АПРИЛчета прекрасни лудуват, а мами бански ще купуват!

• 15 295
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честит рожден ден,Тодоранче!Да си жива и здрава и много много щастлива!
Галке,по-споко го давай.Дечурлигата още нямат ориентация и не могат да  контролират скоростта.Алекс като повечето момченца е много смел , и да го заключиш до 1-ви клас то през първото междучасие ще си навакса с всичките падания дето им се полагат.
За това дали си добра майка - тука вече хормона бушува!

# 241
К'во правите мушмуроци,
Честит рожден ден на Тодоранчето,бъди жива и здрава  bouquet  bouquet  bouquet
Галюшка тейк ит изи мен, не сте сами и Калина се лупка като пирон ,ма хич не и треперя е верно до кръв не сме стигали още,(и дано и да не стигаме че ше си припадна като стои та гледай),иначе като падне ,ама може хич да не се е убила някъде ,но следва ревввввввввв  Whistling до безобразие,чувани цело село,дет се вика,ма каиши не ползвам,нищо не ползвам.Иначе имахме едни приятели дето си учеха детето по следния начин да се пази-вкъщи я спъват умишлено,докато започне да си слага ръцете пред главата,беше започнала в крайна сметка де.
 в тоя ред на мисли оня ден ако знаете кво салто мортале -падале направих,не е истина,нали съм голема чистница(некой да ме поплюва) и съм се яхнала аз на повивалника на Калина да обера една паяжина и съответно като ми пропаднаха краката у шкафа и таз мойта кръшна снага като се понесе майкоууууууу  ooooh!,сигурна съм че комшиите помислиха че има заметресение,резултата беше ясен ,надрани крака в стил"пирани са ме яли" и с всеки изминал ден откривам нова синина по тялото си,важното е че ми нема нищо на  главата,е на калина кревата понесе малко ремонт но още става за ползване.
 Гергина пазя я и аз първата коса,заедно с пъпчето и още нещо май имаше.
  Ласси  таз твоита спазителка ше я изям,ама вие сте готови бе,стягайте багажа  Hug
ВаняМ  Joy Joy Joy  това ше го имам в предвид за 33 рожден ден.
 И един куестчън- я препоръчайте някое почивно място,не на морето -стил Рибарица ,ама с по -сносни цени, че там не видях цена под 45 лв за нощувка.Ще съм благодарна   bouquet
 Айде чао ви за сега

# 242
 newsm65 само това мога да кажа след поста на Дидка. Ако знаеш как образно си те представих падайки.......а ся да те видя когИ пак ще се разчистиш у вас. Това за мен е сигурен знак от съдбата да не попипвам нищичко....
 Ч.Р.Д. на Тодоран-жива, здрава и щастлива...другото е вятър работа.
 Azvasi.....успех и късмет и леко раждане.....радвам се за теб, но предпочитам да не съм на твое място точно сега  Mr. Green.
 Галка-малка, я пий едно за отскок и спри да се терзаеш-с теб или без теб все ще си пада детето, дорде се научи. Ама мисля, че правенето на пита/прощъпулник оказва голямо влияние за по-нататъшното вестибуларно (вие такива дълги думи знаете ли???) развитие у децата. Това от собствен опит-на мен не ми е правена (както съм се разминала и с кръщенето.....абе въобще моята житейска история е лишена от доста нормални и полагащи се за едно средностатистическо дете преживявания) и цял живот си патя от спънатите си крака-де що има равно място и щом съм с маратонки-неписан закон е че требе да се пльосна на земЪта за срамотиите. И Диде, ако ти си в синини-ела ме виж мене-целите ми крака, ама целите ви казвам са в синини, зеленини, лилавини и жълтини. А питайте ме от де са-не знам ама постоянно съм в някви петна, никогиш няма да ме поканят да стана модел на бельо с тия кълки.
 Относно първата косичка- и аз я пазя, как иначе.....само остава да си спомня и къде съм я сложила и всичко ще е оки коки.
 Танзен, и аз се посмях на твой гръб-да ме прощаваш. А относно твоето "Време е!"-може ли и аз да се присъединя? И аз имам нужда от нещо ново, шеметно, различно, странно........това еднообразно ежедневие ме убива, чувствам се изключително глупава и ненужна.....а най-лошото е че не знам какво искам. Всъчщност - все тая, само да дойде по-бързо.

# 243
Честит рожден ден Тодоран !! Да си жива и здрава и много обичана !!

Стискам палци за Азваси за леко раждане.

Перла , Коско го водих на фризьор , не е ревал , беше седнал в мен.

ВаняМ , дай една снимка на адаша , да открием 7-те разлики.

# 244
Честит рожден ден,Тодоран! Да си жива и здрава и много обичана!
Стискам палци на азваси. дано да мине леко!

Момичета много благодаря за отговорите  Hug Йони е добре, не можахме така или иначе да разберем какво става, но да се надяваме, че е зад гърба ни.

Като ги гледам тез морски и  балконски плажни снимки и нямам вече търпение за моренце! Много са сладки Поли и Емата

В тази връзка имам едно предложение към мамите от София и околности. Има един плаж в Бенковски с много зеленина и доста дървенца, има сянка теферич, та може някой ден да се организираме за един БЕБЕШКИ ПЛАЖ.  Малката вече има няколко слънчеви бани на балкона с басейна и изпада в екстаз всеки път та си мисля, че ако й замъкна басейна на такова място много ще се радва.

