София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 743
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте мами!
Бременните мами-да не сте родили вече?  bouquet
Хм и Тристана ще ми е приятно да се запознаем. И ние ходим в парка до стадиона на разходка.

# 391
Някои още държим фронта  Mr. Green

# 392
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Някой вече искаме да го пуснем!  Rolling Eyes

Ама козлето в мен отказва  Mr. Green Според всички лекари трябва да родя всеки момент, но не и според дъщеря ни  Whistling Crazy

# 393
Тя си знае, лекарите и при ман казваха, че Алекс няма да стигне до термин по никой начин. Да ама той го подмина с два дни  Wink

# 394
  • с трима мъже :)
шаманке, на работа съм - на новата работа
тук не ползваме скайп, а поради някаква тъпа причина за пореден път ти нямам номера в телефона си - то изобщо и телефона ми за пореден път е нов

моля те, драсни ми го на ЛС, да ти звънна довечера или утре вечер  Peace

# 395
  • София
Кога ще черпиш за първа заплата ?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 396
Здравейте!
Честит имен ден на Таните и Татяните! Да ви се чува името!!   bouquet

# 397
Ми като ми честити - да взема да почерпя ,а?

# 398
Здравейте момичета,

Нали може да се присъединя към вашето мило общество на съкварталки.  Живея в Сухата река, имам две дъщерички на 4 години и на 1 месец.
Като гледам има и майчета с малки бебчета и такива, които тепърва ги чакат. С голямо удоволствие бих се запознала с всички, а и да бутаме количките заедно.  Simple Smile

# 399
Уелкъм и тук  Peace

# 400
  • София
Здравейте мамчета на малки и пораснали дечковци.Аз съм от ж.к.Васил ЛЕвски.Имам бебенце на месец и половина.Ще се радвам ако бутаме заедно колички като се позатопли малко.

# 401
Добре дошла verty!
И аз съм от Сухата река ще се радвам да се запознаем!  Hug Hug

# 402
  • София
ДОБРЕ ДОШЛИ на новозаписалите се   Hug  Ама как така пък всички, на които им се разхожда, са от другия край на канала.... само сухата река и левки чета.. никой не живее в х.димитър  Rolling Eyes

# 403
  • София
ДОБРЕ ДОШЛИ на новозаписалите се   Hug  Ама как така пък всички, на които им се разхожда, са от другия край на канала.... само сухата река и левки чета.. никой не живее в х.димитър  Rolling Eyes
Ти като си от Х.Д, къде се разхождаш?Аз се качвам често до парка на Герена.

# 404
Здравейте мами!
Бременните мами-да не сте родили вече?  bouquet
Хм и Тристана ще ми е приятно да се запознаем. И ние ходим в парка до стадиона на разходка.
тъй, тъй докато се наканим и то се развали времето  Cry не че 15 градуса е обичайната температура за януари, но ми харесваше  Grinning
на студено не ни се излиза, ще трябва малко да почакаме
а как да се запознаем? особени белези - бута количка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт