Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Стоматологична Клиника Ео Дент

 • 87 202
 • 44
 •   1
Отговори
# 15
 • София
 • Мнения: 1 008
Някой ходил ли е скоро в клиниката в Дианабад? Нали работят с лазер - имате ли впечатления? И за цените също  Praynig

# 16
 • Мнения: 0
моето мнение за тях е,че не работят добре.Що се отнася до парите-Безплатният първоначален преглед преминава за 2 минути ,след което те записват за платен ,който струва 25 лв.Първо те приема г-жа павлова,после те работи някой от "вече доказалите се",/но не съм наясно къде и кога са се доказали/много млади /да са живи и здрави /наети специалисти.

# 17
 • Мнения: 12
Не ми звучи добре това. Рядко вече има наистина специалисти дето не мислят само за парите, макар че ако сме сигурни, че 6те свърши работа даваме луди пари от сорта на 350 лв за зъб.

# 18
 • Мнения: 30
Здравейте момичета, скоро мисля да си запиша час в ЕО ДЕНТ Дианабад, понеже ми е най близо, но тъй като не съм ползвала техните услуги досега (а страхът ми от зъболекари е доста голям) бих искала някоя от вас ако е ползвала техните услуги и е останала доволна от стоматолога да ми препоръчате някой  Praynig Аз всъщност не знам дали може да си избереш при кого да ходиш там или те директно от рецепцията те слагат при някой си .... Моля споделете опит!
Благодаря Ви!  Wink

# 19
 • Мнения: 248
Аз съм много доволна от Терзийски.

# 20
 • Мнения: 0
Здравейте и от мен!
Никога досега не съм коментирала нищо по никакви форуми и само заради тази тема за ЕО Дент реших да се регистрирам. Толкова съм разочарована от въпросната клиника, че не ми се и говореше вече за нея. Прочетох за случай, сходен на нашия, и това ме провокира да споделя горчивия ни опит. Имах много сериозен проблем със зъбите и единствения изход според д-р Павлова беше да се постави специална конструкция, която щяла да реши изцяло проблема. Сумата беше почти 12000 лв. и колкото и да ми беше непосилна, успях да я събера от близки и познати. В началото д-р Павлова така ме "омайваше", че откровено й повярвах, че всичко ще бъде наред. Но уви!Пропускам моментите с изваждането на нервите и изпилването на абсолютно всичките ми зъби.  Още с първото поставяне, протезата ужасно ме притискаше, венците ми кървяха, в един момент посиняха, а тя през цялото време ме убеждаваше, че това е заради временния цимент и когато се сложи постоянен всичко ще си дойде на място. След хиляди мъки и нечовешка болка от притискането, д-р Павлова най-после каза, че не могла да ги намества повече и ще постави протезата с постоянния цимент. И оттам започнаха още по-сериозните болки и мъки. Жестоко притискане, ужасни и наистина нетърпими болки и най-важното - абсолютно никакъв шанс да се храниш нормално, да не говорим за нещо по-твърдо от супа. Ходих буквално във всеки от приемните й дни, тя ги пилне за секунди и това се повтаряше в продължение на два месеца, да не говорим, че отношението й на мила и добра коренно се променни, докато един ден, след поредните ми оплаквания, че все още не мога да се храня от ужасяващата болка и притискане, д-р Павлова откровено ме изгони от кабинета си и каза, че не мога аз всеки път като се сетя, да ходя при нея. Вие виждали ли сте някой, който с удоволствие да ходи на зъболекар? аз не познавам такъв, но тя това изкара, че аз си ходя едва ли не за да се видя с нея, постоянно ме навикваше, че аз си въобразявам, че ме боли и че на всички други пациенти този вид протези им пасвали от първия път - явно на мен нещо не ми е наред. Смятам да спра дотук, защото само докато пиша тези редове, гневът ми отново се надига, тъй като само година след поставянето на тази конструкция, ТЯ СЕ ОТЛЕПИ и сега не знам какво да правя.. Нито мога да си представя болката по свалянето й и евентуално поставянето на нова, нито пък откъде ще намеря такава сума отново, като още издължавам старата.

# 21
   Тя трябва да ти е дала гаранция. При даването на голяма сума пари и то за обличане на зъби си търси гаранцията. Ако е сопната/Не знам даже коя е тази госпожа. Говоря принципно./ направо й отправи ултиматум, че ще се отнесеш към по-висшестоящи компетентни органи за грубо отношение и некачествена работа. Министерство на здравеопазването може и да я затвори, а и ако решиш и към медиите можеш да се обърнеш, ако тя не поправи грешката спрямо теб и то без пари, поради факта, че тази протеза трябва да подлежи на гаранция. Това са много пари.
Лично аз не съм имала досег с въпросната зъболекарка.

   Миналата седмица ходих в тази клиника, но на Арсеналски. При доктор Владимирова. За пръв път ми е. Много време отдели за преглед. Освен това ми даде огледало и ми показваше къде какви проблеми имам. Направи ми снимка. Препоръча ми през НЗОК да си сложа амалгама, защото ми е 5 зъб и не се вижда. Борчетата не обърнах внимание какво ги правят. Но тя сложи нови и ме увери, че са високооборотни и с тях по-малко боли/така се и оказа/. Разясни ми какво прави и защо го прави. Освен това ме увери, че ми дава гаранция за пломбата една година. Ако през идната година падне, ще ми бъде поправена без пари. Като за първо посещение в тази клиника останах доволна. Клиниката не е помпозна. Според мен е модерна и чиста. Ходила съм на много зъболекари със години стаж и съм си давала последните пари като откачена. Много е важно и оборудването. Машините са добри и нови. Но най-важно е квалифицираното лице. Честно казано, д-р Владимирова е млада по моето виждане +/- 30 годишна. Аз много не мога да преценявам възрастта на човек. Но беше любезна, търпелива и изглеждаше компетентна. Надявам се моето първо впечатление да не се окаже погрешно/както в повечето случаи/.

   Днес след обяд пак съм там, за да ми вадят нерви. Надявам се да няма проблеми!

# 22
 • Мнения: 1
Тъй като стоматоложката, която посещаваме от години  беше в чужбина, а видяхме тъмно петно на зъбчето на 4,5 годишната ни дъщеря, решихме да не губим време и да я заведем на преглед в похвалената от наши познати детска стоматология на клиника ЕО ДЕНТ (филиалът с адрес: гр.София, р-н Изгрев, ул."Св. Пимен Зографски" 16). Записахме час при д-р Попова и на уречената дата отидохме. Посрещнаха ни изключително вежливо, обстановката беше прекрасна, а детето предразположено. Горецитираната стоматоложка се държа изключително мило с дъщеря ми: настани я на стола, запозна я с уредите, с които ще работи (с достъпна и интересна за дете терминология – „пчеличка“, „бръмбърче“, „прахосмукачка за слюнка“ и пр.) и я накара да си отвори устата. Когато това се случи, за по малко от 10 секунди и без да вкара вътре дори огледалцето, заключи: „Леле, ама ти сигурно ядеш много сладко – имаш цели четири кариеса!“. След това извади машинките, започна (изключително внимателно) да пили зъба и след около 7 минути имахме фотополимерна пломба. Междувременно ни обясни какви щастливци сме, тъй като идвали деца с по 20 кариеса и пулпити и какви ли не още проблеми.
След като направи пломбата, „ни“ подари грамота за смело дете, силиконови ръкавици за да прави зъбките на куклите, герданче с кутийка за събиране на зъбчета и пр. Разведе ни из детските кътове на клиниката. След което платихме 2,50 лв за прегледа и 27,40 лв. за зъба (вие имате безплатна пломба, ама тая е фотополимерна), обясниха ни, че по здравна каса ни се поемат и другите три интервенции (нали бяха констатирани общо 4 кариеса), записахме час за следващи пломби и по живо, по здраво се разделихме.
Междувременно ( и вследствие на секундната констатация на кариеси без преглед) в главата ми се загнезди някакво съмнение. У дома погледнах всички зъбки внимателно, осветявайки с фенерче, и не видях нищо различно от въпросното петънце заради което бяхме отишли (и което тъй или иначе не правихме). Не отидохме на уговорения втори час, тъй като детето се разболя и вдигна температура (обадихме се и го отложихме, а от клиниката ни пожелаха бързо оздравяване). След това пътувахме и когато се прибрахме отидохме при „семейната ни стоматоложка“ – дългогодишна наша приятелка, която междувременно се беше прибрала от чужбина. Изобщо не бях изненадан, когато ни каза, че детето няма никакви кариеси, а въпросното петно, е просто петно, което някога може да прерасне в кариес, но към настоящия момент нищо не оправдава „отварянето“ на здрав зъб и слагането на пломби.
Та, да си дойдем на думата, нямам материални претенции нито към ЕО ДЕНТ нато цяло, нито в частност към д-р Попова. Но съм дълбоко потресен, от факта,  че някой (при това медик!) може да трупа дивиденти от въображаеми кариеси на малко дете. Това е различно от това да влезнеш в болница за превръзка, а да ти напишат сложна операция, за да вземат някоя стотинка повече от касата. Тук става дума за здрави зъби на детенце, които ще бъдат човъркани, манипулирани и пломбирани, за да се вземат разходите за четирите полагащи се за годината интервенции. Срамота! И ако живеехме в едно по-друго общество и време, отдавна да съм „ремонтирал зъбите“ на въпросната докторка. Но живеем във времето на обществения договор (все пак).

# 23
 • Мнения: 3 440
Здравейте, някой има ли впечатления от д-р Павлов? По-точно ме интересува поставяне на импланти? Ще съм много благодарна някой да сподели мнение!   bouquet

# 24
 • Мнения: 1

Здравейте, някой има ли впечатления от д-р Павлов? По-точно ме интересува поставяне на импланти? Ще съм много благодарна някой да сподели мнение!   bouquet


Не се стърпях да изкажа мнението си, т.к. попаднах на отрицателни кометари, които ме провокираха.
Имам поставени 6 импланта от д-р. Павлов. Нямам думи да изразя възхищението си към професионализма и компетентността на този човек!!! Цялото семейство ходим единстени и само в ЕО ДЕНТ, т.к. получаваме нужното качество, внимание и грижа !
Радвам се, че има дентални услуги в БГ, които са качестени и достъпни за всеки. Наистина, препоръчвам ги от все сърце!
Разбира се всеки сам може да прецени за себе си дали да отиде при тях, но след дългогодишния ми труден и мъчителен опит с много стоматолози/все пак не е случайно, че имам 6 импланта- не пожелание.../ не бих отишла на друго място, за да експериментират с мен и да се учат да работят. Всички предпоставки за адекватно и качествено лечение са налице в ЕО Дент, а д-р Павлов е изключителен хирург. Спокойно можете да му се доверите напълно.

# 25
 • Мнения: 7 628
Здравейте, някой има ли впечатления от д-р Павлов? По-точно ме интересува поставяне на импланти? Ще съм много благодарна някой да сподели мнение!   bouquet
За поставяне на имплант е перфектен. Ако искаш да си му пациент си запиши предварително час, защото е много ангажиран.

# 26
 • Мнения: 3 440
Благодаря, аз вече съм пациент на клиниката и съм доволна.

# 27
 • Мнения: 8
Клиника "Ео Дент", некомпетентност при информацията за клиента. Описвам кратко, защо няма да се възползваме от процедурите на клиниките аз и съпругата ми. И двамата имаме нужда от профилактика за зъбен камък и по-някой дребен кариес. Днес реших за звънна по-телефона в Люлинската клиника.

Набързо, грубо написано, без всички подробни детайли за проведените разговори:

Аз: Здравейте, имате ли в клиниката машина с лазерни процедури за кариес, избелване (за Люлин става въпрос)?
Служителката: Амии, чакайте да попитам (отива и пита някой, чувам леко, чакам). Не нямаме, има само в клиниката в Дианабад.
Аз: Добре а с какъв вид фотополимер работите, имате ли от японският течен фотополимер (най-добрият разработен до момента, доколкото изчетох отзиви из нета, български и чужди)?
Служителката: Амии (отива да пита отново, като чувам приглушен отговор на докторка: япоски? , следва мълчание (явно, това е ЪЪЪ)? Амиии, май не. Служителката се връща се на телефона и казва: Искате ли да ви дам телефона на клиниката в Дианабад и там да попитате за по-подробно.
Аз: Добре, но няма нужда ще го взема от сайта Ви при положение, че съм пред компютъра. Благодаря, лек ден
Служителката: Като желаете. (като невздрачно и смутено ми пожела лек ден)

Разговора с кликниката в Дианабад:

Аз: Повтарям въпросите от първото прозвъняване плюс с каква машина се извършва премахването на зъбен камък (по-най старомодният начин със сода, язък им за лазерите и другото оборудване. Поне ултразвук да си купят, че иначе се обезмисля лазера, ако ще се дават не-малко пари за процедури без болка или поне почти липса на тавкава.)

Служителката: отиде да пита два пъти, имат лазер, но сякаш в тази клиника не бяха чували за японският фотополимер. (Ако бях питал за фибростълкло или нещо друго не знам. 100% вероянтост е знаят: пълни с цимент, гипс, песък, забъркай ми от белото за дупката и дай ламбата )

Служителката: Най-добре е дойдете на място, защото това е регистратура и не можем да ви дадем точна информация (това след всички въпроси и съгласуване с лекар или дежурен в момента).

Повече въпроси за друго, беше излишно да задавам. Явно освен напудрена обстановка, доколкото разгледах галерията им, друго няма.

И за какво, аждеба да се вдигна от Люлин до другия край на София? За получа споглеждания от видна некомпетентност, които един професионалист би казал веднага по-телефона, само да му станеш клиент. Или поне да се предложи обратна връзка с клиента, ако е невъзможо в момента да се даде точна информация. Затова, НЕ мерси. Приключих съвсем набързо, като не искам да си мисля как работят с оборудването и другите инструменти, въпреки шумните им рекламни кампании и ПЛАТЕНИ РЕКЛАМИ, при положение, че нямат отговор за елементарни въпроси.

Имайте си едно наум, ако въпреки това сте решили да пробвате там. Интересувайте се с какви материали и техника се работи, за да не станете клиент за постоянно, през 3-6 месеца, поради некачествени материали и работа.

Ако искате да Ви боли, да Ви слагат канцерогенен (АРСЕН) и разни други вредни, тумор образуващи материали, които по-света младите доктори не са чували, то клиники и кабинети на всеки ъгъл на 2-3, че и повече пъти по-ниска цена.

Сега, ако има някой насреща, да предложи читава клиника, кабинет, адекватна докторска информация , добро оборудане и професионалисти в София, цена няма да има. Видях, че има новооткрита дентална киника във Варна (УМДЦ), която ми се вижда доста обещаваща, но чак до Варна да се пътува (освен за море Simple Smile... Също, не ми се ще да обикалям по-кабинети в които това го няма, другото липсва, ходи за снимка и тем подобни. Може и да е скъпо, но да има добро оборудване и адекватен докторски състав за елементарна зъбна профилактика. Все пак, качеството си иска повечко средства в замяна на пилене, цвилене, чегъртане, разни други гаднички мъчения и обикаляне по кабинети. Има още една, две клиники които мисля да прозвъня и ще се радвам на други мнения. (Пу, май го написах малко разхвърляно?)

Благодаря на бъдещите се отзовали (ееййй, дано някой се сети да драсне два реда:)).

# 28
 • Мнения: 298
Ние сме много доволни от клиниката , тази която е на Зографски. Препоръчвам доктор Кабасанов , определено няма да съжалявате и аз и мъжа ми ходим при него.
Импланти слагаха на мъжа ми в същата клиника , също е много доволен.
Детето водим в детската им клиника при страхотната доктор Попова .
Но малко ни е далеч , някой ако има доволен от детски зъболекар в клиниката им в Люлин ще се радвам ако сподели.

# 29
 • Мнения: 131
Колко вземат за вадене на зъб? Работят ли със здравна каса?

Общи условия

Активация на акаунт