Детския празник посреща ЮНСКАТА растяща чета. Тема №71

• 13 694
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
здравейте ...мами и бъдещи мами с Мейфлаур се видяхме ходихме в О,шипка.....добре си хапнахме....после ходихме до склада на Ники и нели май беше купих и на София едно бяло боди и една пижамка розова.......бяха доста по евтини отколкото по магазините в центъра......иначе нямаше много голям избор......

ама как се изморих операцията малко ме заболя и се прибрах с такси и до сега си полежах..........

еееее момичета не бързайте да изкарвате мъниците......те си знаят кога да излизат.......една приятелка прено си 10 дена и пак си роди нормално бебче......по добре така отколкото като нас по рано.....и затова седи в болница мъничето ......

mgamisheva,на мен Христова ми позна точно килата на бебка така ,че ще е някъде там .......ама как ни сватосаха миналия път като се видяхме в болницата.......айде Теодорчо нали беше ,а за кога ти планираха секциото?

# 136
Ох момичета много ме сърби корема
от няколко дни не спирам да се цапотя с какво ли не за да овлажня кожата но не помага smile3518

# 137
Ох момичета много ме сърби корема
от няколко дни не спирам да се цапотя с какво ли не за да овлажня кожата но не помага smile3518

И аз съм така. Тази нощ не спах именно от сърбеж. Е, аз съм си свикнала, имам пресни спомени от варицелния сърбеж.  Mr. Green
И да се похваля- имам киселини  newsm44 Вече и аз знам какво е това чудо!!! Grinning

# 138
Lil, като ти свърши майчинството, кой ще поеме бебчо?

the1, моята майка пък получила хемороиди при напъването. Така че не бързай. Нека ти заздравее Д-то и после наново да го измъчваш.    Wink
И моят хубавец сутрин е като бучка под ребрата ми. Такова надупване пада, че едва успявам да се надигна от леглото. Вчера дори цял ден беше на топка. Вечерта пък правеше гимнастика с разтягне на диагонал... Ама си ми е по-добре да е вътре. Искам си оставащите дни за мене си и за настройка Simple Smile

Aya, пиши нещо. Как сте?

Франческа, ти пък да не изтървеш нещо Wink направи си и ти таратор. Аз изследвах киселините и установих - млечен шоколад. Ограничила съм сладкото до минимум.

# 139
За снимките-очаквам да вземем тези от изписването-и ще ви досаждам с доста Simple Smile Макар че са доста по-хубави на живо Wink

Не мога да повярвам че има някои мами като Вайпър които бяха доста напреднали с бременноста, пък още не са родили.Mgamisheva също  newsm78 или май по-скоро ние се пръкнахме доста рано.

Много ме боли при изхождане-дали не е вътрешен хемороид.Ама как като не съм раждала по нормален начин?Адски болки са това..

Мил-пуснахме дрешките в сушилнята на сушене -готови за гардероба и така станаха малки.Така може и да ви станат.

# 140
Ама верно сме като пенсонерски клуб!  Joy Аз лично не вярвах, че накрая е толкова трудно!
Fresh, аз обикновенно си вземам душ и после се мажа с нещо много мазно! Някакво олио (кокосово, бадемово), каквото имам! Ако обаче не помага отиди на лекар! Да не си сменяла праха за пране примерно? Или омекотителя... Знам ли...Сети се дали не си опитвала някоя нова храна тези дни...
Браво на Франчи! Добре дошла в клуба на тези с киселините! Аз обаче трябва да си призная, че последно време си е направо рай в това отношение! Почти нямам, а ако имам то е направо пренибрежимо! Дано до края да не се върнат! Praynig Иначе моя Георги снощи яде едни морки животинки(нарочно не казвам какво точно) и май малко прекали и се оплака от киселини! Абе имам си аз един много бременнен мъж вкъщи! Само как споделя моите незгоди!
gmarinova, и аз знам, че може да се получи при раждане и се бях зачудила ако сега тръгне да се ражда, дали може още да се нацъвкам? То не знам дали остана неподута вена вече! newsm78 Май всичките изкочиха... hahaha

# 141
the1 току що излизам от банята,но там са ми излязли стрии и е много опъната кожата
затова сърби така ужасноо

Франческа браво време ти беше да разбереш какво са киселини Hug
хубаво поне че си вече накрая та няма да те мъчат много дълго

И аз така знам от моята свекърва че на нея са и излязли хемороиди именно при самото раждане,
но после са се прибрали

# 142
Добре дошла в клуба на тези с киселините! Аз обаче трябва да си призная, че последно време си е направо рай в това отношение! Почти нямам, а ако имам то е направо пренибрежимо!

Стига се кефи, малко ли ти е това в дупето  hahaha  Ох, то не е смешно, ама все пак се посмях...

А и моят Гьоре бременее с мен  preggo  Снощи яде една манджа и като започна да се тюхка колко му било станало тежко, едва дишал. Да, ама пусна няколко гълъбеца в тоалетната и му мина, а мен не ме пита какво ми е  вече 9 месеца Joy

Аз също си мисля, че няма да се отърва от нови хемороиди след раждането, това си е почти сигурна "екстра" за всяка втора жена, родила по нормален начин  Peace  

the1, междудругото, ако преди не си имала хемороиди, най-вероятно сегашните са излезнали заради тежестта на бебето, така пише в книгата ми - когато бебенцето се настани в малкия таз, избутва хемороидите навън и след като се роди, те си се прибират  Flutter

# 143
Здравейте ,мами  сладурани.

ИМАМЕ СИ МОМИЧЕНЦЕ ЕМИЛИ. РОДИ СЕ НА 21,05.2009Г.

Най- после намерих време да пиша. Вече сме си у дома и се мъчим с кърменето и го откарваме по час и повече.Нашата бебка  е голям гладник.Стигнахме 90гр.Но не мога да и смогна на кърма.Жалко ,че няма банка за кърмачки във Варна.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ С МАЛКИ ,СЛАДКИ БЕБОЦИ, ДА РАСТЪТ С КЪСМЕТ.

# 144
А и моят Гьоре бременее с мен  preggo  Снощи яде една манджа и като започна да се тюхка колко му било станало тежко, едва дишал. Да, ама пусна няколко гълъбеца в тоалетната и му мина, а мен не ме пита какво ми е  вече 9 месеца Joy

Joy hahaha Joy hahaha за пореден път падам с тебббб Laughing

Абе определено си е доста тежичко накрая, аз киселини имам отвреме на време,е онзи ден ядох мекици и получих ужасни киселини държаха ме 2 дена, при мен е на приливи и отливи- оправя ме единствено пиенето на големи количества содаа!!

Незнам как сте вие, но аз си усещам как раста с всеки изминал ден, все повече  и повече, ставането от леглото вече е трудничко, като седна на пода нещо да подреждам, после ми  е трудно да се изправям, незнам има ли отношение и това, че аз пък съм вече със страшен запек, откакто намалих дозата на магнезия, а вече и не пия от днес, ходя на 3-4 дена веднъж, дори не смея и да се напъвам да се насилвам, да не направя някоя беля на беба/днес си купих и изядох половин кило зелени джанки, белкем има ефект-------тццц никакъв, толкова съм запечена! Та да ми кажете какво пиехте за разхлабване??!!

И мен много ме  е страх, да не ми се нацепи корема, ако беба се задържи още 2-3 седмици в мен, пак ще повторя просто си усещам как корема ми нараства с всеки изминал ден,  а и всеки ми казва, че ставам все по-голяма! А  и напоследък с всички жени с които говоря ме насърчават да си искам секцио, че с този голям корем ,как щяло да излезе нормално бебето, а кат очух и на маямишева, какви размери са  и казали за бебето, направо се плаша от нормално раждане #Crazy

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 19:54 от somebody

# 145
  • София
Близначкова и мен до скоро ме болеше така, от секциото е, а аз пък и цистит направих и до скоро не ми се влизаше в тоалетната.  Shocked

Аз искам да повдигна една тема, момичета, как смятате да предпазвате бебетата от комари? Знам, че не е хубаво да се ползваттакива от типа на Райт до една годинка. Първото лято с Габи живеехме нависоко и комари рядко влизаха, но сега няма да е така, а бебетата комарите много ги обичат. Чувала съм, че има звукови апаратчета, но не съм срещала досега.

# 146
somebody, аз през по-голямата част от бремеността пих сироп "Лактулоза Мип-200ml.", много е хубав и не се привиква към него. Дават го и на бебенца. Иначе може да вземеш и Дуфалак, но от опит знам че трудно се ходи след това без него Peace
Аз засега съм добре в това отношение - ям поне по кило на ден череши и по 1 Активия задължително.
Черешите не ти ли помагат?

Петя, аз май няма да имам проблем с комарите /надявам се де/. Цялата къща ни е с комарници /и врати и прозорци/, двора е пръскан специално за такива гадини, а за количката съм си взела комарник,който ще слагам като висим по парковете.

# 147
somebody, абе и аз много се смях, като го написах тоя бисер. Толкова ми е спечено пак, че гледам на майтап да го изкарвам.

За запека - има една тема в "Майки (бъдещи и настоящи)" относно клизмата. Вярвай ми, като я прочетеш, веднага ще се отпушиш. Преди малко я четох, че и мен тази тема (клизмата де)ме вълнува и ми се доходи до тоалетна веднага  Mr. Green

Това в кръга на шегата. А иначе при мен адски изпитано "лекарство" (май досега не съм го споменавала) е една купичка таратор с няколко глътки кока-кола. Колкото и пъти да съм го пробвала, още на 2-та минута така ме е присвивал стомахът, че не съм си намирала място  Peace Само че веднъж сглупих да го направя това в едно заведение на морето, а квартирата беше на другия край на курорта (аз по заведения такива неща не мога да правя  Naughty)..е, не ме питай как стигнах до стаята си. Още се учудвам от къде я извадих тая турбо скорост  Rolling Eyes  Ама човек като е на зор, няма какво да прави. Другият вариант беше да плувам до шамандурата в морето, ама 100 метра щях да ги взема за има-няма 10 сек. и хората щяха да се усъмнят с каква цел плувам до там и голямата истина все пак да излезе наяве  Embarassed  А и после сигурно щяха да пишат по вестниците как някой натровил морската вода  Joy

И аз вече ги имам тия притеснения за размерите на бебето. Ох, с всеки изминал ден се хващам за нещо ново и се спуквам да го мисля. Абе каквото стане, само това си викам - след месец всичко ще съм забравила вече  Praynig

# 148
  • София
Честито на Бела- да ти е живо и здраво момиченцето, да слуша мама и да радва тати.
Честито ни бебе първенец, то си е отгледано момченце, браво така се радвам на такива бебоци.
Е това е, още малко ни остава и другите които чакат да се радват на същото щастие.
Поздрави от мен и Маргото! Hug

# 149
ами не Лили и черешите не помагат, хем ги ям в комбинация с ягоди, обаче много ми омръзнаха  и днес реших да си взема зелени джанки, и пак половин кило изядох, никакъв ефект, дори и корема не ме заболя- ама аз и преди да забременея си бях така, но проблема тогава го решавах сутрин с кафе  и цигара, а сега като ги нямааа, няма го  и магнерота, с който се чувствах като преродена в това отношение по два-три пъти на ден Crazy

За комарите - и ние си сложихме комарник за стаята,където ще бъдем с бебето!!

Гъди, един бисер от Андрей, онзи ден си лежим и той говори на бебето в корема и нарежда" Хайде Андреа, излизай, взимай си сбогом с матката на майка ти, повече не ти трябва.......... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт