КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" 15 - изпитите

• 71 055
  • 644
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Kristal , благодаря ти!  bouquet
С твое разрешение ще препратя отговора ти на моята приятелка, вече й изпратих линка на у-щето
Много полезна информация "от извора" Simple Smile

извинявам се, че ще ви попитам - имаше тук тема със списъка на всички частни училища,.. нещо като анкета - в кое училище учат децата ви,..
 Не можах да я открия тази тема, със сигурност е архивирана,.. Някой ще ми даде ли линк
Предварително благодаря!

# 61
Eто темата с анкетата "В кое ЧУ учат децата ви?"
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373299.0

На първа страница на тази тема можеш да видиш линкове и към старите ни теми. В най-първите ни теми пишеше edu_daddy, който беше един от управата или инвеститорите на Ровел - много свестен човек. Може да са ти полезни постовете му.

# 62
  • софия
Здравейте мами,моля за малко помощ и съвет от вас .Има ли майка с дете учещо в Петър Берон,както винаги при нас мотахме се до последно и сега вече е пълно навсякъде,опитах в Ровел но г-жа Томова ми каза че местата са запълнени.В Петър Берон успях чрез моя позната да си уредя час за записване,но ме обземат съмнения дали е добро не искам само нейното мнение бих предпочела поне още 1-2.Може и на лични за да не досаждаме,трябва да съм решила до понеделник.  bouquet

# 63
  • София
Странджата,   благодаря ти!
 Hug
Точно тази тема мернах преди време и после не я открих на търсачката

# 64
Lady-B, аз мога да те посъветвам да погледнеш инфо за Дарби Колидж, също е в София и има общежитие и до колкото знам е единственото лицензирано  средно училище от Cambridge International Examinations Board в България, което предлага английско  образование по програмата A-level. На скоро четах статия във в-к стандарт, че са получили и лиценз за  IGCSE (International General Certificate of Secondary Education) обучение, но те са по английската образователна система, незнам до колко са съпоставими с американските училища и какво е точно желанието на родителите.

# 65
  • София
Mma, много благодаря!

Всички Ваши мнения и съвети са особено ценни - затова се "промъкнах" в темата Ви  Wink

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 18:30 от Lady-B

# 66
Много ви моля  споделете впечатления от ЧУ Иван Вазов
искам да преместя детето там и много бих желала да науча повече за училището

# 67
здравейте
сина ми е първокласник от 2 септември
включвам се при вас, тъй като и ние сме избрали частно училище /не знам доколко е частно всъщност, защото е към посолство, а нали посолството е държавна организация/
както и да е, записвам се да ви следя, все още не съм се ориентирала много добре
 Money

# 68
Здравей и добре дошла! Simple Smile
Видях ти темата за Фр. лицей. Тук, в клубчето ни, има мами от Фр. лицей и доста често го обсъждаме. Радвам се, че се присъедини към нас.  Hug

Как ти се струва новата сграда? Всъщност за вас е ново у-ще. Simple Smile

# 69
ами новата сграда е по-добра
ние бяхме на изпит в старата и я знам
и сега тази ми е по-удобна и по-близо-стигам до там за 15 мин, ако тръгна половин час по-рано и избягам задръстванията
иначе за свети наум се бях сериозно изплашила как ще се ходи, защото при всички случай минавах през телевизонна кула а там знаете какво чудо е от потоци коли
лошото е само, че заради новата сграда са повишили цената на училището с 45%,  Shocked така ми каза секретарката

# 70
likras здравей синът ми учи там вече трета година и съм много доволна , всички учители са много внимателни към децата същевременно и строги , синът ми ходи с удоволствие, даже те вече започнаха у-ще на 7,09,09г. и нямаше търпение да иде за да се види с приятелчетата си .
Е сградата не им е от най-луксозните но важното е че е много чисто, подредено и зимата е много топло , храната им се готви на место и малкия казва че всичко е много вкусно , а от неговата уста казано като го знам във вкъщи все нещо не му харесвало , та мисълта ми е че ще сте доволни  Grinning

# 71
С оглед уеднаквяване максималния брой на страниците на отчетните теми и темите с продължение, вече всички подобни теми ще се заключват след 50 стр.

Дори и да не е пусната нова, ако старата тема е превишила 50 стр., то тя ще бъде заключена.

Изключения могат да бъдат теми за реалити предавания, както и спамо-чат теми, в подфорумите, в които съществуват такива. Този тип теми могат да бъдат седмични, без оглед на броя на страниците.
За този тип теми е задължително указването на датите на седмицата в заглавията, например (7.09-13.09)

# 72
Много интересни постове в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366443.new#new

# 73
Мда, към края на темата има много разумни и уравновесени писания... За Света София особено...
Ама този случай в Свети Георги е просто невероятна трагедия!

# 74
Благодаря на Странджата за поканата, да се присъединя към вас.
Аз съм с 2 ръце ЗА частното и само за частното образование в Бг. В другата тема съм написала , че малката ми дъщеря завърши тази година Света София- препоръчвам го на всички, страхотно съм доволна . Детето ми продължава в Американския колеж. Имам си и голяма дъщеря, която също е амбициозно и отговорно творение на частното образование, а след броени дни заминава да учи архитектура в Лондон- една специалност, за която приемат много трудно и цедката е страхотна.
Ако имате питания....

Общи условия

Активация на акаунт