Отговори
# 30
siolina ,ето това е!

Взех го от магазина на Чико горе по Александровска срещу Ротондата.
 Hug

# 31
Geia, права си. Нашата седалка е до 13кг и ми е коша от количката. Мен не ме е страх да пътува  така детето, защото аз съм до него отзад Flutter
Гери, утре го пускам и в четвъртък вечер Гого да е заспал в него Laughing Mr. Green

# 32
  • в сърцето на един мъж...
Ками, хипотетична ситуация - блъскате се и ти не можеш да предпазиш кошчето, то излита или от камшичния удар се пречупва врата на детето? Какво правим с така желаното дете?
Не желая да съм черногледа, но столчетата имат инструкции за ползване. Те не са направени за удобство на родителите, а да пазят децата ни. Не си играйте с живота им!

# 33
Здравейте и от мен!
Нямам какво да ви се похваля, но пък нямам и да оплача.
За столчето за кола - и аз го слагам в посока, обратна на тази на движение и е при мен на предната седалка. Изабела пък е на задната в нейното и така си джиткаме...
Съчувствам на тези дето не се наспиват, аз без здрав сън не мога...и Ясмина е разбрана в това отношение - вечер папка в 21 часа и спи да 7 сутринта! Направо бонбон!
Засега е абсолютно безпроблемно дете и дано  Praynig така да си остане!
Хайде сега ще опитам /тъпо и упорито/ да пусна снимки...
Първо на Изабела като бебе, после на Ясмина. Да видите колко си приличат...
Изабела

Ясмина с мама

# 34
Лелееееееееее каква хаймана съм  Mr. Green
не само нова тема сте почнали ами и три страници сте изписали  smile3523
Големо четене ще падне  smile3529 Вие на  разхоки днес не сте ли ходили бе мацки ?
Аз цял ден мятах гащи из парковете  newsm68 1stroller

# 35
ммм айде и ние в новата тема  Flutter Сферичке   bouquet
Имам едно ? дано не ви се стори глупаво, какво представлява растройството при бебите  newsm78
ето ни и нас
а тук с любимата играчка в поза "ти мен уважаваш ли ме  "

Аааа Теди защо не каза че ще меткосваш из парка можеше да си чукнем една среща, че днес препатках, нямаше с кого едно кафе да изпия Sad

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 19:43 от vivi_mm

# 36
Аз предлагам и по бира да пийнем  Simple Smile beer2

Ние днес с Мечоланка и Петя свършихме тази тежка работа... Joy

Гея,как мина днес консултацията?

# 37
  • София
Ееее, вие сте много потайни, не че днес щях да имам време...

Найема, точно днес си купихме същото кенгуру! Удобно ли е?

# 38
peta, ама и вие сте много чаровни, хвърлили сме ви око  Heart Eyes, така че по-честичко пускайте снимки да виждаме красавицата!  Party
Столчето за кола и при нас е винаги в посока обратна на движението.
Ние преди малко се върнахме от ваксина. Юнакът изобщо не плака, държа се геройски на мама момчето!   Mr. Green
А сега да ви покажа как се разпяваме в къщи:  hahaha

# 39
Добър вечер и от нас!
Днес сме мноого кисели и ни боли коремчето,акахме цели 4 пъти-с малко слуз и бели парцалчета newsm78/всичко започна от сока /.
Аз имам един въпрос по-така :Мами с хемороиди и подобни,понеже аз се сдобих с нещо такова ,мина ми с помоща на разни препарати,които обсъждахме тук.Но досега/вече от 3 месеца/първо че имам нещо като запек и второ винаги е съпроводен с болезнено изхождане и дори,когато нямам запек+малко кръв.Така ли трябва да е ,щом се сдобих с хемороиди или ...иначе не ме боли,но при ходенето по голяма нужда болките са..сякаш се разкъсвам.Май трябва да отида на преглед,а?
Марти,Тутубуту-няма проблем за разходката,само да е по раничко,докато още е прохладно и да не се уплашите като ревнем,че ние крещим като че ни колят Mr. Green
за коша за кола-обратно на движението.

# 40
Ние днес с Мечоланка и Петя свършихме тази тежка работа...

аааааааа и аз искам Cry

за столчето мойто е на задната седалка и не е обратно на движението просто да мога да я гледам, на предната седалка не мога да я сложа колана ми е къс и не мога да вържа столчето.аз не се притеснявам в крайна сметка не се състезавам когато возя детето си а и ако си мисля какво ще стане ако катастрофираме трябва да не излизам на пътя а зая рязкото спиране спазвам достатъчна дистанция за да го предотвратя Peace

vivi_mm  много сте красиви а веждите са и изисани страшен бонбон е Hug
за болничните и при мен е ядец до 11.04 и от там ни стон ни вопъл а тъпите гадняри от нои не си вдигат телефоните #2gunfire
дарима хемороиди май са ,купи си прокто-гливенол свещички това беше нещото което ме облекчи а преди това какво ли не ползвах.

# 41
  • Sofia
Привет, майчета!
Ние се завърнахме от разходка 1 минута преди бурята  Shocked Мааалееее, тука беше страшно! А докато го качвах по стълбите Венци, така се беше вкопчил в мен и така се кокореше... hahaha Голям страх бра детето! Толкова сладко се притискаше и се гушеше!

Ееее, новопредствилите се, много сте сладки!!! Много!!!

Ками, в упътването на нашето кошче пише да се слага винаги обратно на движение, поради опасността от камшичния удар при рязко спиране. А някъде четох, че до годинка вратлетата не са укрепнали достатъчно и могат буквално да се пречупят  Rolling Eyes Така че, по-добре го слагай наобратно, за всеки случай! Hug
Янита, аз му закачам на Венци разни шарании на задната седалка и ги сменям, че иначе е голямо шугавене! Хич не му е гот в столчето вече...

Ейййй, пак се размрънка! #Crazy

# 42
  • Varna
peta, ама и вие сте много чаровни, хвърлили сме ви око  Heart Eyes, така че по-честичко пускайте снимки да виждаме красавицата!  Party
Хи хи, то хубаво, че сте ни хвърлили око ама.... и ние сме мъже.  Laughing
Дарима, при мен така се получава като ми се възпалят хемороидите, моите са външни и е направо ужасно  Confused

# 43
Хи хи, то хубаво, че сте ни хвърлили око ама.... и ние сме мъже.  Laughing

Joy Joy Joy    Heart Eyes

# 44
Хи хи, то хубаво, че сте ни хвърлили око ама.... и ние сме мъже.  Laughing

rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт