Music Idol 3 - тема 14

• 49 420
  • 899
  •   1
Отговори
# 90
  • Разпиляна във въображението
На мен ми направи впечатление веднага че спряха М и М. Наистина дадоха ги само веднъж след това, но ги преглътнах.

# 91
  • Варна
Значи наистина е имало полза от писмата. Напоследък рядко гледам МА и сякаш наистина не съм попадала на М&М, но не бях сигурна дали и кога са престанали да ги натрапват на зрителите.

# 92
Ако са ги махнали благодарение на писмата на хората, значи има смисъл да правим нещо, да се възмущаваме и да протестираме! Естествено, че е важно да знаем, че на сигналите ни ще бъде обърнато внимание и ще бъдат взети мерки!

За мен е важен факта, че самата аз съм допринесла за това. Не съм си мълчала и само да мрънкам. Запретнах се издирих адреси и писах де що сваря писма да махнат тези идиоти. Толкова мога от тази си позиция, толкова съм направила. Ако всеки, когото го дразнеха тези идиоти беше писал по едно писма СЕМ щяха да се заринат....

# 93
  • Варна
Именно.

# 94
И какво отговарят от СЕМ? Изтървала съм предишната тема, Heltah, ако може да постнеш или поне да разкажеш?
Месечинке, писмото е същото като на megelinka. На втора, мисля, страница го има. Sunglasses

# 95
Ох, на фона на американския музикален идол Крис... нашите са трагична гледка  Tired За гледка говоря, не за пеене, че от пеене не разбирам и избягвам да се изказвам

# 96
  • Луната ни пази
И какво отговарят от СЕМ? Изтървала съм предишната тема, Heltah, ако може да постнеш или поне да разкажеш?
Месечинке, писмото е същото като на megelinka. На втора, мисля, страница го има. Sunglasses
Освен мен и Heltah, някой друг получил ли е отговор? И аз смятам, че човек трябва да се бори, особено , когато нещата са толкова явни! Сигурна съм, че всяко написано от нас писмо е допринесло опосумчетата да свият речника, да спрат да споменават Владо Кузов във всяко второ изречение и да разкарат онези двамата!

# 97
  • Разпиляна във въображението
Аз не съм получи отговор Whistling

# 98
хайде на концерт. иска ми се хубава вечер с хубави песни

# 99
  • София
Даже се радвам за днешния концерт. Ще видим всички отпаднали.
Финалистите леко ми омръзнаха,без лоша мисъл,разбира се.
Ще е пъстро,интересно ще е.

# 100
  • София
За Вики си мълчахте , но сега е Дарко  Whistling
Може да пищите силно.  Grinning

# 101
  • Варна
 newsm44

# 102
Ами какво да кажем...радост за окото и ухото, предпочитам Дарко на финалите, ама нейсе...

# 103
За Вики си мълчахте , но сега е Дарко  Whistling
Може да пищите силно.  Grinning

smile3521 smile3521 smile3521
Направооо
Абе готин си е Дарко, сега да видим Сончето   bouquet- тя и Ели само ми липсват от отпадналите много. По-цветни са ми някак си. Александър също, но той нали беше съвсем до края някак си не го броя за отпаднал.

# 104
Ех....Соня...моята фаворитка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт