АПРИЛчета прекрасни лудуват, а мами бански ще купуват!

• 15 295
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Привет, тъкмо щях да черпя за РД на племеничката ми,.... и прочетох последните постове
Дано Барби се е свъзела и скоро да има щастието да гушне друго бебе / какво ли става с нея, дали някой има представа/

# 151
  • Стара Загора
 Flowers Rose За Станиславчо

...
Дано Барби се е свъзела и скоро да има щастието да гушне друго бебе / какво ли става с нея, дали някой има представа/
и аз точно това се чудех...

# 152
Преди няколко дни си писах с нея,добре е...прати ви поздрави,които аз чак сега се сещам да предам  Blush Тя не влиза в нашата тема и не вижда какво пишем...На есен я чака едно хубаво събитие,но няма да издавам повече да не ми се сърди!Посъвзема се вече....дано от тук нататък живота й поднася само хубави емоции.
За малките душички  Flowers Rose Flowers Rose

# 153
 Flowers Rose за Станиславчо  Flowers Rose за Теди
 Исках да кажа много Думи на тези две майки и на всички останали преживяли това,но нямам подходящи такива,незнам дали ваобще има,бих искала поне малко да мога да отнема от тяхната мъка и техните сълзи и да знам че с това ще олекне на тях и на техните семейства.От цялото си сърце пожелавам много здраве,много вяра и много сила на всички тях   bouquet

# 154
За миличките душички Flowers Rose Flowers Rose

# 155
 Flowers Rose Flowers Rose за Станиславчо  и Теди!

# 156
Аз знам,че душичките са на по-добро място! Силни прегръдки за Барби и Слави  Hug

Имах доста да пиша, но може би утре ще е по-уместно да се занимаваме със злободневни теми Simple Smile

# 157
  • София
Мили момичета, прегръщам ви силно.

# 158
Честит рожден ден , Съни 22 !!! Бъди жива,здрава и много щастлива !!!    bouquet bdbaloni

# 159
Момичета благодаря ви за отговорите! Както винаги ми бяхте много полезни!   bouquet  Heart Eyes

Flowers Rose Всички помним и няма да забравим ...  Flowers Rose Сигурна съм обаче, че Барби и другите момичета загубили дечицата си ще намерят отново своето щастие и всички отново ще се радваме заедно с тях, както стана с Ася  Heart Eyes  Hug

СЪНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди много здрава и щастлива!  newsm59 Одавна не си се включвала... пиши как сте със Санди  Wink

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 11:49 от galivo

# 160
Честит рожден ден на Съни! newsm59

А какво става с Верчо??? Никаква не пише вече... Rolling Eyes

# 161
Честит рожден ден  Съни !!!! newsm51

# 162
Съни, ЧРД - да си здрава, обичана и много щастлива    bouquet

Галка, аз за прощъпулника не писах, ама реших, че няма да съм ти от полза - поканихме бабаите , дядовците , чичовците и лелите  Peace

# 163
Хриси Писи ви праща много поздрави на всички. Тя нали е вече работна мама и не и остава много време и няма комп вечер и затова не е влизала скоро Simple Smile

Съни  newsm59 newsm59  newsm59

Станиславчо  Flowers Rose

# 164
Измина една тъжна година за Михаела,Слави и техните семейства !!!
Няма да ви забравим малки душички Станиславчо и Тео  Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт