Дюкан ни забранява гладни да стоим, с ядене ни казва килата да стопим - 190

• 23 449
  • 447
  •   1
Отговори
# 330
ДобрЮтро и от мен!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Протеините от мен за днес

http://www.public-republic.com/wp-content/uploads/2007/200710/men_beach.jpg
http://www.public-republic.com/wp-content/misli_myje.jpg - За мъжовете  Mr. Green
http://s338.photobucket.com/albums/n430/spicecomments/good_morning/00005.jpg
http://www.novinar.net/data/2004-05-29/29190111_d.jpg
http://www.hughlaurie.net/hughpressconfwi/1503438420031024200742914AM.jpg - ШЕРИФЕ...За теб!

А за всички работещи
http://farm3.static.flickr.com/2348/2075927786_da4f8d909c.jpg

Днес съм щастлива...махна ми се плюса от голямото среднощно преяждане.... Crazy
Уф....Вчера се чувствах толкова дебела и надута....Ама днес всичко е наред вече  Laughing Laughing Laughing

Днес ще похапвам(нишестен ден ми е днес)...За новичките напомням,че съм ТРЕТОФАЗНИК!!!(затова в менюто ми днес има картофи и то само на едното ядене!)

На обяд - Сьомга на сух тиган и зелена салата
За вечеря - скара(пилешки кюфтенца и кебабчета - но не купешки разбира се),поляти със млечно чеснов сос и порция задушени пресни картофки с копър.

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 09:44 от TheNMaster

# 331
Благодаря за поканата значи ще дойда да се запознаем Hug
Само да попитам на  кой от двата адреса ще се проведе срещатата на 07 от 13ч.
Преди малко направих цели 2 серии по 12 коремни преси,на малкият му хареса да ми седи на краката и вика още,ама аз нямам сили Joy
Да ви попитам имала ли някоя от вас леки киселини през деня  от яденето,щото на мен  ми се появяват и незнам сега какво да пийна можели един талцит или нещо друго?

# 332
Добро утро,
влизам за да си сменя линийката с още -200 гр. Може някои да ми се смеят, че сменям с грамчтета, ама колкото - толкова, понеже свалям по-бавно, всяко мърдане на линийката ме мотивира.
Вчера си правих мин тай филенце на скаричка. Толкова ме хвана яд, милите търговци, за да го направят по-тежко, така го бяха напоили с вода, че дори и след термична обработка пак беше като сюнгер. Иначе е вкусничко, може би ще е идеално за суши, та като мина в 3-та ще пробвам и ще кажа дали е вкусно.
Напоследък започвам много да си мисля дали да не си сменя целта, някак си по-мудно свалям от първия път и ми се струва че няма да мога да издържа до 7.7 кг, може би ще сваля още 3-4 и ще вляза в 3-та, но все още не съм го решила. Все пак миналия път почнах да свалям и в 3-та.. Май ще е каквото волята покаже.
Приятен ден на всички, много минуси и гушки Hug.

# 333
Благодаря за поканата значи ще дойда да се запознаем Hug
Само да попитам на  кой от двата адреса ще се проведе срещатата на 07 от 13ч.

На този дето е до Централна Гара....Адреса се води на бул"Христо Ботев"  Hug Hug Hug Hug

CarmenQueasy ,честити ти свалени грамчета!!! Днес толкова-утре повече  Hug Hug Hug
Малко,малко,ама ги сваляш!!! Екстра си!   bouquet

# 334
Добър ден и от мен на всички!  Hug Отдавна не съм се появявала пишейки, ама сега ще споделя новостите: от 1.06. съм в трета фаза! Резултатът е - 26 кг, последният от които падна след началото й  Mr. Green установих, че не е толкова страшно - помогнахте ми да стигна до тук и продължавате да го правите. Не мислех, че ще съм от тези, които ще свалят и в трета, но ...  Crazy Чувствам се прекрасно, стриктна съм естествено, само дето не знаех какво точно ми се яде на първата ми гала  newsm78 , обаче ще се осъзная  Blush
Сега да поздравя всички, които имаха и имат поводи - месечинки, свалени килца, рожденни дни и т.н. - да сте най-вече здрави и много, много красиви!!!   bigdance2
Petenci-cvetenci , да ти е живо и здраво детенце и да те прави все по-щастлива и горда мама!!!   party023
Весел петък!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора. е-хаааа

# 335
Днес е много месечинков ден Simple Smile - Тири,  Hug Gelinda  Hug, Gorda  Hug ,Nyala, megan79  Hug (да ти е жив и здрав рожденикът и умната на китайския), meri_zajo  Hug (страхотен резултат) , Дидка 23  Hug (мисля, че ако се поуспокоиш малко и не мислиш за последните 1,50 кг ще паднат бързо)

Петенци- цветенци, всичко най-прекрасно на порасналото момче!

