Велико Търново и региона

• 36 693
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
  • Велико Търново
Момичета, нали помните за ужасния случай със счупване на черепчето на бебе при раждане при Паньова? Оказа се, че познавам майчето  Cry

# 136
Момичета, нали помните за ужасния случай със счупване на черепчето на бебе при раждане при Паньова? Оказа се, че познавам майчето  Cry

и аз     Cry   Cry    Cry

# 137
Деси-Косето вчера ги извели в двора на яслата и нашия все едно е ударил джакпота-камиончета,пързалки...Баба вика-гледам само едни оранжеви сандалки стърчат от едно камионче Mr. GreenАз като го водя там уикенда все олучвам да е пръскано срещу кърлежи.
Ох ама и баба ми какви ги говори,отдавна няма шарка в яслата ooooh!Ама Косе 2 дена ходи,1 седмица у дома и така...но аз като е със сополи не го пускам.Но днес вече е и с Т.Иначе е много щастлив в яслата.

# 138
 Ох, Наде, Симонка, не ми напомняйте за този случай, че още ми е изправена косата до тавана от тогава  Cry Cry Cry Можем само да благодарим на провидението, че всичко се е случило безпроблемно при нас  Praynig А дали и аз познавам жената? Може ли да споделите на ЛС?

Симонка, да е здрав, послушен и много усмихнат Валери! Големият малък мъж на мама!  Heart Eyes

Дита, Иман, гледам за Саркис говорите и се сещам за Бянов. Е няма такъв готин преподавател и човек! Много ми е на сърце, признавам си... Иман, до късе стигна с изпитите?

Последно, да не забравя. Разбрах за курсове по йога в хотел Панорама. Взех разписанието и мисля тази събота да пробвам как е там (ходила съм и преди, но на друго място). Ако някой е навит, моля да заповяда.  Hug

Хубава вечер на всички! (и дано повали повечко тази нощ, не като миналия път   umbrella

# 139
  • Велико Търново
Симона, чесита чертвърт свещичка, още малко останало - и ще духате цяла  Hug
Роси, всеки ден си мисля как ли се справя Габи, че нали и на мен ми предстои другата седмица  Tired Официално днес занесох изследванията и в понеделник (ако не ни мине котка път) Радина ще тръгва в "Слънце". То май по никое време, защото юли щели да са в отпуска, ама толкова пъти вече отлагахме по разни причини, че аз нямам търпение. Някой дали знае като се кандидатства за градина дали задъжително трябва да се почва от най-малката група, защото по тези сметки малката май ще тръгне на училище почти на 8, пък на мен изобщо не ми допада тази идея  Thinking
Приятни летни пътешествия на всички ви пожелавам, ние имаме категорична дестинация откакто малката се е родила - Обзор - мъничко, скучно, но с великолепен плаж и сравнително много детски кътчета. Все още се колебаем дали да не се поглезим с AI, ама има време да го измислим.
П.С. Някой да има намерение от Ларедут да прави поръчка, че съм си харесала 1-2 неща  Thinking

# 140
Мартеничка-моя приятелка ходи там на йога преди и е много доволна Simple Smile

# 141
Здравейте, аз съм от Горна и не съм писала отдавна. Днес една приятелка в парка ми каза, че събирали дрешки за изоставени бебенца в дом в Дебелец, но не знаеше къде и как се дават.
Някой знае ли?
Имам много дрешки и ми е много жал за малките мушмуроци, иска ми се много да помогна.

# 142
  • Велико Търново
Здравейте, аз съм от Горна и не съм писала отдавна. Днес една приятелка в парка ми каза, че събирали дрешки за изоставени бебенца в дом в Дебелец, но не знаеше къде и как се дават.
Някой знае ли?
Имам много дрешки и ми е много жал за малките мушмуроци, иска ми се много да помогна.
Във подфорума за помощ на социално слаби деца и деца от домове http://www.bg-mamma.com/index.php?board=50.0 има тема на ДБМ-В. Търново и Г. Оряховица и тема за "Работилница за надежди", към които можеш да се обърнеш - със сигурност ще те посрещнат много радушно   bouquet

# 143
Добро утро на всички мами и дечковци!
И аз заделям още дрешки от Калоян, че да ги дадем или в Дебелец, или тук в Търново...., нио са само до 3 годинки! Добрата новина е мами, че вече 3-4 дена забелязвам, че изкарват навън дечицата от Дома тук в Търново....Някак се почувствах по-спокойна като виждам тези деца, а не като стоят затворени вътре!
От Никол също остават дрешки и ще трябва и тях да разпределя горе-долу....Мартеничка, знам че ти се занимаваш с благотворителност в "Работилница за надежди", давай съвет! Simple Smile и да носим!  Hug
Иначе може да споделиш как е йогата и как са цените, че и мен ме блазни и ми си иска да пробвам!
ХАйде лек ден и се насладете на прохладата! Simple Smile

# 144
Днес Габи става на 3 годинки да ни е жива и здрава 

# 145
  • Велико Търново
rosi 75 честита ти рожденничка. Да ти е жива и здрава и да ви носи само радости Simple Smile

# 146
  • пяната на дните
Днес Габи става на 3 годинки да ни е жива и здрава 
Хе хе, спомням си как Хаджирадев имаше намерение да те кара да пиеш рициново масло, пък ти се дърпаше Simple Smile, кога минаха 3 години...

Честитио на малката мома, жива и здрава да е отличничка в детската градина  Grinning!

# 147
 Благодаря ви мамчета за хубавите думи ,Иве как да не си спомням това ми беше най-големият кошмар и като се сетя добре че не го пихта и без него си родих нормално и лесно.       

# 148
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит рожден ден на Габи!
Нека расте здраво и много щастливо дете!

# 149
Честит празник на малката красавица Габи!! Нека животът и е изпълнен с радост и щастливи дни!

Пепи, стягай багажа вече! Grinning
Деси, Асланян на всеки го прави тоя номер  Laughing. Мен миналия семестър ме прати в Британския център да търся една фраза ( добре, че една колежка ми прошушна къде се намира , че щях да се чудя бая  Laughing Embarassed). Той като се хване за една дума... цял час минава докато я разнищим  Laughing.Иначе много може да се научи от него. Мартеничка, Беянов и на мен ми преподава миналата година. Заради акцента му викахме мистър Бийн  smile3520 Grinning .

Общи условия

Активация на акаунт