Перник-17

• 22 397
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Мерси за пожеланията. Peace
Надявам се всичко да мине добре Praynig ако имам време ще ви пиша преди да тръгна за болницата.Вече съм в 36 г.с.
Ir честит рожден ден. nbirthday
Да си жива и здрава,много щастлива и обичана Hug

# 196
Честит Рожден Ден Ирка! Да си жива и здрава и много,много щастлива!

# 197
# 198
  • Перник
Ир bdbaloni Желая ти много здраве и много, много щастие Grinning

# 199
Нека радост топли твоите очи,
нека слънце огрява пътя ти с лъчи.
Здравето да ти е спътник всеки божи ден,
да посрещаш 100 години твоят ден рожден!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, IR!
 newsm59

# 200
Може ли някой да ми каже как качвате картинки и снимки, че цяла сутрин се боря, ама не можах. Praynig
Катя84, аз съм в 37 г.с. Надявам се да удържа поне до 38, пък ако е писано до термина ще е най-добре. Леко раждане! Hug

# 201
  • от Луната
Ирка, бъди винаги обичана и глезена жена!

# 202
Ир, честит рожден ден! Желая ти много здраве и сбъднати мечти   bouquet

# 203
Ир, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и обичана!

# 204
Сърдечно благодаря на всички за пожеланията.

Ето и малко снимки от събитието

А тези са в двора на нашите,след като се прибрахме.

# 205
  • Перник
Ирка, честит рожден ден на патерица! Да си жива и здрава и много прекрасни мигове с любимите ти мъже!

Изглеждаш страхотно и личи, че сте си прекарали страхотно на рождения ден!

# 206
Ир, много си красива! newsm10

Момичета, ние претърпяхме неуспех със захранването. Давах и готови пюрета и сама си правих - не му понасят добре. Боли го коремчето и дори започна много да повръща. И така приключихме със зеленчуците поне за месец, два, после пак ще пробвам. Оставих го да му отпочине стомахчето известно време, сега съм взела кашичка, да пробвам дали ще му е по-добре.

# 207
Алиса мерси много за пожеланието,леко раждане и на теб newsm10.Ти решила ли си вече къде ще раждаш?

# 208
  • Перник
Деси, явно си избързала със захранването. Не му давай зор на дими, цял живот ще яде зеленчуци, нека си папка мляко сега, пък след месец ще пробваш пак  Peace

# 209
ир честит рожден денна патерици, много щастие и любов ти желая и още едно малко ангелче. РД в струма ли си го прави ? Личи че сте си изкарали хубаво.Май доста хора сте били .....
И ние в събота купонясвахме-нали бях кръстница ,и пак имам мусколна треска от танци.Мисля че трябва да въртя велоаргуметъра ,нещо напоследъг го ползвам за закачалка. Днес ми донесоха цяла касетка череши и дано издаржа н newsm39яколко дни на тях и на нищо друго,че дрешките ми нещо почват да отесняват.

Общи условия

Активация на акаунт