Аз се завърнах след двудневно скитане из Българията, оставих децата на бабин дом и ми е много скапано. Карам някаква трета, не много по устав, но ще влезна в релси  Embarassed Може да ме тиганосате та да ми дойде акъла!

Вещи, паднах като видях твоята малка готвачка, голяма сладурка! Hug
dodojoro , честита трета!

Завижд за срещичките. Ама варненки сме несериозна работа... Кога ще спретнем и ние?

Hug на всички и специални  Heart Eyes на Михи ,Мастърче, чочосан и тони

# 336
Здравейте, банда  Hug
Не съм чела и писала от няколко дни, че имах много работа  Confused
Ама днес не мога да не се похваля, че правя 3 месеца с вас  Hug Равносметката е - свалени 12 кг. и много сантиметри  Sunglasses
Благодаря ви за помощта и напътствията   bouquet
Продължавам напред до заветната цел  Grinning

# 337
  bouquet
Здравейте.
Аз да се оплача. Имам плюс 1,5  Shocked. Нямам представа от какво, защото съм била напълно режимна, вода пих достатъчно, солта, която използам  е Ло Салт. Вчера бях 61,5 , а днес съм 63. Вчера ми беше ПЗ деня, днес е П. Редувам 1:1.

Хубав и отслабващ ден!

# 338
  • Пловдив
Добро утро  Sunglasses
влизам набързо да се похваля, че след вчерашния протеинов четвъртък вече съм 58 кг  newsm44 Точно толкова ми показва и калкулатора на Дюкан, а аз искам още съвсем мъничко надолу. Няма да сменям линийката, дано да се затвърди  Praynig
Намерих си и нова работа по специалността, само че за символично заплащане, надявам се да се оправим  Praynig  Confused
Честита месечинка на Дидка 23   bouquet и на Точица     bouquet браво за постоянството   bouquet

# 339
  • Варна
Ламаринка, честита ти нова работа миличка!много успехи пожелавам!а пък за заплатата - може да ти я вдигнат по късно, дай Боже!
Точе, честита месечинка!да си постигнеш целта лесно и бързо!
dodojoro, поздравления за постигнатото!видях съвсем различен човек - момиченце направо!какви краченца и ръчички имаш, малеее!браво, миличка!  bouquet Hug

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 09:41 от Petenci-cvetenci

# 340
  • София
Здравейте, девойки!
Почвам ви подред на номерата  Laughing :Тири,Gelinda,Gorda,  Nyala,meri_zajo,  Дидка 23, Точица Честити ви месечинки!   bouquet   bouquet   bouquet
Петинце цветенце,да ти е жив и здрав рожденника!  newsm59
Ламаринка, честита нова работа!Успех ти желая!  newsm10

Мастерче, каубоя си го заплювам!  smile3521

Хубав и минусов ден!  Hug  Hug  Hug

# 341
Здравейте всички  Hug
Минавам само да се оплача, че изобщо не мога да се справя с трета фаза  Embarassed Изпуснала съм прасето доста сериозно и не знам какво да направя. Изобщо не мога да се контролирам.. Ще ми се пръсне главата, хем знам, че от мен зависи, хем съм с такава слаба воля.. ужас направо..
Да се връщам ли във втора или.. знам ли Sad

# 342
 Rolling Eyes .... това незвучи добре.

# 343
Изобщо не звучи добре, събрах смелост да се изтегля след вчерашния протеинов ден. Нямам покачване на кг, но не мисля че трябва да чакам и покачване. Уф, имам нужда някой сериозно да ме нахока  #2gunfire

# 344
ще започвам диетата,много съм се надъхала.имам тука едни пет кила където ме дразнят.ту ги сваля пак ги кача.една приятелка е била на диетата и даже накрая не е спазвала както трябва и е свалила и в момента яде каквото си поиска и грам не качва.почвам и аз

Общи условия

Активация на акаунт