АПРИЛчетата са добри дечица, обичат мамината ц...а :)))

• 16 095
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
Виждам, че Ива на brawneye ни конкурира с коса Simple Smile Ама и ние си имаме доста  Laughing ето снимка за справка:http://picasaweb.google.bg/lh/photo/6g5g6qmMudcnYLUNwaAtmw?authk … p;feat=directlink

ние още си имаме колики, за радост взеха да се появяват само вечер, а не както до скоро по цяло денонощие. Дано това да е белег, че скоро ще изчезнат съвсем, че ми е много сладка като не се гърчи и не мрънка. Ние нощни хранения не прескачаме още, хапва си момата - може по 5 мин да цокне, ама си иска. И аз като повечето от вас, които живеем в София се разхождам сама из Люлин - чакам вечер таткото да се прибере и тогаз излизаме на по биричка в района Simple Smile В събота се разходихме много из Южния парк, а после ходихме над Бистрица по едни горски пътечки, беба кротува в слинга при баща си, нищо че според нас не я бяхме сложили като хората, и уж накриво, пак си спеше. В неделя правихме погачата, но вечерта беба доста плака, явно още й е трудно да свикне с толкова внимание от повече хора. Засега си караме само на кърма, дано така да продължи. Гледам да не се цедя ако не е наложително, че искам да ми се урегулира кърмата и да не ми се набомбват гърдите толкова особено нощем. За евентуални срещи със софийски мами - аз през седмицата съм абсолютно застопорена в квартала, само уикенда съм мобилна, защото таткото ни развозва с колата  Party Така, че някой късен следобед в някой парк може да се видим, за тези, за които уикенда е също ОК. Иначе сутрин преди да припече слънцето не можем да сколасаме а излезем, затуй казвам "късен следобед" Simple Smile А за количката - за дргия път ще знам - възможно най-най-леката и никакви такива със зимен кош   Naughty (разбира се, ако сезона позволява), че сега не мога да помръдна с тоз танк без чужда помощ иначе е красива пък

# 196
Виждам, че Ива на brawneye ни конкурира с коса

brilliantine, И вашата коса не е малко. Аз като гледам двете кукли доста си приличат. Не само по коса Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink Wink

# 197
Jen_Jen добре дошла!
Малкия кавалер Ники поздравява четирите дами родени на днешната дата и им честити втората месечинка  Heart Eyes
А майка му черпи всички с една от неговите чаровни усмивки по същия повод не ми се търсеха виртуални торти,пък и смятам ,че на него повече ще се зарадватеПорасналото момче на мама вече много се радва на играчките  особено на музикална въртележка
А шезлонга взе да ни става любимо място за сън бибата рядко се застоява такаОсвен да се смея мога да бъда и сериозен
И за тези на които им харесва да разглеждат снимки
Ауууу brawneye , brilliantine какви коси имат вашите принцеси,вие скоро ще започнете с фибички и ластички.Моята дружка е голяма мераклийка ,но нейната кипруша още има косичка колкото и Ники.
На нашата кака много и хареса по морето и не иска да си идва,вече се затъжих и ми липсва.А като си дойде започва и купона Simple Smile

# 198
  • София
  Хич не ми се ще да пия антибиотик защото това значи да не кърмя малката и ето ти отбиване  Sad Cry Cry. но то днес ще си покаже. Praynig Praynig Praynig Praynig всичко да е ок. Малката за първа вечер пък си прескочи яденето в 3 часа. Сигурно вече започва да си прави режимчето. Поспах си защото имах огромна нужда. много ме болеше, но днес е по-слаба болка. Хайде да не ви занимавам вече. трябва да излизам. Hug Hug Hug на всички.
   Много е неприятно това което си изживяла. Дано нямаш повече проблеми. За антибиотика има много които са съвместими с кърменето, а другия вариант е да се изцеждаш докато пиеш АБ и после да си продължиш с кърменето  Simple Smile

# 199
Здравейте милички,
извинявам се за дългото отсъствие, но доста неща ни се случиха в последно време, като за начало нямахме интернет при майка ми, едва се "отървахме" от физиологичната жълтеница, а на всичкото отгоре се и разболяхме и се наложи да влезнем в болница за една седмица на антибиотици Cry Доста тъжна картинка, но засега сме добре (пу-пу). Кърмим се добре, даже сме и доста лакоми, но също така се научихме и на ръце в тази болница и сега отърване няма. Вече сме цели 5200 гр. Още не можем да си създадем ясен и точен режим, опитвам се да го храня горе-долу в едни и същи часове, но ми е малко трудно, а и тази по-дълга пауза я правим от 9 вечерта до към 2 през нощта и след това на два часа се буди да яде. Незнам как мога да му изместя този график да е поне от 12 до към 5-6 сутринта, бихте ли ми дали някакви съвети? Аз се връщам да ви изчета, че съм изпуснала страшно много.

# 200
Здравейте!
Мерси на всички за комплименти по нашия арес!!!

Четити 2 месеца на Десси, Дена и другите мамчета!

Браунай, дано да ти се размине с антибиотиците, или, как-то писа Айла, ще се изцеждаш няколко дни. Малката Ива наистина прилича с дъщеричката на Брилиантин!  Party

Аз пратих кака при другата баба, и усиленно се подготвям към сесия  Crazy

Черешите ям много, затова Мишка ака до уши! Днес направи го в пряк смисъл! Целия гръб беше в г... и като я сменях успя да бръкне с крачето в памперса  Mr. Green Затова получи извънредна баня и соответно заспа "като къпана"  Laughing

Jen Jen добре дошла!

The empress, за графика и ние сме така, то ест без график. Два дни бяхме на 5 пъти ядене  newsm78, сега пак сме се върнали на 6, обаче вчера къпах я в 12 през ноща! Че нито светлина, музика, телевизор, пощипване и побутване не можаха да я събудят порано!

# 201
Здравейте милички минавам набързо ,че все несмогвам Crazy

Или се храним или сме по разходки или се опитваме да поспим

Мн сте хубави всички маминки и беб4етата ви и русенки и пловдивчанки Heart Eyes Hug

Ние с Ави засега сме добре/пу пу/.Утре сме на първа ваксина Пентаксин дано всичко мине добре Praynig Praynig Praynig

Ави отдавна вече  е започнала да пуска мн усмивки чак с глас понякога,също се опитва да гука разни сладки звуци Ауууу-Агууу-Гааааауууу и разни такива.Да ви кажа даже е започнала да се извърта в кошарката си напреко.Мн често я намирам отвита изритала си пелената която е м,н тънка,и се е завъртяла или по диагонал или напреко на креватчето  Crazyдаже си беше изритала играчките с крачета през решетката на кошарката Laughing

Вери Найс, благодаря мн за белия шум идеална работа върши особено вечер Grinning

Бен мила понеже не знам как е при вас все още положението с акането да ти споделя при нас.
Педката каза да си вземем Фризолак1 и Фризовом/който е специялно за деца със запек и повръщане макар че Ави не повръща/и да даваме равни части от двете та резултата е налице.Имам аку ако не всеки ден поне през ден но обилно и хубаво.Да не чува дявола, пу пу засега си ака сама.Така че ти до колкото знам кърмиш,и май дохранваше/извини ме ако греша/но можеш да пробваш да вземеш едно Фризовом и да и додаваш с него.Но все пак е хубаво с педито да се посъветваш ако желаеш.

И тук е доста топло макар,че сме до морето,но на места в Морската е мн приятно и гледаме да използваме да сме навън или рано сутрин или след 5 следобед.Ави я оставям вече само по бодинце и ако са и по студени крачетат  чорапки,даже снощи спа по боди и памучно одеалце.

И аз имам вече доста нови снимки но кога ще ги кача .... Rolling Eyes

Хайде хубав ден от нас Grinning

# 202
Благодаря на всички за подкрепата. Сега се прибрах от чичо зъбчо и о Чудо- няма да пия антибиотик. newsm44 newsm44 newsm44. всичко е ок. както каза той. А мойта кукла май съм я дрогирала Joy Joy Joy защото само спи и яде от вчерашните ми подвизи с лекарствата. Много ми е кротичка. Само дано нищо да не и стане от тези хапчета.
 хайде Hug Hug Hug от нас. Всички сте много сладки.  love001  love001  love001

# 203
Здравейте!
Преди малко при нас беше на домашно посещение ортопед - д-р Янакиев с много хубав преносим ехограф и ни каза, че малчо е напълно здрав. Посъветва да го носим в кенгуру, било хубаво за ставите, но до 5 месец само с лице към нас. Каза, че поставянето в шезлонги и люлки с ненапълно легнало положение не е никакъв проблем, а след третия месец може да го слагаме на 45 градуса свит. Този доктор е един от най-добрите в Пловдив, затова ви пиша неговите съвети, дано са ви полезни.
Относно обличането - през деня, включително и за разходките, обличам Васко с боди-потник и без чорапи. Ако полъхва, завивам с тънка пелена. Чела съм, че ако е хладно, е по-добре да не навличаме детето, а по-скоро да го завием добре. През нощта Васко спи с боди с къс ръкав и тънки чорапчета. Завивам с лятна пелена, която той изритва. И в този ред - как завивате бебетата, та да не си изритват завивките и да спят отвити през нощта?

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 17:41 от asja

# 204
Ася , кога си записа час при него и кога дойде у вас, че и аз трябва да го викам тази седмица . Радвам се , че всичко с малкия красавец е наред. Цунки от нас с Веско

# 205
ааа забравих ще ми пуснеш ли телефона му на лични, че някъде си затрих листчето , на което го бях написала. Благодаря предварително    Simple Smile

# 206
ЧРД, Зинайда! Дано всичките ти досегашни неволи са били плод на т. нар. Сатурнова дупка и вече да има само най-приятни емоции за теб и семейството ти! Бъди жива и здрава!   bouquet

На всички каки и на баткото с цял един ден да им е честита месечката! Ники и кака му са много готин и прелест!  Heart Eyes Пу-плюв, да го наакат гаргите мъжа малък засмян.  Grinning

Щях да споменавам аз колко съм възхитена от прическата на госпожицата на brawneye от пловдивските снимки. Пънкарка, хипарка и рокерка от млада го раздава.  Grinning И на Брилянтин мацката наистина не отстъпва.  Simple Smile
 the_empress , много лошо но да е зад гърба вече и следващото влизане в болница да бъде за свиждане на някое прясно родило майче. Само това е позволено.  Hug
brawneye, да минава бързо след зъбарската интервенция. Зъбната фея да ти остави подаръче.  Wink Hug
Jen_Jen, привет и приятно форумстване ако някой ти остави това време и удоволствие.  Grinning
Асе, разбира се, че Васко е перфектен.  Heart Eyes

Айде, ще се оплача малко. От сутринта едни обилни слюнки са в устата на Мария и се уредих с изтърван акъла заради дребоската. Задави се в съня си от слюнката Sad. Добре, че беше през деня и бях в стаята, че да чуя захълцването. Сега спи милото, но утре ще ходим предсрочно на леля лекарка май.  

# 207
здраеите и от мен,чета ви редовно но имах малък проблем-счупих си ръката и не можех да ви пи6а,аз съм мама на Даяна,която на 5 този месец направи 2 месеца,наддаваме добре,ядем в 9 и чак в 6 сутринта,понякога и в 7,дохранвам я с мляко от около 20 дена,че не и стига кърмата,ношното хранене го махнамхме малко трудно но и това стана,като се наяде в 6 пак заспива до 9,като цяло е спокойно бебе,от време на време има колики който я мъчат малко,но ги намаляваме с еспумизан.от раждането си до сега е пораснала с 10 см и 2 кг.това е от мен,надявам се сега да имам повече време за писане и четене,желая ви мн усмивки и мн гукане от малките сладки бебчовци.

# 208
  • Бургас
Здравейте, милинки мами със сладки сладки бебчовци  Hug Hug
Нещо напоследък даже време не ми остава да ви изчета... Малката е добре, пу пу, не се държи по-различно от преди двете ми невероятно глупави грешки, които допуснах докато бяхме сами...

snesh, на родна земя ли сте вече? Земаме ви   Party Wink Hug Hug А ако се видим по родното черноморие за срещичка  Crazy  Party

Ася, благодаря ти за препоръката за памперсите, за жалост не съм открила още къде или въобще дали се продават тук.
ssillvvi , благодаря и на теб   bouquet Ще се посъветвам, защото продължаваме да имаме проблем с акането... Въпреки че вече може да се каже, че не и давам капки за колики ( 1 път на 3-4 дни)... Сега пак ядох марулка, дано и подейства... Черешките май и те помагат...  Wink

Честито на zinaida, миличка само късмет и здраве ти желая!!!

Честитя и празниците на всички, които пропуснах, желая ви цялото щастие, което можете да понесете!!!  Simple Smile

Добре дошли на новите маминки Simple Smile
Дано скоро да не се чува от никой за болници и проблеми със здравето, дано!

Благодаря ви за подкрепата покрай моите перипетии  ooooh!

Педката категорично ни отказа направление за ортопед, нямала и сега ще си отидем на частно и туй то... Тя ще порастне вече....ееее... Много ме е яд на такива лекари... как ми я препоръчаха не знам, ще я сменяме и ние май...
Да ви кажа за мънинката ми... сладурка голяма е тя... такива усмивки ни раздава че...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Напоследък даже не съм я дохранвала с АМ, не зная на какво се дължи, заради жегата и се хапва по-малко или имам повече кърма...  Rolling Eyes
Удря му големи сънища, но не и през нощта... следобяд или привечер заспива и откарва до след полунощ  Hug
Исках още неща да ви споделя, но... акъла ми го няма...

Хайде, цунки от бебка  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 20:14 от ben78

# 209
  • Пловдив
Благодаря ви милички , една виртуална почерпка от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт