АПРИЛчетата са добри дечица, обичат мамината ц...а :)))

• 16 088
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
  • not found
zinaida newsm59   bouquet

Jen Jen добре дошла  Hug

neni , the_empress дано сте по-редовни  Hug

asja а не мога да намеря такива памперси на ДМ във Варна , до колкото се сещам беше писала , че се продават в някакъв новооткрит магазин в Пловдив , нали ?
Някакви други предложения за летни памперси ?  Rolling Eyes

brawneye много хубаво , че няма да пиеш АБ  Crazy

Сега аз да се похваля , че тати готви , а аз храня Тони  newsm68
Днес бихме на Тони противохепатитната ваксина , тази която се бие в крачето мускулно ... Малкия малко поплака , но бързо забрави  newsm44 Може би и от нея си спи като къпан цял ден , събужда се за хапване и пак си заспива самичък без мрънкане  newsm44 Днес сутринта странно , но ме остави да поспя до 11 часа ... Ох , какъв хубав ден  newsm20
Аз си мислих , че само аз  си пиивам биричка от време на време  Whistling
Щях да забравя , днес ходих да питам в а-ка Марешки за Пентаксима , но ми казаха , че такава ваксина нямали от миналата година . Има ли мама от Варна , която си е купила ваксината да сподели от къде и за колко пари , защото фармацевтката ми каза , че там струвала 52-53 лв.  Flutter

Честита месечинка на всички навърващи 2 мес.   bouquet

# 211
Здравейте, и ние разбира се от разходки нямаме време за нищо Sunglasses Не съм писала много отдавна, но по цял ден сме в морската на хладничко- голям рай Sunglasses Grinning Дори си правя плаж през ден за по един час, а Андреа я разхожда мъжът ми под дебелите сенки! И общо взето сме много добре, растем и хубавеем.... Heart Eyes Коликите доста намаляха, комуникацията обаче се засилва- по цял ден гука и ми се смее Hug От днес улавям и много нови звуци, които са много благозвучни!!! Когато е будна в количката си играем по около половин час, след което я приспивам с разходка край морето Peace Пускам ви няколко снимчици и аз да се похваля с моята красавица Peace

# 212
Здравейте!
Аз не съм спала тази нощ и сега съм добре, но след 1-2 часа ще окапя! Заспах в 00.30 ч. и в 3.30 ч. малчо се събуди гладен. Нахраних го и понеже не ми се спеше, реших да напиша малко работа, че от службата ми дават зор. И така си откарах до сутринта. Свърших малко домакинска работа и сега ще си довършвам работата, а и чакам всеки момент дребосъка да се сети, че е гладен.
Днес с мъжа ми имаме годишнина - 2 години от сватбата ни.
brawneye, много хубаво, че няма да пиеш антибиотик.
рони, то плюнчене и при нас има доста. Мисля, че не е нещо необичайно, защо така се шашкаш? И ние понякога се давим в слюнка, та се закашляме.

# 213
ASJA ,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА МИЛА!!! ОЩЕ ДЪЛГИ,ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА СТЕ ЗАЕДНО,ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ДА СЕ РАДВАТЕ НА ДЕТЕТО СИ Heart Eyes Hug  bouquet

ЗЕЛЕНОТО ОКО ,ГОЛЯМА СЛАДУРАНКА Е МАЛКАТА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И Дая се плюнчи и се закашля ,мисля че е нормално  newsm78
Приятни разходки на всички майки и бебоци baby_neutral Hug Hug

# 214
  • Някъде там...
Рони, и Яна се плюнчи постоянно, кашля, дави се. Питах педката, каза че било нормално, да не съм се била притеснявала.  newsm78
Зеленоочке, и твоята буба дава изплезени усмивки.  Laughing
Асе, честита годишнина! Нека никога не изстива семейното огнище!  Hug

Ох, аз още не смогвам да изпера, изгладя и прибера всичкия дрешорляк от гостито. Свекито няма пералня, та сега имам да наваксвам.  Tired
Бебочките са добре, гукат и се смеят все повече. Заглеждат се по играчки, занимават си се, издават разни звуци и им се усмихват. Мигрират яко из леглото, отвиват се, застават по диагонал и напречно, а Йоана все успява да си завре ръката между пръчките на решетката и като шава я удря и се плаши.
Все още си правят по 2 нощни хранения, но взеха да правят и по-големи паузи. През деня си искат по-начесто, защото е топличко, а не пият вода. Но не ме притеснява, вече дори и навън се кърмим редовно, така не се притеснявам да ходя по-надалече. Много съм си доволна от количката, много е маневрена, като всъдеход е направо.  Blush И понеже нашето тати от понеделник вече официално е преместен в Сф (най-накрая!), количката седи в багажника на колата  и така ми е много по-удобно да ходя на разходки. Свалям бебочките - едната в кенгуру, другата в ръцете, чантата преметната през рамо, слагам ги на задната седалка на колата и вадя количката, тя се разгъва лесно, с една ръка. Излизаме за около 3 часа - от 10 докъм 13, а като се прибере мъжа ми правим още една разходка, за да не мрънкат много преди баня.
Онзи ден се разхождах с no name и нейния синеочко, а вчера с Aila кръстосахме градинките наоколо.  Laughing Бяхме цяла тумба жени - ние двете + 5 девойки в невръстна възраст.  Crazy
Ето и снимки от нас:
Шавлива Йоана
Другата ми поспаланка
Двете бузанки
В активната гимнастика - Яна
В активната гимнастика - Йоана
Кокорка
Спящо човече

