Различният първи юни

• 41 457
  • 795
  •   1
Отговори
# 645
Firebird, специално за теб, за смелостта да пишеш за чувствата ти, за твоето детенце  Hug Heart Eyes Hug

И за всички мами със специални дечица  Hug Hug Hug Hug

Това което мога да ви пожелая е вашите дечица да изживеят най-прекрасното детство, обградени от приятелчета (моето дете е едно от тях)  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Целувам ви всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 646
  • София
На мен ми беше много, много приятно на срещата. В много отношения това си беше една обикновена форумска среща- на родители с деца. Simple Smile  Контактът се получи лесно и непринудено. Успях да пообщувам с firebird и pogar, както и с дечицата им Наско, Ванко и Буба на Валенцето. За кратко се засякохме и с Kezaja и Марти. Имаше много кандидати да возят и гушкат  бебе Галина Grinning.
Определено фактът, че все пак ви познавам малко виртуално, ми помогна да не се притеснявам. Синът ми също беше много доволен. 

Бих искала да кажа на всички майчета, че имате чудесни деца!  Hug Много бих се радвала да не останем само с тази, а да си правим и други срещи в бъдеще!

# 647
И за нас срещата беше страхотна-благодарим за подаръците и многото усмивки. smile3503
И аз да се похваля-поизмокрихме доста всички с водния пистолет,но пък беше забавно, една малка сладурана ни каза името си(само на нас) Hug,един очарователен младеж ни повози,а с Наско доста се посмяхме тичайки  bouquet
Още отсега говорим за следващата среща.
Радвам се,че се запознахме и се разкайвам,че от вълнение забравих да извадя фотоапарата Embarassed,надявам се жар-птица да ни пусне малко снимки.  bouquet
И отново извинете на всички,че закъсняхме толкова много Embarassed

# 648
  • в полите на Балкана
Бях се зарекла да си трая и не четях, но сега се върнах една страница назад и ми се ще да ви кажа следното:

(и сами знаете) обобщенията, касаещи света, страната, хората, съдбата не помагат на никой, най-малко на правещия ги! Който търси - намира. Не съм го казала аз. Не всички са лицемери, но лицемери има не само около вас и децата ви - те са и в нашия живот.

Ако не се опитвате да ни втълпявате как само он-лайн сме съпричастни, може би ще ни срещате по-често и ще ни видите в друга светлина...

И аз се бях заекла да не пиша  ooooh!

Това за лицемерието и он-лайн съпричастността го казах аз. Не съм обобщавала, а казах, че това е от личен опит. Дори споменах от къде са хората.  Не се опитвам да го втълпявам на никого, просто изложих гледната си точка.
И да търся и намирам. Намирам хора, които да ми помогнот в нужда, за което искрено им благодаря  newsm51, но те или са с подобни проблеми или са имали близък  с проблеми.

За протокола не бях на срещата не защото не искам, а защото не живея в Сф. Радвам се, че сте доволни от срещата.

Продължавам да твърдя, че нашите деца няма да са ощетени само ако има закони които да работят в полза на семействата, в които има член с увреждане и се спазват от всички. Peace

# 649
  • София
...
моите деца, защото аз съм вътрешно панирана дали няма някой да ги претгрепе на препълнената площадка, където повечето родители НЕХАЯТ какво става с техните деца, камо ли с чуждите, та моите деца странят от другите....
и признавам въпреки, че очаквам лоши последици за тях, аз нямам сили да се преборя със сбе си...
отня ден едно добро дете играейки удари с топка сина ми...по простата причина, че родители въобще не бяха наоколо - аз гледах как 10мин топката обикаляше наоколо....не посмях да му направя забележка, щото тогава вече сигурно с цигяра и кафе щеше да се появи "загрижената" майка
след удара в главата /бая шут - разкървави му брадата/ детето продължи да играе - малко е, не съобразява, че не е там мястото...чаках 5мин да се появи някой - никой...и му направих забележка...
зокато тра това дъщеря ми скита като свободен електрон пъ същата тази площадка пълна с играещи и силно люлеещи се деца, чиито родители седят на масите в кафето пушат , пият и се надвикват и дори не поглеждат къде са им децата...
ти искаш ВАЛЕНЦЕ някой да забележе Бубка...боже те не виждат своите деца! туку скочи някой "ау къде ми е детето"...ми на пракина, зад съседния блок, знае ли се къде и с кого....ма ще си го отнесе детто, не родителя...
за протокола - работя и си гледам децата сама...и не се оплаквам, и не считам това, че работя за причина да седя като пън вечер и други родители да се грижат мото дете да не потроши някое друго!

