® E-bay - тема 30

• 56 961
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
  • шумен
Купих си парфюм отFragranceX по погрешка. Как може бутон continue  да значи buy? #Crazy
 Хем се успокоявам, че така ще ги пробвам, хем ме е яд, защото нито съм чела тема с отзивите за тях, нито нищо. Най-много да се обзаведа с нещо подобно на предлаганите от ямболии...  Rolling Eyes

Донка може ли да дадеш линк на този продавач на парфюми, че ме заинтригува.  bouquet

# 676
Купих си парфюм отFragranceX по погрешка. Как може бутон continue  да значи buy? #Crazy
 Хем се успокоявам, че така ще ги пробвам, хем ме е яд, защото нито съм чела тема с отзивите за тях, нито нищо. Най-много да се обзаведа с нещо подобно на предлаганите от ямболии...  Rolling Eyes
Донка може ли да дадеш линк на този продавач на парфюми, че ме заинтригува.  bouquet
Върни се 2-3 стр. и ще го видиш!

# 677
  • шумен

Благодаря Jadena проспала съм го този ред, за което се извинявам Embarassed
И да не е само спам да похваля един киайски продавач bestorder4you9898. Купих от него електронна цигара за брат ми, но нещо не можеше да се зарежда.И сега в понеделник чакам да ми прати ново зарядно устройство.Само дано пак няма проблем.Но съм изненадана от +отношение и, че зе присърце проблема ми.Честно казано до сега не ми се е случвало да имам някакъв проблем с покупките си и дано повече нямам такива.

# 678

Благодаря Jadena проспала съм го този ред, за което се извинявам Embarassed
И да не е само спам да похваля един киайски продавач bestorder4you9898. Купих от него електронна цигара за брат ми, но нещо не можеше да се зарежда.И сега в понеделник чакам да ми прати ново зарядно устройство.Само дано пак няма проблем.Но съм изненадана от +отношение и, че зе присърце проблема ми.Честно казано до сега не ми се е случвало да имам някакъв проблем с покупките си и дано повече нямам такива.

Би ли споделила като получиш зарядното, естествено, дали брат ти е доволен от цигарата и кой е продавачът / може и ни ЛС/

# 679
И аз се интересувам от тая ел цигара - дай линк, моля те. Колко ти излизе с доставката?

# 680
  • шумен
И аз се интересувам от тая ел цигара - дай линк, моля те. Колко ти излизе с доставката?

E.L.ето ти цяла страница с продавачи  на ел.цигари http://shop.ebay.co.uk/items/?_nkw=E-Cigarette&_sacat=0& … %91&_osacat=0 .С доставката излезе 34 лв.

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 21:45 от vennet

# 681
  • Бургас/Пз
Създадох си акаунт в ибей и пей пал миналата седмица. Още обаче не съм си взела четирицифрения код от банката.
След като прочетох това в първия линк посочен на първа страница  "Друг съвет е да изчакате поне 2-3 дни след регистрацията на акаунта и чак тогава да пробвате да направите първото плащане. За това време би трябвало да успеете и да получите EXPUSE номера от банката издател на вашата карта и да я потвърдите, но дори да не го направите се предполага, че системата за сигурност на PayPal няма да ви възпрепятства, тъй като не правите опит за почти незабавно плащане след регистрацията и създаване на сметката." , означава ли че и без да въвеждам този код, мога да напарвя плащане???

# 682
Да, можеш. Стига да не е над 100 евро.

# 683
  • Бургас/Пз
Благодаря Алекс!!! А по нататък ако купя нещо над 100 евро ще трябва ли да въвеждам кода?

# 684
Можеш да купиш и 1 и 20 неща, но общата сума достигне ли 100 евро, просто няма да можеш да платиш без кода.
Т.е ако похарчиш 100 евро от картата, няма да ти разреши да платиш и 10 цента.

# 685
  • Бургас/Пз
Ок, благодаря.Значи сега ще си платя сумата е около 24 долара, пък утре ще си взема кода от банката, да го имам в себе си. От пусто бързане стана така че спечелих една база за лице от първия път, обаче после разбрах за този код и сега се притеснявам продавачът нещо да не се тревожи че не му плащам навреме.

# 686
Момичета помагайте на една начинаеща!

Имам върнати пари. В една таблица в акаунта ми излиза този Refund,какво трябва да направя сега за да използвам тези пари или те автоматично ще влезнат в картата ми?-тя е виртуална
Трябва ли нещо аз да направя да приема парите обратно или не?
Предварително Ви благодаря! Hug

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 23:10 от milena29

# 687
Ок, благодаря.Значи сега ще си платя сумата е около 24 долара, пък утре ще си взема кода от банката, да го имам в себе си. От пусто бързане стана така че спечелих една база за лице от първия път, обаче после разбрах за този код и сега се притеснявам продавачът нещо да не се тревожи че не му плащам навреме.

Като вземеш кода, не го дръж у себе си, ами го въведи в Пейпал, за да си потвърдиш картата.

# 688
  • Бургас/Пз
Благодаря Алекс, току що направих успешно първата си покупка!!! Надявам се да дойде бързо чак от Мичиган, Щатите.
Знаете ли горе долу след колко време да очаквам пратката???

# 689
Зависи с каква поща ще бъде изпратена - би трябвало  да е упоменато.

Общи условия

Активация на акаунт