1-ви юни тук сега е, а Монтанското хлапе на веселба е

• 15 412
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Черпя по едно фрапе  Laughing  за да се разхладите и да пишете  Wink  че пак замря темата  Hug

# 181
ЧерЕн ШокоЛад  ,мерси за фрапето  Hug

То май наистина ни замря темата,трябва да се включваме по често Wink

# 182
Добро утро момичета  Hug

Кажете какво правите в тези жеги.Ходите ли на Аугуста?Ние все се каним да отидем някой ден,но още не сме ходили.

Аз не съм на работа от няколко дни,че малката я хвана вирус,след това и каката,та може да се включвам по често да пиша с вас  Peace

# 183
Аз не ходя никъде - само на работа, вкъщи и с приятелки градска - абе тъпо ми е...   Tired

# 184
при мен е еднообразие  пред компа     ... на кафенце  Coffee с приятелки през деня - вечер с мъжо lalalala разходка с Дори  1stroller   1swing piasyk topka  домакински истории   clean  1dishes    food002 wash hang prostor  ... горе доло така ми минава деня

# 185
Здравейте, момичета,
darling1981 привет!
И аз съм завиршила Икономиката, но 1999 година...
desin4o, значи не може да не се познаваме поне по физиономия.

Аз с басейна ще се размина това лято. Не смея. Бебчо е още много малък. Деня ми минава еднообразно. Гледкаме си се с Теодор. Слизаме на разходки по центъра, или ако е много топло си оставаме в дворчето ни на сянка. 1stroller Днес ще го водя на консултация.

# 186
някоя от вас участвала ли е в играта на Nestle - Живей активно!

# 187
някоя от вас участвала ли е в играта на Nestle - Живей активно!

Аз не съм,дори не знаех,че е имало такава игра  Embarassed

# 188
Добро утро момичета  Hug ,станахте ли вече

# 189
Добро утро    Hug 
mih06  страхотна закуска  Laughing   много ми допада  Wink

# 190
Кафенце вчера, закуска днес...  eat...ще ни разглезиш.

Все се канех да пусна плик до Нестле, но така и не го направих. А вече май е късно. Пратиха ли ти награда вече

# 191
Кафенце вчера, закуска днес...  eat...ще ни разглезиш.

Аааааа,няма  Laughing , то само сега,защото съм си в нас Wink

То само ние си пишем,дали другите са отишли на моренце.
На мен много ми се ходи,но ще видим дали ще ни огрее.Някой ще ходи ли от вас?

# 192
  • Монтана
Здравейте ние тази година ще сме на Бързия на базата на Монбат.

# 193
За Бързия казват,че е много хубаво  Peace.Имам колежка,която всяка година ходят там със съпруга си и децата, понеже той работи в Монбат и е много доволна  Peace,а и на него и децата е безплатно спане,храна,само за нея е някаква минимална сума.

# 194
 Аз ще изчакам Теодор да стане поне на годинка и тогава ще си мисля вече за почивки. sun И да не е точно на морето, пак няма да откажа Laughing Миналата година ходихме на Хисаря. Изкарах си невероятно. Много ми се ходи в Турция. Ех, мечти...
 Приятно изкарване на Бързия.

Общи условия

Активация на акаунт