Ама и ние си имаме доста ние още си имаме колики, за радост взеха да се появяват само вечер, а не както до скоро по цяло денонощие. Дано това да е белег, че скоро ще изчезнат съвсем, че ми е много сладка като не се гърчи и не мрънка. Ние нощни хранения не прескачаме още, хапва си момата - може по 5 мин да цокне, ама си иска. И аз като повечето от вас, които живеем в София се разхождам сама из Люлин - чакам вечер таткото да се прибере и тогаз излизаме на по биричка в района
В събота се разходихме много из Южния парк, а после ходихме над Бистрица по едни горски пътечки, беба кротува в слинга при баща си, нищо че според нас не я бяхме сложили като хората, и уж накриво, пак си спеше. В неделя правихме погачата, но вечерта беба доста плака, явно още й е трудно да свикне с толкова внимание от повече хора. Засега си караме само на кърма, дано така да продължи. Гледам да не се цедя ако не е наложително, че искам да ми се урегулира кърмата и да не ми се набомбват гърдите толкова особено нощем. За евентуални срещи със софийски мами - аз през седмицата съм абсолютно застопорена в квартала, само уикенда съм мобилна, защото таткото ни развозва с колата
Така, че някой късен следобед в някой парк може да се видим, за тези, за които уикенда е също ОК. Иначе сутрин преди да припече слънцето не можем да сколасаме а излезем, затуй казвам "късен следобед"
А за количката - за дргия път ще знам - възможно най-най-леката и никакви такива със зимен кош
(разбира се, ако сезона позволява), че сега не мога да помръдна с тоз танк без чужда помощ иначе е красива пък

, сега пак сме се върнали на 6, обаче вчера къпах я в 12 през ноща! Че нито светлина, музика, телевизор, пощипване и побутване не можаха да я събудят порано!