затова казвам, че сме лицемерни - щото не може на една среща да си добър, а иначе да подминаваш хората около теб като , че ли са нищо...в събота съм ангажирана и няма да мога да ойда...он и да не бях - сигурно нямаше да дойда
щото някак вече не вярвам на хората...виждам ги когато са РЕШИЛИ да бъдат добри - нещо като кауза...а на другия ден гневно да ме увикват по площадките и улиците.....но се надявам че това ще помогне на всички ни в пътя един към други....
...

мамаРаче, този пост ме стимулира да напиша ода за лицемерието  Laughing И да подчертая, че то не обхваща всички, а присъства в живота на всички.

Hug

# 650
  • София, "Младост 3"
Ивонска, една среща пролет не прави! продължавам да твърдя това
твоето отношение след като си била толкова добра днес - та твмоето отношение да се заяждаш с мен - определено не е лицемерие, о не
то е израз на добротата ти и съпричастността към хората!

# 651
  • София
Момичета,моля ви! Hug
Аз откакто имам Бубка се научих да мисля не за това как ще бъде утре или другия месец.Научих се да се радвам на днес.А днес беше чудесен ден.Срещнах се с приятни майки и татковци,чудесни дечица,мъжът ми изми прозорците Mr. Green,Бубка кара половин час колело Heart Eyes....това беше днешния ден и аз съм доволна.Утре...ще видим.
Да се допълня. Wink
Наде,аз като майка на специално детенце днес взех ,грабих с пълни шепи от всичко,което ми се предложи-детето ми общува пълноценно по нейния си начин,аз бях спокойна,че никой няма да ми направи физиономия за това,че Бубка ръмжи насреща...Дори и само днес да е било,а се надявам да не е,то за мен и децата ми този ден беше пълноценен.

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 18:12 от Валенцето

# 652
  • Анкх-Морпорк
Беше весел и уморителен ден Simple Smile
Благодаря на всички, които дойдоха  Hug
Извинявам се, но поради многото препускане след детето има малко читави снимки  Embarassed
http://www.flickr.com/photos/39402407@N04/

# 653
Специални, различни...., както и да ги наричаме, това са едни щастливи и обичани деца! Това има значение!

# 654
Браво на вас! Радвам ви се и малко ви завиждам.  Hug

# 655
  • Кори Селести
Ивонска, една среща пролет не прави! продължавам да твърдя това
твоето отношение след като си била толкова добра днес - та твмоето отношение да се заяждаш с мен - определено не е лицемерие, о не
то е израз на добротата ти и съпричастността към хората!

Много  моля това да спре.
Рядко си позволявам лично отношение, но в случая бих те помолила да не гризеш Ивонска.
Тя не ходи по срещи, за да си лъска имиджа на състрадателна душа.

Какво прави и как се отнася с ВСИЧКИ! деца и родители не е нещо което може да видиш от разстояние, а да анализираш - е просто нелепо.

# 656
Радвам ви се от сърце!  Hug Съжалявам, че съм толкова далеч ......

Аз откакто имам Бубка се научих да мисля не за това как ще бъде утре или другия месец.Научих се да се радвам на днес.

И аз се научих на това.

# 657
  • Costa Rica
И аз ви се израдвах отдалеч.
Прекрасни снимки на прекрасни дечица  bouquet

# 658
Беше весел и уморителен ден Simple Smile
Благодаря на всички, които дойдоха  Hug
Извинявам се, но поради многото препускане след детето има малко читави снимки  Embarassed
http://www.flickr.com/photos/39402407@N04/

Hugблагодаря ти,имайки предвид търчането снимките са идеални  bouquet

# 659
  • София
firebird, много хубави снимки!  bouquet Аз снимах съвсем малко в началото- ivonska, Валенцето и Буба НиноТино и семейството й, firebird и Наско, firebird и Наско. Следващият път обещавам повече снимки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт