Дюкан ни забранява гладни да стоим, с ядене ни казва килата да стопим - 190

• 23 446
  • 447
  •   1
Отговори
# 345
Изобщо не звучи добре, събрах смелост да се изтегля след вчерашния протеинов ден. Нямам покачване на кг, но не мисля че трябва да чакам и покачване. Уф, имам нужда някой сериозно да ме нахока  #2gunfire
Такаааа.......И що така се получи?
Не се ли движиш по схема за Трета-та? Давай да помагаме да затвориш прасето пак.....Не мисля,че трябва да се връщаш във Втора отново....Не може цял живот да се луташ така....

# 346
Първата седмица всичко беше добре. И след това.. направих две поредни гали и от тогава съм постоянно гладна. Чувствам се ужасно дебела, а не съм качила и мерките са ми същите. Някаква.. депресия ме обхваща. По-лесно е да пазя нещо с много ограничения, отколкото да имам свобода Sad

# 347
Здравейте всички  Hug
Минавам само да се оплача, че изобщо не мога да се справя с трета фаза  Embarassed Изпуснала съм прасето доста сериозно и не знам какво да направя. Изобщо не мога да се контролирам.. Ще ми се пръсне главата, хем знам, че от мен зависи, хем съм с такава слаба воля.. ужас направо..
Да се връщам ли във втора или.. знам ли Sad
От колко време си в трета? Кога 'изпусна прасето'? След колко време и в какъв ден?
Защо не можеш да я спазваш - има ясна схема за всеки ден от седмицата, та дори и за всяко хранене. Придържаш се стриктно към схемата, без никакви отклонения. Всичко извън схемата за теб става табу! Не е трудно - въпрос на дисциплина.

Прочетох.
Две поредни гали, в никакъв случай! Направи си точна схема с разпределение на дните във седмицата и не прави компромиси! Ти всъщност, нямаш свобода, имаш стриктна схема с много ограничения. Не се заблуждавай, че трета е свобода, а втора - органичения  Naughty

# 348
Еееее,недей така де....Не може цял живот да си все във втора  Laughing Laughing Laughing Laughing

Мисли го така....

Всичките дни си на ПЗ.
Хапвай си месото или рибата + някаква салатка....И  хапвай от новите храни....Не забравяй триците....Следвай си схемата и нямаш проблеми..

Между другото и аз имам този проблем с чувството,че съм подута или нещо от тоя сорт....Нормално е ,защото се вкарват нови храни....После организма се успокоява и това усещане се маха.....

# 349
Здравейте сладури  Hug!
След снощното освинване на нервна почва, но с режимности ( риба и пуешко филе Wink ) днес пак съм си 64кг.
Днес най-после ще стана новодомец и след като си подпиша договора се надявам и прасето в мен да кротне и да позаспи  Laughing .
Нямам търпение да ви видя в неделя! Така ми лиспват дюканските срещи  Hug  Heart Eyes Heart Eyes !

Тетка, заповядай при нас  Hug!

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 10:42 от ВИКИТО

# 350
Добро утро на всички  Hug
А, Мименситка, то човек днеска да се чуди с кафето ли да почне, със закуската ли или с протеините Wink
Виждам, че съм пропуснала поводи вчера, Даниа, честити две дюкански години, достойна си за възхищение   bouquet На Сисита честит рожден ден и най-хубави пожелания   bouquet
Вещи, твоята сладурана определено проявява усет към кулинарията, що не я остави да сложи и някое яйце, щеше да стане чудна запеканка  Wink Но на снимката хич не изглежда, сякаш току-що са й се карали  newsm78
tonito27, ти почна да напредваш стабилно вече. Много ти се радвам, че се върна успешно след почивката  Hug Дано успееш докрай   bouquet
tante78, не съжалявай. Ти сподели и попита, но получи грешен отговор и оттам тръгна всичко. А и нали разбираш, че тия емоции са се таили и преди ти да си кажеш за грешката. Абе всеки си каза каквото има и дано сега за известно време поне да настане мир  Peace
gelinda, честита месечинка! Успех с последните 5 кг!   bouquet ТиРи, Nyala, megan 79, meri_zajo, Didka_23, Точица, честита и на вас! Чудя се какво й има на тая дата 5-ти, че толкова хора са я избрали за начало  newsm78 Момичета, успех на всички ви желая!
Petenci-Cvetenci да ти е живо и здраво голямото момче   bouquet Но я поясни малко, да не искаш да кажеш, че това ти е детенце? Щото никога не бих си помислила, ти приличаш на момиченце ...
Tetka_74, в началото на мен ми се появяваха киселини и аз кат един профан ги давех със сода бикарбонат. С времето това минава, явно на някои от нас ни е нужен преход към този начин на хранене. А ти, като си имаш специално лекарство за целта, не виждам защо да не си го използваш.
Мастърче, видя ли, че паднаха. Снощи не стигна време за твоята сарделка, но почивните дни ще я направя.
dodojoro, честита трета, успешно да задържиш!
pink85, чакам те да се появиш и дано има подобрение!  Hug
Пак стана чаршаф, а даже още не съм почнала да гушкам, обаче се засилвам ииииии ...  nartsisa, PePena, Филюдка, zorita (къде си?), dj100, lipstick, sanny, СлаБе, HotChili  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug и всички, които не съм споменала, включително и най-новите,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И накрая да се изфукам, че си смених линийката днес ... за което имат заслуга и вашите ритници   love001

# 351
Петинка #2gunfire #Cussing out smile3513 bash bash  341uu bambam bambam fight fight fight

Връщай се веднага в пътя!!

