках да кажа, пробвай Simple Smile

# 286
Роши, нещо не разбирам какво си искала да кажеш  Embarassed Joy

Пуснала съм го без отговора, исках да кажа, пробвай Simple Smile

ОКИ, ако не стане, ще мажа боя отгоре и готово  Wink

# 287
Днес се направих с блондор на денис цялата коса.
Стана добре почти бяло, на места леко жълтее ама не ми стигнаха 2 блондора и не се намаца както трябва
Но блондора е добър

# 288
  • Lost in a fairytale ...
Днес се направих с блондор на денис цялата коса.
Стана добре почти бяло, на места леко жълтее ама не ми стигнаха 2 блондора и не се намаца както трябва
Но блондора е добър

2 блондора не ти стигнаха ? Колко ти е дълга косата ?

Душичка по-добре смени блондора наистина. Аз също така си мислех, че ще изсветлее, обаче нищо  не стана. Стоях 40 минути и цялата работа 1-2 тона разлика. Нищо общо с бяло русото. Стои си патешко  hahaha Перлата на Престиж лееекинко пооправи нещата, но изобщо не е това, което исках. А и май май не ми отива светла коса Simple Smile Скоро ще си връщам моя си цвят  Laughing

# 289
не ми стигнаха 2 косата ми е до раменете

# 290
Не ви ли е страх че като слагате блондор на цялата си коса, ще останете без нея, това е най-лошото нещо, което може да причините на косата си и то в домашни условия Naughty

# 291
Здравейте, снощи блондирах корените с 9% окислител, но др път ще пробвам и с 6%, защото с 9% дори стана по-хубаво отколкото с 12%. С 12% ми ставаше патешко гадно жълто, а така, ако бях стояла по-малко, дори и на естествено русо биеше цвета  на 10 минута от намазването с блондира Wink Боята Ричес не само, че хваща, ами на мен ми идва и прекалено силна. В корените ми лилавее  Shocked На колежките им хареса, ама на мен, не много, то ще се измие, ама ...  Mr. Green Иначе любимия ми цвят си остава на Лореал Екселанс №10.21. Това е моя цвят  Peace

Въпрос към професионалистките  Wink : Тъй като Лореал Екселанс №10.21 е с окислител 12% предполагам, ако към боята прибавя не оригиналния окислител на боята, а др марка, но 3% ще има ли проблем?  newsm78

# 292
Здравейте, снощи блондирах корените с 9% окислител, но др път ще пробвам и с 6%, защото с 9% дори стана по-хубаво отколкото с 12%. С 12% ми ставаше патешко гадно жълто, а така, ако бях стояла по-малко, дори и на естествено русо биеше цвета  на 10 минута от намазването с блондира Wink Боята Ричес не само, че хваща, ами на мен ми идва и прекалено силна. В корените ми лилавее  Shocked На колежките им хареса, ама на мен, не много, то ще се измие, ама ...  Mr. Green Иначе любимия ми цвят си остава на Лореал Екселанс №10.21. Това е моя цвят  Peace

Въпрос към професионалистките  Wink : Тъй като Лореал Екселанс №10.21 е с окислител 12% предполагам, ако към боята прибавя не оригиналния окислител на боята, а др марка, но 3% ще има ли проблем?  newsm78
Лореал Екселенс 10.21 не е с 12%, а е с 9% максимум, а това с 3% от друга марка не те съветвам да го правиш - няма да останеш удовлетворена от резултата, зависи разбира се какъв резултат желаеш.

# 293

Лореал Екселенс 10.21 не е с 12%, а е с 9% максимум, а това с 3% от друга марка не те съветвам да го правиш - няма да останеш удовлетворена от резултата, зависи разбира се какъв резултат желаеш.

Благодаря! Мисля, че е с 12% явно защото последния път ми изгоря главата и много ми щипеше, но то е било явно от блондора  Mr. Green

# 294
Здравейте, снощи блондирах корените с 9% окислител, но др път ще пробвам и с 6%, защото с 9% дори стана по-хубаво отколкото с 12%. С 12% ми ставаше патешко гадно жълто, а така, ако бях стояла по-малко, дори и на естествено русо биеше цвета  на 10 минута от намазването с блондира Wink ....
И преди съм го писала,с 12% окислител в блондора,за да стане патешко жълто,означава,че си в средната фаза на изсветляване и трябва да постоиш още 10-тина минути.С 9% ти се струва по-добре изсветлено,може би ,защото си с доста тъмно русо и се слива с останалата коса...

# 295
И аз съм от доста време блонди.
Ето тук добре се вижда цвета http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs083.snc1/4573_106 … 473_6922611_n.jpg

# 296
И аз съм от доста време блонди.
Ето тук добре се вижда цвета http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs083.snc1/4573_106 … 473_6922611_n.jpg

Малее,чудна си,мила   bouquet
С каква боя/и номер се правиш?

# 297
Мерси много. Embarassed
Ходя на фризьор и ме боядисват с професионалната на Лореал.

# 298

Vividas ,а с  какъв блондор се прави?

П.С. Мелиса,страхотен цвят,браво! Heart Eyes Като кукличка си! Wink

# 299
Душичка по-добре смени блондора наистина. Аз също така си мислех, че ще изсветлее, обаче нищо  не стана. Стоях 40 минути и цялата работа 1-2 тона разлика. Нищо общо с бяло русото. Стои си патешко  hahaha Перлата на Престиж лееекинко пооправи нещата, но изобщо не е това, което исках. А и май май не ми отива светла коса Simple Smile Скоро ще си връщам моя си цвят  Laughing

Сега като се сетя то на блондора пишеше косата да се намокри, а аз не го направих. Но нали само едно кичурче намазах и вероятно и това е оказало влияние. Също така забравих да кажа, че косата ми е с доста дебел и плътен косъм, не съм я третирала досега. Като се блондирам цялата ще кажа да ме намажат хубаво и ще изчакам повечко време. То си личи когато стане светло.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт