Тема номер 101! Февруари

• 16 421
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Мария,мисля че е от датата на записването...Няма значение,че ще тръгне септември,той вече е записан и ако решиш може и още утре да го пуснеш...
Камчи,браво на Ици..
И Иво ми е същият не дава даже дупето да се долепи до гърнето,изобщо даже не дава да го придържам клекнал..Иска прав,сутрин още не мога,ама след следобедния сън гледам да свалям памперса и да се изчишкваме,обаче дребиния май хич не вдява..Вчера например се прибрахме само с 2 напишкани гащички,а днес само в рамките на 30мин напишка 3 чифта и си му сложих памперса...

# 226
Пускам само един бърз запис - останах очарована от снимките които разгледах по-напред. Нямам думи - прекрасни деца (и не само) имаме!  Hug
При мен положението е леко натоварено и не мога да смогна вечер да седна на компютъра, а от работата не мога да пиша - има прекалено много любопитни очи... та си оставам само с четенето.
Мария - мисля че трябва да е от датата, когато тръгне на ясла, защото ти отсега до септември няма да плащаш такса, т.е. детето ти не посещава детското заведение, просто е записано и чака ред. Не знам де, трябва да питаш в НОИ за най-сигурно.
Болниците да оздравяват, а всички които са в сатурнови-юпитерови и т.н. дупки да излизат вече и да има само хубави новини и веселие.
За да не ни забравите физиономиите бях обещала малко снимки:

А тази специално ми е любима:

Целувки и отивам да гушкам възглавницата, че утре пак ставам рано, а тези нощи не се наспивам. Алекс пак проточи сопола, днес и Т се опита да вдигне, да видим как ще  я кара утре. Лека нощ на всичи мили мои.  Hug

# 227
Мария,наистина си питай НОИ,но принципа е като тръгне на ясла.Ти си подписала една декларация преди да излезеш в майчинство,че в момента в който детето тръгне на ясла ще си прекратиш майчинството.Миналата година май по това време аз се оплаквах точно от това.Понеже са ме подписвали по документите,идея си нямах че не е правилно.Та после връщах 500лв за 3 месеца.Макар дефакто Карина да бе ходила точно един месец от тия три,другите бяха адаптивен период по час ,два или половин ден.Но в яслите няма как да си оправдаят разходите за дете за половин ден и ги водят на пълен ден.
Драконче,само не разбрах Алекс сама ли направи всичките тия компоти от череши Joy.Да ги нацелуваш красавиците. Hug
Ох имах да ви споделям още сто неща...ама пусто изкуфяло.Тези дни жегите са непоносими,а у нас е хладно.Даже студено понякога,а в градината е жега.Децата едва пърхат,та от Дряново насам по цял ден в нас дивеят двете тарталетки.Излизаме чак след 17ч,и то на източната страна на двора.Та сега имам цяла планина от разхвърляни играчки навсякъде.Даже и  не споменавам напишканите пликчета Laughing,че и ние сме от партията на пишкаштите навсякъде Joy

# 228
  • София
Миленче, страхотна си!

# 229
Голдъне, Асолче, Надя (nedalinchi), Деси съншайн, Анита 7, Кокомания, Камчи, Катттче, БениФ, момичета  Hug Бог да ви благослови!  Heart Eyes Hug
Не намирам думи да изразя чувствата си! Благодаря ви!   bouquet

# 230
Добро утро момичета, заповядайте на кафето
Вчера на майка ми и се забил кърлеж в парка /поне на това ми приличаш е го третирахме като такъв/. Днес я пращам на доктор да я види, че май го скъсах като го вадих. Той беше един мъничъки на крушката с лупата не съм сигурна какво направих. Сега всеки ден ще проверявам пламена като се прибираме от парка.
В този ред на мисли Нели прегледала ли си Ади да няма наякой кърлеж?
Миме според мен когато тръгне вече на ясла трябва да се спре майчинството, но както са казали и другите питай направо в НОИ.
Илианка /Драгонче/ пускай по често снимчици, много сте ми срладки. Видях, че си се записала в тортеното предизвикателство, ще стискам палци.
Хайде лек ден от мен.

# 231
  • България
Добро утро!
Слънчице,мерси за кафенцето.Прегледах го и за кърлеж,аз всеки ден го гледам като се приберем,защото вече имам фобия от тези кърлежи(А никога не съм виждала)
Вчера беше по-добре,поне започна и да хапва по малко,сутринта си изпи млякото,после на обяд хапна и супичка,после след обяд си изяде и кремчето,само вечерта не иска да яде,но не го насилвах,поне знам,че през деня хапна нещо и е доста по-весел  Praynig Само дето е свалил килограм и половина за 4-5 дни  Sad
За гърнето-още нямаме и не съм го пробвала  Blush ,но мисля тези дни да взема да видим как ще е
Лек ден на всички  Hug Hug Hug

# 232
  • София

...Cattt предложи за среща в зоопарка. Предлагам неделя 10,30 среща пред мечката! Simple Smile
...
Да припомня за предложението за среща в Неделя (14 Юни) за 10.30 в ЗООПАРКА пред мечките Peace

Аз ще съм там. Който иска да заповяда и да пише в темата, за да го изчакаме Mr. Green

# 233
  • София
... да запалим по една свещичка днес

# 234
# 235
# 236

Тео, ти беше нашето силно момче! Винаги ще си останеш тук и Слави, вярвам, че той ще се върне при теб. Голяма прегръдка, за теб силна майко!

Hug Hug Hug

Hug

# 237
Почивай в мир мъничък Тео...

Слави,мила майчицо,силно се моля съвсем скоро той да се върне при вас.. Hug Hug

# 238
  • България

# 239
За нашето борбено момченце - ТЕО! Почивай в мир ангелче.  Cry

Слави - мила майчице, много прегръдки за теб, дано скоро Тео се върне в прегръдките ти. Липсваш.

Общи условия

Активация на акаунт