Вярвате ли в "Има госопд и всичко се връща на този свят"?

• 30 963
  • 320
  •   1
Отговори
# 240
Да, вярвам.

# 241
Определено вярвам,че всичко се връща-и хубаво и лошо Peace

# 242
Да вярвам

# 243
Да, вярвам че се връща!Виждала съм го.Казват също, че ако не се върне лошото което си сторил на теб, ще се върне на децата ти.И в това вярвам!
Впрочем ще е добре повече хора да вярват в това- може би светът ще стане по- добър.

# 244
В Господ вярвам !
В госопд не !   

# 245
  • Ямбол
В Господ вярвам !
В госопд не !   
Ама то е цял израз и не е само дали вярваш в господ.

# 246
В момента съм в такава кашава и гнусна ситуация,че ми иде да убия виновните.Прииска ми се с цялото си сърце и душа(да ме извиняват Вселената и християните,дето подлагат и другата буза),да видя с очите си физиономиите им,когато им се върне за това,което правят.Защо съм толкова сигурна,че ще се върне?Най-малкото защото това,което правят,характера им,начина им на живот го предполага.После-защото всяко действие влече след себе си и последствие.

# 247
  • Linz
Казват също, че ако не се върне лошото което си сторил на теб, ще се върне на децата ти.
Това е по-голяма несправедливост от това да не се връща нищо.

# 248
Не, не вярвам.
И в предишните постове тук не прочетох никакви доказателства за противното.
Според мен всяка вяра би трябвало да се базира на достатъчни доказателства. Иначе голата вяра се нарича религия или илюзии / според броя хора, които споделят тази гола вяра/. 

# 249
Не, не вярвам.
Според мен всяка вяра би трябвало да се базира на достатъчни доказателства. Иначе голата вяра се нарича религия или илюзии / според броя хора, които споделят тази гола вяра/. 
Очакваш човек да ти докаже съществуването на нещо "божествено"??Това няма как да се случи.

# 250
  • София
Вярвам,че всичко се връща на този свят!На всеки според делата му.

# 251
Не, не вярвам.
Очакваш човек да ти докаже съществуването на нещо "божествено"??Това няма как да се случи.
Момеееее,"голата"вяра за това е ВЯРА!!!Не е нужно да я виждаш с очите си,а да я носиш в сърцето.А пък онова което наричаш религия и илюзия си е "облечена" вяра Mr. GreenМа така добре облечена,че хората на драго сърце стават и камикадзета ....

# 252
Защо всички очакат лошите хора да ги настигне някакво възмездие. Хитлер гръм ли го удари?
Наполеон от чума ли умря!? Дори Сталин не го застигна нищо!

# 253
очакват....

# 254
Има господ, но от това не следва, че всичко се връща на този свят. Най-малко пък на този свят всичко се връща. Не вярвам във възмездието в този му вид. Не вярвам и в наказващия господ, моят е всеопрощаващ.

Общи условия

Активация на акаунт