Бъдещи майки Август 2009 - тема №39

• 15 779
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Йе, момичета, много приятно ме изненадахте. Не очаквах да си призная.
Точно се ровех в темата да видя докъде съм чела и попаднах на честитките.
Много благодаря за пожеланията, да ви се връщат на всички.

Гери, честита годишнина. Дълъг и щастлив семееен живот.

Това си мислех онзи ден - преди 4 години, бременна с Ивка направих купон с 50 човека, на другия ден каних роднини и готвих цял ден. Няколко дни или седмица по-късно родих. Обаче сега нямам такива сили, едно защото повече гледам да се пазя, отделно и дечко си иска внимание.

Отивам да ви чета. Много хубава седмица на всички, дано да нямаме болежки, контракции и други притеснения.

# 196
Тина, снощи към 2 часа и аз бях като дъщеря ти. Дано на вас ви се е разминало! Какво ми стана не знам, почти час бях в тоалетната. Направо кошмар. Сега се чудя какво да закусвам, направо ме е е страх да сложа каквото и да е било в устата.

# 197
Здравейте
Моля ви се ,който е по-запознат да ми обясни за седалищното разположение, защото мойто бебче е така, седалищно и не и е много ясно как точно е застанало, кога се завърта и т.н., каквото успях да про4ета тук там , ме обърка още пове4е и сега направо  #Crazy
Благодаря предварително

# 198
Момичетааа здравейтеее, аз се завърнах от моренцето  Hug Прекарахме страхотно, имаше доста слънце и супер температури, много разходки, хубаво ядене, а аз нямах никакви контракции и съм супер щастлива!!! Simple Smile Бях много притеснена, тъй като преди да тръгнем доки каза, че болезнените контракции, които имах предните 10 дни не са на хубаво и може да влезна в болница Sad Дано новият магнезий (Нутри маг) който започнах да пия вместо Диаспорал е причината за подобрението, пък може и хубавият въздух да е! Simple Smile Simple Smile

Много благодаря на тези, които са ми честитили рождения ден докато ме нямаше  Hug За съжаление не знам как се качват картинки тук, но моля чувствайте се почерпени на патерица  Hug   chef

Шайн: много се радвам, че си вкъщи вече и си добре!  Hug Тези контракции и болки ХИЧ не са са бренебрегване, колкото и някои да казват да се успокоим, че били нормални...  Confused

Трейси, мила и на теб да кажа много да си почиваш! Прави това, което доки казва и мисли, че всичко ще е наред!!! Аз поне така се старая...  Hug

ЧЕСТИТО на Венив! Предполагам, че това е Венивет Simple Smile МНОГО се зарадвах на новината, този път всичко ще е наред, само позитивно мислене да има!!!  Hug

# 199
Добро утро мами
Аси ще се обърне, сигурно си чела, че се е случвало дори преди самото раждане. Миналата ми бременност бебето се завъртя седалищно в 33 г.с. и 35 г.с. се обърна пак.
Янче много се радвам, че си си изкарала хубаво и без проблеми. А как се пътува по тези жеги 8 ч. в кола?

# 200
Звезди, ами ние си разбихме пътя на 2 - до Казанлък и от там до морето и на връщане пак така Simple Smile + В колата имаме климатик, так пътуването като цяло беше ок. Е изключвам тъпите идеи на мъжа ми да мине точно, където знаехме, че има ремонт!!!!! Малко се пораздрънка коремката, но пък мъжо си плати солено за лекомислието  Laughing

# 201
Здравейте!
Добре дошла на Янчето! Искаме морски снимки!
Аси, не се притеснявай, и аз съм чувала че бебетата се обръщат към края, така че не се притеснявай!
sosmy и аз имах планове за море през юли, но много бързо ме разубедиха онази вечер в Шейново след записа на тоновете, така че най-добре се консултирай с твоя доктор!
За летния вирус препоръчвам диета, аз вчера бях само на гризини и то преди да си пия хапчетата, имах цял ден температура, но пък днес съм отново на линия! Даже пих кафе с мляко Laughing
Ако имате температура задължително пийте парацетамол, защото температурата над 37,5 е опасна за бебето!
Поздрави на всички!

# 202
Ако имате температура задължително пийте парацетамол, защото температурата над 37,5 е опасна за бебето!

Нещо ми се върти в главата, че последния триместър май не трябва да се взима парацетамол. Но аз така или иначе ако се наложи да пия някакви лекарства, непременно ще звъня на док.

# 203
Здравейте и от мен,

Пиша вече най-после от морето. Grinning Тук е много хубаво и времето е страхотно.
Момичета да ви кажа, сега чета, че много хора тук са с повръщане и разтройство и аз бях така онзи ден и вчера. Добре, че малко се оправих, за да пътуваме, че вече не ми се седеше в София.

Напетия, видях, че ти си пипнала този летния грип. Аз нещо се замислям да не би там от срещата да сме хванали нещо  newsm78, защото имаше доста хора, а и аз за себе си не виждам друго място дето да съм го прихванала или пък да съм настинала.
Ти нещо пиеш ли за повръщането?Аз незнам дали нещо може да се пие и не се лекувах, а чаках да ми мине. добре, че ми мина сравнително бързо.
Янче, добре дошла  Hug.
И аз да поздравя Вени, че много се зарадвах на новината. Наистина за доста кратко  време се е възстановила и сега с нови сили да изкара една лека и безпроблемна бременност до февруари   bouquet.

Италианската фенка, не пишеш нищо как се спи с новата възглавница? Mr. Green

Момичета помня, че нещо бяхте обсъждали схващането на пръсеца в предишните теми. При мен сега се появи отскоро посред нощ. От какво се получава това схващане?

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 11:44 от angel1

# 204
  • Sofia
Здравейте, момичета!   bouquet

Янче, добре дошла  Hug Добре че си се чувствала добре на морето, т.е. не си имала никакви притеснения.  Grinning Пусни някоя и друга снимчица де  Grinning

Напетия, радвам се, че вече си по-добре!  Hug

Ейнджъл1, тези схващания на прасеца се наричат крампи и при нас се получават поради липса на магнезий. Но аз въпреки че пия Магнерот редовно, пак си ги получавам от време на време и то главно през нощта. Много са неприятни, но няма как!  Wink

Желая ви хубав и усмихнат ден!   bouquet

# 205
Хариела ме е изпреварила,  Laughing И при мен се получават понякога. Преодолявам ги като стегна крака в контрашпиц.

# 206
  • София
Sosmy, казват, че бебето е най-добрата помпа. Аз лично не съм си купувала, не съм се и изцеждала след кърмене, защото рядко съм си усещала гърдите напрегнати. Но за да ми слезе кърмата (секцио, не идва веднага) ползвах Ивайла - кърмене на 2 часа в продължение на 2-3 дни. На третия ден бях като Памела Андерсън.
Иначе заради една сватба (трябваше да оставим Ивайла за 4-5 часа) събирах кърма сигурно 2 седмици за 2 хранения.
Не можех да цедя. Така че и моя съвет е да изчакаш, една помпа се купува за нула време.
За морето - аз бих се въздържала.

Януш, уелкъм бек. Радвам се, че си изкарала толкова хубаво.

Ейнджъл1, не знам точно от какво се получава, но някоя от вас тук беше дала перфектен начин да мине схващането. Стъпалото си го извиваш нагоре към коляното (това обяснение разбира ли се изобщо?). Ето Дю го е обяснила идеално.
Хубаво изкарване на морето.

Сега ще мисля за обедното изхранване.
Тина, моята щерка е същата. Вчера се пулеше и плезеше на корема и казваше, че правела смешки на бебето.

# 207
Момичета, как мислите, кое е по-безопасно - пътуването с влак експрес или с кола, но колата нее от много новите?  Laughing
 Става въпрос за Бургас - София.

# 208

Ейнджъл1, тези схващания на прасеца се наричат крампи и при нас се получават поради липса на магнезий. Но аз въпреки че пия Магнерот редовно, пак си ги получавам от време на време и то главно през нощта. Много са неприятни, но няма как!  Wink

И аз съм така. Peace
За помпата - аз мисля, че е полезна.Но може и в родилно да не ви трябва, защото то първо е коластра, а кърмата слиза после.Аз лично смятам да си нося за всеки случай.Една приятелка ще ми даде бейбата- на AVENT е и тя е много доволна.Но както каза някое от момичетат-една помпа се купува за нула време така че може и да изчакаш като родиш и да видиш как ще са гърдите.Simple Smile
За морнцето-не е много желателно според мен по това време да се ходи.Аз ще го пропусна тая година.
Аси, ако бебчо е седалищно ще ти направят секцио.Но има време и може да се обърне.Моето го усещам постоянно да се върти като пумпал, а на консултацията все е с главата надолу.Дано до края си стои така де.Но не се притеснявай , има още врме за обръщане. Hug
Янче, привет! HugТен направи ли?
В къщи е една лудница- в момента слагат външна изолация и голям шум. ooooh!
stella77, според мен с влака е по-безопасно, но не мисля, че ще ти е много удобно.С колата все пак може да спирате по всяко време да почиваш.И ще се съобразяват само с теб.Ако тръгнете рано сутринта ще избегнете натовареното движение.Стискам палци пътуването да мине добре. Praynig
Лек ден, момичета!

# 209
Аз с миналата бременност пътувах с влак, уж защото има тоалетна нон-стоп и можеш да се разхождаш, но е пълен кошмар с нашите влакова, мръсотия, цигани, цигари, тресе нон-стоп не бих си го причинила втори път. Препоръчвам ти да не се качваш. А със стара кола ще карате бавно и ще спирата на всяка бензиностанция и дано да стигнете. Хубаво е климатик да има.

Общи условия

Активация на акаунт