И още, за който му се занимава: http://www.kvakolina.snimka.bg/album.php?album_id=387450

# 215
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА АСЯ!!!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЛЮБОВ, РАЗБИРАТЕЛСТВО И УВАЖЕНИЕ. СЪЩО ТАКА НЕКА ВАШАТА ЛЮБОВ ВИ БЪДЕ СКРЕПЕНА С ОЩЕ ДЕЧИЦА!!! ОБИЧАЙТЕ СЕ !!! smile3525 smile3525 smile3525 1dating 1dating 1dating baloni baloni baloni baloni baloni

# 216
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА на Ася и Митко. Всеки ден в дома ви нека има светлина. нека огънят не гасне, нека смеят се деца и всяка дума поглед жест да носят благослов, запазете в сърцата своята ЛЮБОВ!

# 217
добро утро на всички сладки лунички и техните маминки ,дано денатя ви е изпълнен с мн слънчеви усмивки.ние хапнахме  и спинкаме пак. Party

# 218
  • София
Здравейте и от нас !
 Честити  празници  на  всички празнуващи ! Да ги споходят здраве ,щастие и мноооого любов !  Hug

Ето и от нас малко свеж материал ,после ще се включа пак , че  чакам гости всеки момент .

Снощи и ние имахме годишнина - 13 години   Blush ,мнооого   ,цял един живот  Blush .  Heart Eyes

Ето  свежият материал ,като и ние се включваме към  дългокосите
 държа си шишето сама - нямам нужда от вас   smile3534  

ето така спят щастливите бебета  Heart Eyes
 Знам,че чакаме  гости ,ама тооолкова много ми се спи ...  newsm46

Чао засега ,после ще се включа да разкажа за прегледа при Драганов !

# 219
Ето малко снимки от новородения период на малък Ангел. Тогава ми беше любимото време, като беше лекичък като перце и навит на кълбо:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356435&pid=12833428
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356435&pid=12833433
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356435&pid=12833434
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356435&pid=12833511

Голямата гимнастическа топка беше удобна за седене през бременността, а сега е удобна за друсане на нервно бебе.

# 220
  • София
Зинаида, Ч.Р.Д! Много обичана и щастлива от малката си нежна дъщеричка и любимия мъж бъди!!!

Ася, Честита годишнина и на теб! Радвайте се на любовта помежду ви и на най - прекрасния плод, който е дала - малкия ви син!

Кафенце, още 10 пъти по толкова години да сте заедно и да се обичате...   bouquet

Гледам, че мойто снимкосподеляне е дало така желания резултат - страхотни снимки и страхотни бебоци. Изплакнахме очи с Елина.  Laughing
Даже и Ангел - Бандидов Laughing доживяхме да видим. Както подозирах Laughing, той бил голям пич! Heart Eyes Е това мойто се казва чрез нахалство към прогрес.
Брилянтин, много красива твойта дългокоска беее...  Crazy Имах навремето една кукла със същата муцунка, напомня ми на нея... Grinning
Жабче, девойките са неузнаваемо променени и разхубавени. Heart Eyes
Зелено око, Кафенце - пупуу мога само да кажа.... Heart Eyes
Ако все така продължавате да пускате снимки, цена няма да имате! Mr. Green

Ние сме много лоши тези два дни. Като казвам "ние" имам предвид и двете. Елина е супер мрънкава и ревлива, не мога да я позная. А аз изтрещявам поради това и "състояние" и се чувствам адски гадно и безпомощно. Sad А и като виси все по мен не мога да огрея батко и... С две думи, тази жега ще ни довърши... #2gunfire
Днес дори стигнах дотам да предложа малко вода. Е, познайте как се "прие"... ooooh!

Поздрав и от нас Flutter:
"Говорим" на листата по градинките...
С любимия бати! Heart Eyes
БузакиС Grinning
Мама нещо ми говори...
Усмихнат ден от мен! Hug

# 221
Уф, здравейте!
днес се стегнах и отидох на разходка рано (в 10.30  Mr. Green), иначе после не може да се диша. Мишка пак се храни 5 пъти дневно, повече будува, гука, като всички нормални бебета. Утре чакаме каката в къщи, пак ще падне голяма веселба и мачкане!  Heart Eyes

Ася, честита годишнина! Пожелавам ви много дълги и щастливи години заедно и хубава сестричка на Васко!

Зинаида,честит рожден ден!!! Да си жива здрава и много обичана!

Кафенце! Честита годишнина и на теб!!! Много хубав подарък сте направили с тати!!!

Жабче! Пораснаха много твоите кукли! С удоволствие разгледах всички снимки! Много е хубаво когато щастие е толкова ОГРОМНО и умножено по две!  Heart Eyes

Мамасита! Много сладка снимка ,където малкото Ангелче пази съня на тати!  Grinning Искаме още!

Зеленото око, Олче,
големи красавици имате!!!  Heart Eyes Heart Eyes

# 222
Такаааааааааааааааа,значи ние докато сме мерили улиците с моята мама,вие вече сте се сватосали и за нас гадже не останало Crossing Arms

Първо да честитя на Ася  и Кафенцето годишнината.

Асинка,Кафенце пожелавам ви безкрайно щастлив и дълъг семеен живот,изпълнен с мноооооооооооого любов и разбирателство!

А на всички,които са имали повод за празнуване и съм пропуснала,Честито на патерица Hug
Ех,Олче добре,че беше "нахална",та да изплакнем очи Hug
Еййй Мамасита,доживяхме да го видим твоето ангелче Heart Eyes Ако е свободен,да знае,че има тука  една свободна мацка,широко скроена(сега нали е модерно) Wink,малко е лакома,но пък финна,леко пристрастена към биберона. Все още живее с родителите си,но няма нищо против да иде при готина свеки като тебе bowuu

http://www.aprilki2009.snimka.bg/album.php?album_id=356435&pid=12835089

Тук сега върви една песен,озаглавена Мамасита и всеки път като я чуя,се сещам за теб

Момичета, все не ми оставаше време от разходки да пиша,но ви четях. Мама беше тук и не се спирахме с нея. Беше ми страхотна помощ. В понеделник я изпратихме и сега се гледаме сами двете със София Рая и сега по често ще се включвам.

Памперсите,за които говори Ася и аз само мога да ги препоръчам. Те са Babylove,а магазинът е ДМ. Останах доста доволна от тях,след като Памперс,поне двойката, определено ме разочарова.Според мен са доста са прехвалени. Определено мога да кажа,че тройката на Памперс и на Бейбилов са еднакво добри. Само дето бейбилов са доста по- евтини.Това разбира се е моето мнение Peace

Много са ни готини мъничетата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Като имам повече време ще кача снимки и ще ви разкажа за моето раждане. Имах най- страхотното и най- прекрасното раждане.

Айде,отиване на разходка,преди да е заваляло. Тук е 15 гр,студ на кутийки. Тези дни дори си ходя с ботушите и коженото яке.Направо не знам,кое по- добре,нашият студ или вашата жега Thinking
 Сега по- често ще се включвам,обещавам Peace

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 14:11 от Mара Подробната

# 223
  • Варна
Здравейте и от нас момичета. И ние от разходки не успяваме много, много да се задържим у дома, но сега Крис спи и аз решавам да  се опитам да сложа нови снимки и от нашия младеж  http://media.snimka.bg/3209/012673066-big.jpg
http://media.snimka.bg/3219/012692638-big.jpg
Надявам се да съм успяла, тъй като за пръв път опитвам да кача снимки в поста си.

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 14:13 от TANITA77

# 224
Честити годишнини на двете мами!Аз ви пожелавам винаги да сте заедно,да се обичате силно и по още едно съкровище най-малко Hug
zinaida честит празник и на теб (с малко закъснение)Само хубави неща от тук нататък Hug
Рони  Hug с риск и аз да бъда нахална кога ще видим красивата Мария в скута на мама.Много ми се иска да видя кой стои зад този уникален начин на писане.
Жабче принцесите ти наистина много са пораснали (те с хубостта са си родени).А тоалетите им са страхотни,любопитно ми е как решаваш коя да е в розово и винаги ли е така или другия път сменяш .Навремето като малки със сестра ми (разликата ни е 1 година)синьото беше моя цвят,а розовото нейния:hug:
Mamacita Bandida снимката на бебчо с баща си е невероятна .Страшно са мили в прегръдката на тати и до него.И двамата са ти големи чаровници Wink
И накрая да ви споделя колко много съм се затъжила за Вики.Снощи ми изпратиха това.Е как да му се прибира на детето Hug

Общи условия

Активация на акаунт