Галиво и Йони имаше период в който не се сещаше да си опре ръчичките като падне и изпитваше теориите на Нютон за свободно падане с чело, но с времето и броя падания се усъвършенства и сега дере предимно дланите.

Хайде да споделя и едно прясно преживяване от сутринта - отивам да взема малката от свекърва ми и гледам разхвърляла нашата всички лакове за нокти и гримове на баба си и си играят, по едно време се обръща и гледам облизва една четка от лак за нокти (червен) и си я маже по лицето.  #Cussing out Пооправихме положението със солидно количество лакочистител. Сега само зъбите са й в червено. Като върколаче, не съм гледала този Здрач, но си я представям като излязла от подобен филм
Айде хубав ден и целувки на всички!

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 15:43 от nesinesi

# 245
Честит рожден ден,Тодоран! Да си живаq здрава и много обичана! newsm51

Стискам палци за Азваси за леко раждане! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Честити прически на Косковците! Simple Smile
Първата косичка на Наско я пазя в една кисийка заедно с пъпчето, но незнам какво се правят.

galivo добра майка си, не се притеснявай и моя Наско пада като талпа и се ранява жестоко, но само навън и от последния път сме с каишки на вън, в дома проблеми няма. Simple Smile

didimora много съжалявам миличка! Sad

# 246
Момичета, получих смс от азваси Simple Smile
Родила е Simple Smile Момиченце с красивото име Елена  Hug
Да са живи и здрави цялото семейство !  Hug

Повече новини за мерки и теглилки,както и как е минало самото раждане,чакаме от Нана Simple Smile

# 247
Честита щерка на азваси. Да и е жива и здрава и много да ги радва. Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 248
  • Временно
Да е жива и здрава малката Елена!!!На мама бързо възстановяване!!!  bouquet

# 249
ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ЕЛЕНА! ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО И ЦЕЛЕУСТРЕМЕН ЖИВОТ Й ПОЖЕЛАВАМЕ С МАЛКИЯ АСИ!

Смейте се на мой гръб бе, нищо против нямам, нали е за общата кауза ( т.е. да не правите това вкъщи Simple Smile )
Изследването е тест на това, което отделят потните жлези, да не мислите,ч е съм много информирана в случая. Но явно няма да го бъде.

Емма, especially for you - you are most welcome in the club! самият факт,ч е желаеш промяна е първата крачка от постигането й. Аз съм намерия моята промяна, моята причина да живея, силата, която ме кара сутрин да отворя очи и да дишам въздуха на тази планета ( това не е детето ми) Ако исаш повече на лични, че да не спамя темата.  Hug Hug Hug

А на мен май ще ми се наложи да уча турски  Party

# 250
Честита розова радост с име Елена на мама Азваси!

Желая й да расте здрава и безгрижна, много щастие да носи на цялото семейство!

# 251
Ехеее супер! Честито на мама азваси!!! Да и е жива и здрава рожбата Елена!   bouquet Цял ден чакам новината и стискам палци  Hug Дано всичко е минало нормално и мама и бебе да се прибират бързо при другото бебе  Mr. Green

Гале, споко мила всичко е от хормоните.... И на мен както всичко ми беше на 6 в неделя, от вчера ми е едно такова депресираноооо, ама мноооого. Рева на всеки час за щяло и не щяло.  Tired А има и друго - Сашето има не толкова голям стаж в ходенето и според мен на това се дължат повечкото падания. С времето ще свикне сам да се пази. Цветомир проходи около 11-ия месец, но аз навън не го пуснах да ходи поне месец и половина след прохождането(за да ми е по-леко) и така вкъщи се напада и се научи да си слага ръцете. А и избегнахме воденето за ръчичка навън. Гледам, че са те съветвали да павиш прощъпулник - ами хич не го мисли меси една питка и давай, не е кой знае какво събитие та толкова да му се чудиш кой да поканиш и пр.

ЧРД на Тодоранчето! Да си жива и здрава и много обичана!   bouquet

didimora, tanzen, благодаря ви мацки, че ми разведрихте главата и ме накарахте искрено да се посмея  Hug

На Цветомир морето също му е на терасата  Mr. Green. Почти всеки ден се пличка до гъбясване в басейна и е голям кеф, та и аз съм навита да спретнем един бебешки плаж, докато не съм родила  Grinning Ако може да е след седмица  Wink , че утре заминаваме при мама да си почина една седмица!
Айде чао от мен и стиснете по един палец да не родя някъде по път  Blush

# 252
ЧЕСТИТА РОЖБА НА АЗВАЗИ!!! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ЕЛЕНА!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 253
  • Добрич
Такааааа,Тея се яви вестителка Wink

Току що бях при мама Васи-Елена е прекрасна,мноооооооого малка ми се струва(все едно нашите нивга не са били такива!).Много е красива ,бяла,изчистена 3350гр и 50 см-а бе Хубавата Елена.И двете са добре.Раждането е било сравнително бързо и Васи е ок.Вече се кърмят и скоро ги чакаме.

# 254
Честито бебче на Азваси!!!
Да й е живо и здраво и само радост да й носи!!!

Страхотно име!!!
 Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт