® E-bay - тема 30

• 56 969
  • 772
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Минава си плащането със Send Money, статуса на плащането в ибей ми се промени автоматично на платено  Peace
Не съм попълвала допълнително адрес, изписва си се сам.

# 256
Аз купих едно нещо на Buy it now,обаче не можах да го платя!Сега го няма никъде,в ПП не ми излиза,че трябва да плащам нещо!Пак на ново ли трябва да го купя? newsm78

# 257
  • into the blue
Да,pebs.Има такива обяви,в които
до като не платиш не си го купила.

# 258
Той и продавача си беше писал,че държи да се плати веднага,иначе ... бла-бла!Но не бях сигурна и викам да ви питам!Мерси! Hug
А ако пак не мога да платя?... Rolling Eyes

# 259
Уф, аз пак продължавам да се мъча ooooh! Колко време след регистрация на картата би трябвало да се види отразено в сметката ми, че са удържали 1,50 и да си получа кода най-накрая?
Ако имаш Интернет-банкиране, можеш да си го видиш на следващия ден (че ако не, и на същия). При мен (кредитна карта) така беше, погледнах в "Транзакции" на другия ден: "... Дата .../ Транзакция № .../ PURCHASE (BG WITH FEES) -тук е кодаPAYPAL--*EXPUSE *********** GB/ 2.94 лв ..."
Ако нямаш банкиране, се обаждаш в банката и питаш. Може и да ти го кажат, особено ако всеки път комуникираш с 1 и същ служител и ако те познае по тел.
Ако не - отиваш на място, и ако и тогава нямаш късмет, си чакаш извлечението. Там със сигурност ще го пише!!!

# 260
  • into the blue
Той и продавача си беше писал,че държи да се плати веднага,иначе ... бла-бла!Но не бях сигурна и викам да ви питам!Мерси! Hug
А ако пак не мога да платя?... Rolling Eyes

Ами пробваш докато успееш!
Или пробвай,както са написали по-напред със Send Money.
Само дано никой не те изпревари.
Или пък,виж може да има повече бройки.  Peace

# 261
О, това разяснение ми беше много навременно. Аз сега се каня да купя нещо и направо си предупредих купувача, че има проблеми с ПейПал, да не се сърди.

Свързах се с Мариела и се уговорих, сега остава само да спечеля изгодно това, което ми хареса.  Praynig

# 262
Всички плащания в пейпал ми минаха, но ползвах send money за ибей стоки. Иначе от вчера съм пробвала по стандартния начин поне 30 пъти.

# 263
Уф, мен започна да ме човърка гузната съвест за импулсивно закупените днес  сандалки. Наддавах в последните 8 минути, даже не бях сигурна дали ще прати до Бг, ама нали има Емпреса... Обаче са 38 номер и сигурно ще са ми малки  Confused Пак излишно похарчени пари в предзаплатено време.  И преди съм правила необмислени покупки, ама поне се ходеше по магазини. Дето вика една приятелка - "Спортувам - ходене по магазините". А с тая он-лайн търговия, не се налага и да си излизаш от къщи, че и посреднощ можеш да си пазаруваш ooooh! Да не говорим , че и в работно време при всяка възможност кисна я в ибея я в Редута.  Embarassed
Към работещите - вие позволявате ли си в работно време да влизате в е-bау?

# 264
Такааа, спечелих си количката в последните 3 сек  Grinning. И сега какво следва? Да пиша ли на продавача или да чакам той да ми прати направо инвойса?

# 265

Почти не излизам...  Embarassed
Но това само като нямам работа. Което се случва рядко напоследък.

Такааа, спечелих си количката в последните 3 сек  Grinning. И сега какво следва? Да пиша ли на продавача или да чакам той да ми прати направо инвойса?

Провери си мейла, някои продавачи автоматично изпращат инвойс.
Ако не, от менюто в Ибей - Request total from seller - и му пишеш, че си с английски адрес, да ти прати инвойс за доставката до там.

# 266
# 267

Ако има обявена такса за доставка до Англия направо си плати. Аз не ги чакам - някои изобщо не ми пускат инвоис или се чака с дни.

Провери на кой адрес го пращаш и плащай.

# 268

Почти не излизам...  Embarassed
Но това само като нямам работа. Което се случва рядко напоследък.

Алекс, пиши ми го пак на сметката Wink

# 269
  • някъде
Някой питал ли е Ибей какъв е проблема с плащанията?

Общи условия

Активация на акаунт