Jen Jen добре дошла

neni , the_empress дано сте по-редовни

asja а не мога да намеря такива памперси на ДМ във Варна , до колкото се сещам беше писала , че се продават в някакъв новооткрит магазин в Пловдив , нали ?
Някакви други предложения за летни памперси ?
brawneye много хубаво , че няма да пиеш АБ

Сега аз да се похваля , че тати готви , а аз храня Тони

Днес бихме на Тони противохепатитната ваксина , тази която се бие в крачето мускулно ... Малкия малко поплака , но бързо забрави
Може би и от нея си спи като къпан цял ден , събужда се за хапване и пак си заспива самичък без мрънкане
Днес сутринта странно , но ме остави да поспя до 11 часа ... Ох , какъв хубав ден 
Аз си мислих , че само аз си пиивам биричка от време на време

Щях да забравя , днес ходих да питам в а-ка Марешки за Пентаксима , но ми казаха , че такава ваксина нямали от миналата година . Има ли мама от Варна , която си е купила ваксината да сподели от къде и за колко пари , защото фармацевтката ми каза , че там струвала 52-53 лв.

Честита месечинка на всички навърващи 2 мес.
Не съм писала много отдавна, но по цял ден сме в морската на хладничко- голям рай
Дори си правя плаж през ден за по един час, а Андреа я разхожда мъжът ми под дебелите сенки! И общо взето сме много добре, растем и хубавеем....
Коликите доста намаляха, комуникацията обаче се засилва- по цял ден гука и ми се смее
Пускам ви няколко снимчици и аз да се похваля с моята красавица 

И понеже нашето тати от понеделник вече официално е преместен в Сф (най-накрая!), количката седи в багажника на колата и така ми е много по-удобно да ходя на разходки. Свалям бебочките - едната в кенгуру, другата в ръцете, чантата преметната през рамо, слагам ги на задната седалка на колата и вадя количката, тя се разгъва лесно, с една ръка. Излизаме за около 3 часа - от 10 докъм 13, а като се прибере мъжа ми правим още една разходка, за да не мрънкат много преди баня.

А и като виси все по мен не мога да огрея батко и... С две думи, тази жега ще ни довърши... 

,малко е лакома,но пък финна,леко пристрастена към биберона. Все още живее с родителите си,но няма нищо против да иде при готина свеки като тебе