Много да те радва и да е много щастливо дете. 
Тони Рая е страшен бонбон. И аз се занимавам с Яна но нямаме много успех с дрънкалките, а аз трябва и повече с малката ръчичка да я уча ама....
Ели ние оставихме Яна на майка ми средата на април за петък, събота и неделя. Не е имало никакви проблеми, те сега са много по=лесни за гледане от след някои и друг месец, така че не мисля че има за какво да се притесняваш.
Glafira аз верно ще взема да дойда, само да се преборя с мързела си.
За сериалите и аз искам да гледам ама нещо този път не ми задържат вниманието, а време си имам (засега)
За БЦЖто Яна има само нещо като топче но само на пипане се усеща. А проба манту се прави на 6 месеца.
Оф момичета, не знам за вас, ама мен такава апатия и мързел ме е налегнал че не е истина

щастливо и безгрижно детство, Слънце -
Аз се моткам и си викам, чакай да пусна една пералня, и докато взимам дрехите от коша за пране и чувам дрънкане.
на Митко,Слънце да ти е жив и здрав и много да те радва 
,,моето също не може да засппи самичко,винаги трябва да му се пее или люшкА или нещо друго,а ако заспи не мога да го оставя само,защото веднага отваря очи,сякаш усеща че е сам 

Ама аз си знам мен пролетната умора никога не ме е пропускала. Ама аз се чуствам гадно. Писна ми вече да нямам никаква кондиция

, е и усмивки раздава, ама само ако улуча момента да му се радвам, когато няма колика