Искаш да изгубиш всичко, което си постигнала ли? И аз така бях и айде пак отново! Цял живот ли ще сме така?!! М?!! Айде, продължавай стриктно! Мозъкът дава сигнали на ръката да посегне към забраненото! Само с мисъл можеш да си помогнеш!! Не мисли за храна! Яж доколкото можеш ама натъпчи се с пилешки пържоли например, така няма да ти се яде изобщо. Посягаме към друга храна само като останем гладни!!

Я какво открих -  В началото на XX век проклятието целулит се смяташе за... еротично. Да, да, не се смейте. Феноменът „портокалова кожа" дълго време се наричаше трапчинки на дупето, които не бяха нищо друго освен признак на сексуалност.

Ейй млоуу съм сиксуална ша знаити!  newsm08

Хахаха, мъжо гледа форума и в първия момент : "Тва на снимката ти ли си?" #Crazy
Ей ся разбирам  що казват, че любовта е сляпа!  Joy

Айде и от мен моят на любим стимулиращ опият:

http://www.roomp3.com/img_ar/636.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_iNSQe8NA9RQ/SYoicvz1CiI/AAAAAAAABTM/Nr … ORGOS+XRISTOU.jpg
http://www.greekshops.com/images/Top40/5204958010424_554.jpg

Долу ръцете, че хапя!  #2gunfire

Joy hahaha

Викам на мъжо: "Влюбена съм в Йоргос!"
Пък той: "Е, с тоя имаш повече шанс, наблизо е. Не е като Кристиано Роналдо!" hahaha

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 11:03 от @Eternity

# 352
Ей, сЯ ще си оскубя косите  smile3511
Толкова много писах и ......... изчезна.
Петинка, ще те оскубя и теб  и ще те намлатя, да ми мине box

После ще се опитвам да си претворя писанията.

# 353
  • Варна
Мис Марпъл, браво за минусчето!най-после!надявам се скоро и аз да мръдна малко!ако искаш още подбутване, само кажи!на разположение съм веднага.на какво момиченце бе мила ти приличам???!!! Shocked ти ме уби направо!това е големият ми сън, имам още един хубостник на 9 години!палав и див за три бели коня!големият е кротичък и много отговорен!но мънинкотоооо.....
Петинка, бързо в правия път! ritnik недей да се тормозиш и да изпадаш в депресии, а започни да следваш някаква схема за трета!има толкова момичета от които би могла да вземеш съвет всеки ден какво да си хапваш!Мастърчето например дава всеки ден най-чинно менюто си за деня!взимай някаква идея от нея и не се поддавай!стискам палци! Hug

# 354
 Ехооо привет от Бургас Hug
Тук съм от седмица почти и най-после мога да пиша.
Признавам не съм ви изчела и съм пропуснала много,но имам проблем с нета и страшно много ангажименти.
Искам да помоля момичетата от Бургас ако организират нещо за другата седмица да ми пишат на лични може само на кафе да се видим с тези на които е удобно през седмицата.
Иначе се опитвам да съм режимна,ама много вкусна храната тук Embarassed срахотни изкушения има.
Както и предполагах всички мои близки ме подкрепиха и ме харесаха много.Всички казват,че изглеждам много по-добре сега отколкото мин.година,което естествено ме радва.

На всички прегръдки и успех Hug
Вещи ще ти изпапкам красавицата да знаеш Laughing страхотна сладурка е Hug
Желая ви приятен ден и честито на всички с поводи за радост Hug

# 355
  Здрасти,банда!Еййй днес ден на месечинките ли е,бреее???
  МЕГАН79,честит ти първа месечинка!Усещането със свалените кг е невероятно нали???Успех и занапред!!!
  ГЕЛИНДА,ТИРА,честити ви месечинки!
  НИАЛКА,сладурка,честити ти 13 месеца!Много късмет и занапред ти желая и аз след няколко дни ще ги навърша.......  newsm10 newsm51
  ДИДКА23,честити ти 5 м. smile3525,ТОЧИЦА,честити ти 3 м. smile3501
 ЛАМАРИНКА,честита ти нова работа,много успех и късмет!!! newsm03
 ЯНИЧ,радвам се да те "видя" hug,ВАНЕСА,честити ти сандалки със здраве да си ги носиш! Hug
 ПЕТЕНЦЕ-цветенце,благодаря,че се сещаш за мен EmbarassedЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на порасналия юнак!Много здраве и късмет в живота да има и мнооггоо да те слуша!!!  newsm51 newsm51 newsm51
  tgna,аз мога по всяко време,ако искаш още сега,ако искаш утре,пиши ми на ЛС

# 356
МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО МИ ОТГОВОРИХА. МОЖЕ БИ РЕШЕНИЕТО Е ДА СИ ПРАВЯ ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПЛАН КАКВО ТОЧНО ЩЕ ЯМ ПРЕЗ ДЕНЯ, ДА НЯМА СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ... ЩЕ ПИША КАКВО СТАВА. СЕГА ОТИВАМ ДА СИ НАПЪЛНЯ ЕДНО ШИШЕ С ВОДА. БЛАГОДАРЯ ВИ  Hug

# 357
 smile3534 gydi kiss на всичкиии

Честито на месечинките!  bouquet

Петинка, стягай се момиче, трета е много важна да стабилизираш положението.
Че ако от сега се качиш на асансьора, лошо ти се пише. Hug

Пускам списъка за гушкане, и не ми пукаа, само ако пропускам някой да не се сърди а го гушкам още веднъж:
Нелсънче,Светлат,   Кри, Люси, Ванеска, Татит,Викито , Флучия, Мирка, Дари, Весито 5. Шуши, Дорчестър, Креми Савова, Мастерче, Няла, Гардения, Фоли, Сани3, Вани Ник, Мименсита, Юни,Ив Микова, Слабе, Айнур, Гулбенур, Цоци, Танчетата, Тонитата, Филюдка, Липстик, Зорита, Марчелка5, Мерито, , Бачи,Петенце- Цветенце, Немското Цвети, вая, Сноучева, Музичка, Мери Зайо, Паталинка, Михи 69, Петинка, Мис Марпъл, Пина
  Hug Hug Hug Hug Hug

Малей Офцъ, Забравих Шефката
Вещи   Embarassed Heart Eyes   bouquet

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 11:36 от veneras

# 358
Megan79, честита първа месечинка  Hug Успех нататък!
Meri_zajo, честита и на теб  Hug Леко сваляне!
Точица, честити три месеца  Hug По този повод, няма ли пак краче за отчета?  hahaha
Дидка23, честити 5 режимни месеца  Hug Честито намаление и решение. А поводи за палцеститкане?
Gelinda, честити 8 месеца  Hug Ей това е сериозен и упорит човек.
Petenci-cvetenci, честито на порастналото ти съкровище   bouquet Много да те радва и да е гордост за семейството!
dodojoro, честита ІІІ-та  Hug Стриктна и ползотворна да ти е!
Ламаринка, честита нова работа  Hug
Викито, честит нов дом  Hug Много щастливо да си живееш в него и да ни пуснеш снимки  Wink
Петинка, да те нашляпам ли още? Значи сега почваш като ударник от първа фаза да си пишеш менюто (ако трябва и галите)! Ще видиш, че написано черно на бяло и ти самата ще си видиш грешките.  Но ще пишеш като Мастерчето, какво ще ядеш, а не какво вече си изяла! Влизаш сутрин и си пишеш менюто за деня и не близваш нищо различно от него! Много удивителни ти сложих, айде сега малко  Hug Hug Hug

Juju, добре дошла   bouquet Не очаквай, че щом приятелката ти е сваляла въпреки нарушения, то и при теб така ще стане! Освен това 5-6кг не са много и организма може да не иска да си ги дава дори и при строго спазване. Затова карай си по устав, за да свалиш възможно най-бързо, после да задържиш теглото и тогава и ти ще си хапваш от всичко  Peace

Tqna, добре дошла на родна земя. Радвам се, че ти забелязват промяната, това е  добър стимул. Да си изкараш приказна почивка  Hug

Светлееее  Hug как се сети за мен?
Мирка, ти много работиш напоследък, че и от заплащането не се оплакваш  Hug .... а, ще забогатееш  hahaha
Тони бг, ей и теб те грабна работата  Hug Лято е, море....

Та в общи линии това беше, което исках да кажа. Само дето пропуснах, че и аз бях почнала да се изтървам. По малко, но редовно и все си казвах "аз гали не правя, може отвреме-навреме да хапна нещо". Ама то стана честичко и въпреки, че не ми се събираше количество като за цяла гала, ми ставаше неприятно как се оставих така  Thinking
Та решението ми напоследък е ВОДА. Постоянно надигам шишето. Вместо да дъвча, да чопля, да тъпча постоянно - пия. Стигнах до 4л вода (преди режима по 400мл изпивах) и се чувствам все заситена.

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 11:35 от Gardenia

# 359
    На ВСИЧКИ ЦУН МУН  newsm51  .... не съм чела признавам , бързах да свърша работа , че че освободиха следобед и сега слагам банския в офиса  скачам в джапанките и отивам на  grinning039 !

Довечера ще ви проверя!  gydi  love001

Общи условия

Активация на акаунт