Различният първи юни

• 41 464
  • 795
  •   1
Отговори
# 450
Някой може ли да каже, дневени центрове в София.
Ако може и да даде линк.
Благодаря.

# 451
  • Анкх-Морпорк
Когато и да изберем време, все на някого няма да е удобно.
Ако искате, предлагайте друго, и да направим повече срещи?

# 452
  • София
Аз съм навита за събота от 11ч.Макар че бих предпочела да е към 10,по хладното.Но и в 11 да е ще дойдем.В Борисовата градина,но къде там?Някой,който я познава добре нека да каже.

# 453
  • Анкх-Морпорк
Да, защо не и от 10, или 10,30?
За място предлагам или зад стадиона, на пейките пред тенискортовете, или до езерцето с лилиите?

# 454
  • София
Хайде тогава да видим има ли достатъчно желаещи за събота,10,30ч при езерцето с лилиите в Борисовата?Аз ще дойда с мъж и две деца.

# 455
Хайде тогава да видим има ли достатъчно желаещи за събота,10,30ч при езерцето с лилиите в Борисовата?Аз ще дойда с мъж и две деца.

Ние сме там, аз и щерка ми. Hug

# 456
  • пак там
И ние ще се опитаме да дойдем, може би към 11 обаче

# 457
Кое е това езерце с лилиите, да не би това, дето има едно заведение и някви лодки?  Embarassed

# 458
  • София
Кое е това езерце с лилиите, да не би това, дето има едно заведение и някви лодки?  Embarassed

Намира се в края на главната алея, като тръгнеш от голямата детска площадка със слона-пързалка.

# 459
А, благодаря, поориентирах се. Поне в това, че не е където си мислех. Не познавам в детайли Борисовата градина.
Още веднъж благодаря, Jarrita    bouquet

# 460
  • Анкх-Морпорк
Онова с лодките и заведнието е езерцето Ариана, но там има много хора и без нас и по-трудно ще се намерим.
А и някои от специалните деца се изнервят от голяма навалица.

Последно - събота, 10.30, езерцето с лилиите!

# 461
Виждам ,че в момента сте на вълна-уговорки за среща НО нека ви кажа с какво ме промени мен темата"Различният първи юни".
Още от 1-ви юни сякаш съм потънала в тази тема .
Говоря на дъщеря ми за "специалните"деца ,разказвам на майка ми за това колко слепи сме понякога ,колко недосетливи сме били  в незнанието си .. Embarassed
Говоря с моите приятелки за специалните дечица..искам те да са наясно с колкото може повече неща ,за да бъдат адекватни и толерантни !!!Опитвам  се по свой си ,макар и лаишки ,но добронамерен начин да говоря и говоря на познати,колеги ,близки.Усещам ,че съм научила нещо много важно,-"прогледнала" съм за неща ,които винаги са били около мен.Казват ,че истинското е невидимо за очите...е да ,аз усетих нещата написани тук със сърцето си. .
Изчетох всичко от началото до край в темата,наречена  и с друго име -живот в борба за рожбичките до нас!!!
Имам две деца "в норма" /ако може така в калъп да се слага човешкото същество/.Щастлива съм ,че са до мен  и още по щастлива ще съм ако /щом ги науча да възприемат света в неговото разнообразие,различие ,многоцветност.
Признавам ,че сега при всяка разходка ,наред с всички обикновенности  търся с поглед и нещо ,което би ми подсказало ,че някое дете/майка дирят контакт,нуждаят се само от един приятелски поглед за да си подадем ръка....Кой друг ,ако не майките биха хвърлили мост ,по който децата им да преминат щастливи  и ЗАЕДНО bowuu
С удоволствие бих дошлй на срещата ,но километрите от морето до София ми идват множко в момента.
И не мисля ,че темата и посланията в нея са "всяко чудо за три дни"...Поне за мен това"чудо" се запечата завинаги и ще науча децата си да приемат хората първо със сърцето си ,а след това с очите си!!!!

# 462
Момичета,приятна среща ви желая Hug - ние биме присъствали с радост,но сме от Варна ooooh! Варненски срещи не отказвам Simple Smile
Данинка,го е написала много хубаво,така че няма смисъл да повтарям нейните думи - научих много неща от тази тема и ще направя всичко по силите си и моята дъщеря,когато започне да разбира да възприема другите със сърцето си, да подаде ръка за приятелство на всеки
Надявам се да продължите да пишете в тази тема и да споделяте - така ние родителите на тнар деца в норма научаваме прекрани неща за 1 различен,но прекрасен по своему свят, защо но е поводи за нови приятелства Hug

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 16:16 от samorasliche

# 463
... Има нужда да се говори повече за това...
ами ... какво да кажа ... то освен да се говори, трябва и да се чуе ... във www.bg-mamma.com има: Форум за родители на деца със заболявания и увреждания, изискващи специални грижи ... колко от вас са се "отбивали" там ... а някой да е бил на сбирки на тези деца ... не упреквам  bouquet, просто питам ... та в този форум даже има: Подфоруми: Интеграция на деца с увреждания

# 464
... Има нужда да се говори повече за това...
ами ... какво да кажа ... то освен да се говори, трябва и да се чуе ... във www.bg-mamma.com има: Форум за родители на деца със заболявания и увреждания, изискващи специални грижи ... колко от вас са се "отбивали" там ... а някой да е бил на сбирки на тези деца ... не упреквам  bouquet, просто питам ... та в този форум даже има: Подфоруми: Интеграция на деца с увреждания

Прав си, уви...

Общи условия

Активация на акаунт