Различният първи юни

• 41 455
  • 795
  •   1
Отговори
# 720
Може би не е тук мястото но, моля изпратете  SMS с TXT JIVOT на кратък номер 1915 . Паричките са за рехабилитация на детето ми.
Благодаря на всички, които ще се отзоват. Hug
И аз пратих!Успех!

# 721
Може би не е тук мястото но, моля изпратете  SMS с TXT JIVOT на кратък номер 1915 . Паричките са за рехабилитация на детето ми.
Мама Раче, пуснах смс на посочения номер. Обикновено се връщат съобщения, че помагаме на някого. Тук ми се върна следния текст:
"Вие се регистрирахте за участие в играта "Участвай и спечели" на сп. Журнал за жената. Четете списанието за да разберете дали печелите.Благодарим Ви за участието"

Моите намерения не бяха да печеля. Нормално е да се чувствам меко казано "смутена". Някакво обяснение?

# 722
Мама Раче, пуснах смс на посочения номер. Обикновено се връщат съобщения, че помагаме на някого. Тук ми се върна следния текст:
"Вие се регистрирахте за участие в играта "Участвай и спечели" на сп. Журнал за жената. Четете списанието за да разберете дали печелите.Благодарим Ви за участието"

Моите намерения не бяха да печеля. Нормално е да се чувствам меко казано "смутена". Някакво обяснение?
Tired-и на мен ми върна същото.

# 723
  • Варна
Точно щях да пращам newsm78
Ще изчакам Мама Раче да отговори на Доня Туфиня.
Истински се надявам да е недоразумение Rolling Eyes

# 724
Точно щях да пращам newsm78
Ще изчакам Мама Раче да отговори на Доня Туфиня.
Истински се надявам да е недоразумение Rolling Eyes
При всички случаи е недоразумение,познавам мама Раче и не би си позволила шега с подобно нещо.

# 725
момичета на мен ми отговориха като пратих смс с ТЕНКЮ на английски.Мисля че така трябва да е.

# 726
И на мен ми върна съобщение че съм регистрирана в играта на Журнал.
Да не бъркаме нещо самия sms newsm78 аз написах само JIVOT.

# 727
аз писах TXT JIVOT -благодариха ми

# 728
  • в полите на Балкана
Момичета трябва да ви отговорят Благодаря на англииски.

TXT JIVOT това трябва да е съдържанието на sms на номер 1915. Цената е 1,20лв. 0,45лв отиват в сметка на детето другите са за операторите, сайта и ДДС.
До сега в сметката на детето има 2,25лв или постъпления от 5 sms.

Ако знаете в колко часа сте ги изпратили можем да сверим 12,31   13,04   13,31   11,30  9,49

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 16:06 от мамаРаче

# 729
  • в полите на Балкана
Може би не е тук мястото но, моля изпратете  SMS с TXT JIVOT на кратък номер 1915 . Паричките са за рехабилитация на детето ми.

[Доня Тифуня не искам да печеля от увреждането на детето си!  Peace Може и такива да има , но поне аз не съм от тях. Ако правилно си изпратила съобщението ще получиш отговор Тенкю.

# 730
Аз изпратих SMS в 13 и 31часа и получих веднага отговор : Thank you! Това нали означава ,че парите са за детенцето?

# 731
  • в полите на Балкана
Аз изпратих SMS в 13 и 31часа и получих веднага отговор : Thank you! Това нали означава ,че парите са за детенцето?
Да точно това означава. Благодаря ти   bouquet

# 732
мамаРаче, съвсем не те обвинявам в печалба, виж пак какво съм написала. Погледнах и предния ти пост - реших, че написаното с латински букви TXT означава "текст" и оттам следва какъв да е текста - написах само "JIVOT". Малко е подвеждащо изречението и затова съм се объркала (и не само аз). Сега ще пусна текст "TXT JIVOT" и се надявам да съм улучила правилното място. Определено имаше нужда от обяснителния ти пост от преди малко:

Момичета трябва да ви отговорят Благодаря на англииски.

TXT JIVOT това трябва да е съдържанието на sms на номер 1915. Цената е 1,20лв. 0,45лв отиват в сметка на детето другите са за операторите, сайта и ДДС.
Успех с кампанията!

# 733
И аз като Доня Туфиня бях решила че ТХТ значи текст,но сега вече като го изпратих правилно си пристигна смс thank you
мамаРаче успех ви желая newsm10

# 734
Цената е 1,20лв. 0,45лв отиват в сметка на детето другите са за операторите, сайта и ДДС.

Т.е. горе долу само 1/3 отива за детето!? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт