АПРИЛчетата са добри дечица, обичат мамината ц...а :)))

• 15 800
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета,извинете че нахлувам в темата ви за втори път WinkПървият път исках да подаря на някоя от вас 4 опаковки Инфакол.Писаха ми много момичета,аз ги изпратих на първото момиче което ми писа...но и до днес си чакам транспортните разходи за пакета който пратих Laughing
Съжалявам че не помогнах на някоя по съвестна мама LaughingНо както и да е!!!Желая ви много здраве и късмет с малките съкровища Hug Hug Hug

# 226
Добър ден и от мен Grinning!

Двете ми съкровища спинкат,и ще се възползвам от момента Sunglasses.

zinaida,честит рожден ден на патерички !Желая ти много здраве,щастие и само безоблачни дни от тук нататък!

Aся,честита годишнина!Бъдете много щастливи и нека огънят на любовта винаги гори във вашия дом!

Лелееее,ама днес супер е пъстър форума ни!Толкова много снимки,толкова много усмивки,и красиви поводи за празнуване!
Хайде и малко русенски бебчета,и майки sohappy
.Имам достатъчно време за губене  Crazy,та заповядайте,пресни-пресни от днешната ни среща:

Мамите stelavi,qnika,*dessi* и atlantica Grinning
Vili Shildarova,qnika и stelavi Grinning
qnika и stelavi със Стефан Grinning
Аз и сватята Laughing
....и бъдещите младоженци Mr. Green
Голямото ми слънце Саши Heart Eyes
Малкото ми слънчице Ани Heart Eyes
Алекс на Atlantica Grinning
Стефан на stelavi Grinning
qnika с Дая Grinning
qnika с Ани
Ани и Дая
Стефан на stelavi и Дая на qnika Grinning
мама Деси с Ани и Саши Heart Eyes
...и пак

Олче,дано и мине скоро мрънкавото настроение на Елина,и ти да се почувстваш по-добре Hug Hug Hug
Жабче,колко са порастнали момичетата-мъничетата  newsm06.Направо са госпожички вече!

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 15:11 от *dessi*

# 227
Зарових се из албумчето, особено се кефя на снимки на малки девойки. Някак ми се струват невероятно крехки в сравнение с мъжките бебета. Пък и дрешките им са по-сладки и с повече фантазия.

Ето още снимки от ранната история на бебето:

Голям доктор с малко бебе, родено преди по-малко от час:
http://www.aprilki2009.snimka.bg/album.php?album_id=356435&pid=12837452

На ден-два, още зашеметени:
http://www.aprilki2009.snimka.bg/album.php?album_id=356435&pid=12837449

Какво гледаш, не си ли виждал новородено?
http://www.aprilki2009.snimka.bg/album.php?album_id=356435&pid=12837503

Вече с бузи, обаче се е пльоснал като нихилист:
http://www.aprilki2009.snimka.bg/album.php?album_id=356435&pid=12833516

# 228
Здравейте момичета!
От тооооооолкова много време не ми е оставала свободна минутка да ви почета, пък камо ли да пиша,а така ми липсвате...съвсем изгубих нишката,кой как е и как се развива.

Ние в общи линии сме добре,но си имаме дребни проблемчета. Имаме стеснение на слъзното каналче на едното оченце и за сега никакви капки и масажи не помагат-как се справят майчетата с подобен проблем? Педито каза, че ако до 9 месеца не се оправи, ще дрябва да го клъцнат...направо тръпки ме побиват като си го представя.

Освен това сме от "щастливоповръщащите бебета" наддаваме много добре, но имаме форма на рефлукс и сега цял месец ще пием едни прахчета, дано да помогнат, че ми е жал за миличкото.

Исках да попитам някое от кърмените бебета имал ли е период да не ака и по колко дни? Ние не бяхме ходили по голяма нужда 3 дни и му сложих свещичка, изходи се, но сега пак 3 дни само пишка. Извинявам се, ако темата е обсъждане, но нещо хич не справям май с режима и вечно ми се спи, та все гледам да си поспя в свободните минутки.

Целувам ви всички!

# 229
  • not found
Io_io моят Тони не е акъл 2-ри ден , ако до вечерта не го направи ще му дам Дуфалак  Flutter

# 230
Е, Олче, благодаря за комплимента към моята малка дама. И Елина е чудесна, а с моята беба са почти адашки Wink Мамасита, наистина за момиченцата дрешките като че ли изглеждат често по-ефектни, с тез панделки и финтифлюшки  Laughing
Ето още една снимчица от нас (така и не се научих как да пиша различен текст от самата връзка, та сега ще се вижда тоз грозен надпис, ама...):http://picasaweb.google.bg/lh/photo/4EjeG8B63SbTAaDAcLYnGA?authk … p;feat=directlink - така си говорим от разстояние Simple Smile

Ееех, пак завидях на русенки, как се виждат и разхождат честичко, а ние в голямото село е много трудно така да се придвижваме и организираме. Добре, че съм намислила да отида за няколко седмици в провинцията при мама Simple Smile
Момичета, беба връща по малко след ядене ако не сме я дундуркали на рамо поне 10 мин, като забелязвам, че го прави през ден, нощем - никога, макар точно тогава никога да не я държа да се уригва. Как да разбера дали има проблем с повръщането? ВИждам, че дори и на "щастливоповръщащите" бебета им изписват прахчета за пиене, та се зачудих  newsm78

# 231
Io io и ние често го правим този номер, за по два-три дни, после свещичка и пак чакаме. Незнам на какво се дължи. Започнах да ям повечко череши и като че ли за сега действа. И ние често връщаме храна. Искам да те питам как разбрахте, че е запушено слъзното каналче? Слушах нещо преди да родя, но...тогава не мислех за тия проблеми.

# 232
Здравейте и от нас!
Ася ,аз днес ти честитих веднъж наживо,а сега виртуално:

.
БЪДЕТЕ ВИНАГИ ЩАСТЛИВИ И НЕКА ЗЛО НЕ ВИ СПОХОЖДА! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА ОТПРАЗНУВАТЕ ЗЛАТНАТА СИ СВАТБА!
На нас вчера ни сложиха Пентаксима,много добре ни понесе.Само малко поревахме,ама добре че имаше един рошав заек отстрани до бокса и му го показах.Като го видя и забрави за плача. Наддали сме 1400 грама и искат да махаме храненето в 12,ама бебун е на друго мнение.Ще трябва да минаваме на свободен режим,че досега бяхме на 3 часа.То и без това като отидем на разходка с топ не можеш да го събудиш да яде. Днес сутринта направихме една разходка до центъра и обратно с Браунайи се прибрахме  че започна да става зверска жега.В жегата така разходки рано сутрин няма друг начин.
Зинаида Честит празник!(на патеричка и от мен)Да си жива и здрава!
Честити месечинки на всички!
Русенки много сте хубави и бебчетата ви също!
Че бегам ,че малчун ме вика. Много Hug Hug Hug Hug на всички.

# 233
Асе, честит ви празник и на двамата, и на Васи покрай вас! Много, много години още според обета, който сте дали да сте такива готини и влюбени!    bouquet
Асе, Жабче, не се притеснявам като се закашлюка от слюнка, но вчера на два пъти успя да се задави така, че да не може да си издиша въздуха. Сякаш от мляко когато го прави. Снощи спа при мен профилактично. Днес бяхме при лекарката й. И тя не намира причини за давенето. Прегледа я и огледа хубаво.
Издирваха наскоро едни зачезнали адреналинки.  Grinning
Дени, чакай да си замаскирам още малко лицето с лунички и тогава ще се разкрия с пълна сила. По Пипи и от Пипи съм на път да си направя физиономията.  
Йо-Йо, диването само от снощи се спече и днес след обяд (никак не й беше комфортно Confused) получи мерене на температурата по случая. Задейства се безотказно, а температурата нямаше време да бъде премерена.  Simple Smile  
Мамасита, много готин Ангел си имаш  Heart Eyes. Чисто нов модел. И вкусен.  Laughing
Ей, Марче. Разгеле и ти прописа. София Рая е перфектен модел. Явно много ангажименти има вече фотомоделката на тати.  Simple Smile Другите две адашки ми се губят по трасето.  Hug

# 234
  • not found
Ася  честит празник   bouquet

Искам да се похваля , че днес спахме до 13 часа  Shocked естествено разбудихме 2 пъти за манджа и масаж , но нямаше мрънкане и хленчене и будуване  baby_neutral Така , а аз с моя сън вчера снощи до 3 часа  Shocked така бях ококорена повече и от Тони ...

Тони с подобие на усмивка ; Тук говори нещо ; На майка си сладура
Засега това  Party

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 20:13 от Jylieta

# 235
Io io и ние често го правим този номер, за по два-три дни, после свещичка и пак чакаме. Незнам на какво се дължи. Започнах да ям повечко череши и като че ли за сега действа. И ние често връщаме храна. Искам да те питам как разбрахте, че е запушено слъзното каналче? Слушах нещо преди да родя, но...тогава не мислех за тия проблеми.

Ходихме на очен лекар, след като капахме капки и оченцето не се оправи, а продължеваше да има секрет...
Ами, аз слагах свещичка в понеделник след 3дневно чакане и от понеделник пак не е ходил по голиама нужда. Педито каза, че кърмените бебета нямат запек, ама тогава на какво се дължи?
Рони, опиши малко по-подробно как мериш температурата, че може и аз да пробвам  Laughing

# 236
Мараба и от нас с Васко! нали гледам "1001 нощ", на турски вече ме избива... Laughing
Ние днес бяхме на консултация и Васко е 61 см и 6500. Shocked Направо паднах, то че е дудав, дудав е, ама чак пък толкова!

Много хубави тези пролетни бебета, бе-е-е! То бива-бива, ама толкова пък...

Купихме люлка. Ето и младежът в нея:

Айде, отиваме да се къпем и папаме, та после да поспим и тримата, че аз тази нощ спах само от 0.30 ч. до 3.30 ч. и не знам, как още се държа будна.

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 23:09 от asja

# 237
  • Варна
Варненки, какво ще кажете за среща утре (т. е. вече днес Sunglasses) в Морската, до кривото дърво, в 15.30 часа? Hug

Ася, честита годишнина, много любов и щастие заедно ви желая!!!

рони, представям си как си се стреснала! Tired Дано не се повтаря! Hug

Нагледах се на сладурски бебета:

- бебките на brilliantine и Брауни са с прекрасни косички, истински мадами, много са хубави и двечките! brilliantine,  ние още не сме се сватосали, така че -  Wink
- Mара Подробната, такава красавица няма как да остане без гадже!  
- Жабче, винаги много се кефя на снимките, които пускаш на твоите момичета - толкова са пораснали и разхубавили и двете. Вече ги различавам и аз.
- Олче, твоята Ели пък винаги е много хубаво облечена, невероятно сладуранка е!
- Mamacita Bandida, TANITA77, stelavi, qnika, *dessi*, atlantica, Jylieta, (дано не съм изпуснала някой) - страхотни са мъниците ви!

Русенки, много сте готини! Може би през август ще си дойдем и ние, та ще се запознаем, ЖЗ!

dena_klv, как ще иска да си идва Вики, я как хубаво се е гушнала с брат'чедката! И останалите снимки разгледах, ех... моренце... сигурна съм, че тя се чувства отлично в Бургас!

Io_io, я кажи какво прахче ви предписаха, че май и Пипо е от "щастливо повръщащите" бебета. Как установиха наличието на рефлукс, само по твоето описание на повръщането ли? Дано да се оправи слъзното каналче и да не се налагат по-сериозни интервенциии! Praynig

Ето и от нас една ухилена снимка. Най-после успях да го уловя. Mr. Green

# 238
  • Там където има любов
Добро утро  Hug
Аз май доста съм изтървала  Blush скоро ще се опитам да наваксам обещавам
Днес така се събуди моето слънчице http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357947&pid=12850125
Шоки там ще съм  Grinning (много прилича на теб Пипо - сладурче Simple Smile )

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 09:50 от sunny_777

# 239
  • Sofia, Bulgaria

Добро утро от мен и хубав ден за всички !

Общи условия

Активация на акаунт