Велико Търново и региона

• 36 686
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Браво на всички отскочили до рекичката и басейнчето, пък ние, т.е. Дребоса беше болен, с ангина и температура и така кошмарно си изкарахме уикенда в тая жега, че просто нямам думи.
Нищо, другата събота и неделя, живот и здраве, ще наваксваме!

Пепи111, нямам нищо против дискотеките, просто интересното става след полунощ, пък аз нямам толкова време.....
За тортите Неделя, винаги ми е правило впечатление, че горе в сладкарницата са по-скъпи от тези на 5-то Авеню, е не мога да си го обясня това. Ама инак са най-хубавите торти в града.
Ако има проблеми с поръчката на тениските, ще информирам, мисля, че всичко ще бъде наред.

# 106
  • Stuck in a moment
Сега като се замисля, най-готината торта, която съм яла тук е от торти "Лучия" - на рд на свеки имаше и беше чудесна. Ох, много обичам торти Blush

# 107
  • Велико Търново
Момичета и аз искам много на басейн или море, ама ще ми се размине с тоя корем. Първия шанс ще е на 20 септември, когато сме канени на сватба в Бургас.
Ditta, аз също като теб дълго време не ядях торти, ама точно тия на Неделя да ме накарат да проям. Zeleno meche, няма идея защо са им такива цените, ама тва не променя качеството им. Имала съм случай даже на торта с мухъл. Наистина не са лоши на вкус, ама винаги са стари!
tefterche, и аз съм на твоето мнение за торти Лучия (или най-малкото винаги са пресни). Друго място с хубави отново торти е Стратилата - бяха ги объркали по едно време, ама пак ги оправиха.
bialkova, ще има за жалост още горещи дни. Вземи и мен в Русия. А какво ще кажете за бурята преди малко - точно 3 минути трая и пак е жега, ама казват още няколко месеца и щяло да се оправи към септември  Joy Joy

# 108
Тази буря беше направо смешна! Не е нормално жега, жега ....и изведнъж- порой, а после влага, влага...  Grinning
Да се изкажа и аз за тортите. Тези на Лучия са наистина хубави, обожавам и бабината торта в Стратилат и Роял (те са еднакви). Но ако все още не сте опитвали горещо ви препоръчвам тортите на сладкарници Мина Елит!!!! Това е габровска фирма, която направи сладкарничка на около 200-300 метра след Теона по посока парка, другата им сладкарница е на центъра в уличката срещу пазара, дадолу, точно след новия хотел с кафе Аквая, тази е и по-посещаема и тортите и пастите са винаги пресни! мммммммм....

# 109
  • Велико Търново
Да, bialkova и Мина Елит - тях ги пропуснах, защото им забравих името. Не им знам сладкарницата, само са ми носили у дома, но наистина са хубави и пресни, също и чувствително по-евтини от тези на Неделята.

# 110
  • При децата ми
Добър вечер момичета! Simple Smile На мен днес ми беше последният работен ден официално, но ще отида и утре за малко, че момичето, което ще ме замества още не е свикнала. Утре съм на консултация и тогава ще ми напишат и болничния.
По въпроса за тортите да се изкажа и аз,тортоте на Неделя са безбожно скъпи Naughty и наистина не са кои знае какво! Виж тези на Стратилат и на Лучия наистина ми харесват! Simple SmileМмммммм smile3508 На Деметра също не са никак лоши.
Морето, ааах морето...няма да го видя тази година за голямо съжаление! smile3518 Толкова го обичам това море!  

Лека и приятна вечер от мен! Отивам да гледам аѝдъла и да стискам палци за Маги! smile3521 newsm10

# 111
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз вчера се класирах в последния момент за гласуването, но важното е, че успях. За другите избори ще сме в чужбина, но мъжът ми е голям ентусиаст и се гласи и там да подаде своя глас.

Честити 6 месеца на мъника на misscool!

Ох, всяко заведение с недостатъците и предимствата си. На мен като обстановка, много ми харесва навън в Каза миа, но много пече, а обслужването е  Sick. В Джурасик навън също е голяма жега, а и пързалката и люлките са скрити от погледа на родителите.

Симонка, намаленията в Ла Редут не знам кога започват точно, но около началото на юли ще да е.
Egisihora, за Албена замисляла ли си се?

# 112
  • пяната на дните
Pepi111, а за поръчка от My toys дали има начин да се вредя, че идат рождени дни...?

# 113
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Pepi111, а за поръчка от My toys дали има начин да се вредя, че идат рождени дни...?
Разбира се!

# 114
  • Велико Търново
Момичета, Честит Ви МИ Simple Smile  Simple Smile

# 115
YESSSSSS  Party

Гооляма радост, еййй...тук на Картала даже заря спретнаха  Mr. Green

Ама много се радвам! Аз отначалото бях за нея

Браво на Маги, браво на Велико Търново   bouquet

# 116
 И аз бях за Маги.
 Много се радвам за нея Hug

# 117
ха честито на търновския айдъл и от мен  bouquet
трябваше на Кметът да му хрумне да пусне финала на видеостената на Общинката и някоя заричка да има,ама ранко е още тук да се правят свестни купони за кеф безплатен на народа.за сравнение да кажа,че когато Маринчо спечели Стар академията,в Пловдив го отбелязахме по време на течащия тогава бирфест.дано Магдалена да има по-звездна съдба от него,обаче Crazy
времето си е много нормално даже-да се редуват жеги с порои е това е лятото Peaceкогато беше първата вълна от дъжд,ние бяхме на Камбаната с моя братовчедка.щом започна да трещи,Лили се сгуши в мен и заспа както си бяхме под тентите Shockedама и завидях-дъжд се лее изведро,тя спи на открито Sunglasses
и за тортите да се изкажа-Неделята вече не ги бележим изобщо Naughtyна Лучия ми харесват,ама нещо са се пооляли с цените Moneyскоро бях на един рожден ден и тортата им беше от Жанета.хареса ми,а и цените са достъпни.май се намира в ГО newsm78мисля да поразпитам и да се възползваме за РД на Лили Grinning
от Лотус и Доналд не поръчвайте Stopевтинки са,ама без въображение и избор.в повечето време са вкусни на следващия ден,след като са поотлежали и блатовете са се сиропирали Peace
да ви "похваля"новата игра на Лили-качва се по мебелите и скача от там ooooh!дано отмине този период без сериозни контузии Praynig
айде,казах си,каквото имах да казвам и сега лека нощ!

# 118
 Хелоу!

Браво на търновската мома за победата в Айдъла...Поли, чух аз една пукотевица снощи, ама добре, че си ти да ми кажеш, че било заря  Blush Голяма съм заспа  Whistling

За тортите аз само на Деметра уважавам - интересни са не само на външен вид, но и на вкус (орехови блатове, еклеров крем, не просто сметана, плодове, ядки и т.н.). Стратилат откакто смениха персонала не щя и да стъпя. Работих 4 години в офис на самоводската и бях редовен клиент, ама миналото лято, когато една мургава сервитьорка с потник и косми под мишниците ми донесе мазна салата и гнусна торта, ме загубиха окончателно Sick Неделята е супер за срещичка - сенки, прохладно, страхотно обслужване - само торти да не ядеш  Peace

Пепи, кога мислите да пускате поръчка от май тойс?  Flutter Ние сме кръстници на един бебобок на 21.06 и сме му харесали вече подарък, ама хич не се оправям с немски. Дали ще можем да се класираме с вас (обещавам, ще черпя  Wink) .

А за моренце... тайничко кроя аз един Скорпионс в Каварна, ама да видим дали ще ми излязат сметките...

Хубав и прохладен ден !

# 119
  • Габрово
Здравейте, момичета! Simple Smile Съжалявам, че така нахлувам в темичката Ви, но ме интересува къде в Търново има магазин за бременни и с какво работно време е през уикенда. Ще съм Ви много благодарна ако ми помогнете! Hug

Общи условия

Активация на акаунт