Този магреб ни взе сърцата,но ни върна красотата!15 -а тема

• 22 650
  • 292
  •   1
Отговори
# 120

Рали, разписа се най-накрая. Peace
Женената мама в Египет не е само една.  Wink
Споменаваш как си покриваш косата- това означава ли онова, което си мисля?

Да, права си и се поправих, не е една мамата, ама да не стават грешки.. не уточнявам бройка Wink Wink

Аз не си покривам косата... само слагам аксесоари, близки до арабските, които ми стоят добре, аз много се харесвам с тях. На някои хора им е странно, обръщат се да зяпат, особено в Плевен... Във факултета в София ми казват, че приличам на туркините-студентки, не ме харесват.. мама също не изпада във възторг. Но аз си се харесвам. Ще сложа по една снимка с трите аксесоара в албума, да видиш за какво иде реч. Сложих и една с хиджаб, защото смятам, че и той добре ми стои....  Crazy
Иначе религия се приема по убеждение, не по това - мъжа ми или фемилито настоява. За мен така стоят нещата. Аз нямам нищо против никоя религия, и ако един ден сменя моята, понеже никога нищо не се знае, то ще е по убеждение. По мое желание. За сега не съм, Алби Simple Smile

Не мога да се въздържа, още едно поздравче - същия изпълнител, Коl shea rah

PS. За да не пиша нов пост, забравих да питам Ники - а египтянина какво отношение има към исляма?? Религиозен ли е, или е от по - модерното поколение?? Разказва ли ти за религията?? Питам, понеже спомена, че се учудваш на много неща, а те, де факто, идват от там...

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 17:40 от Eye of Ra

# 121
Благодаря ви момичета много сте мили   bouquet
 На въпроса дали живея с мъжа си - да живея с него. А и египтянина знае че съм омъжена.
Лек ден и вечер на всички а аз отивам да се трудя. ooooh!

# 122
 И кърпа бих носила ,на първо място заради мен защото много се харесвам как ми стои ,а и ако той ме помоли /ако е по-религиозен и изисква тези неща/ще  ми бъде още по приятно защото означава че държи на мен  като на негово момиче/жена и не иска другите мъже да ме заглеждат .  

белла пак си кажа нещо ,което за незнам кой път го казвам-ако наистина е религиозен -няма да го изисква -защото да сложиш кърпа заради хората ,е грях  Peace,виж да не ходиш с  деколте или пък да си с по дълга пола може и да поиска.

# 123
Мързел,а при положение че и аз и той го иска,пак ли е грях ?

# 124
Белла, ако и ти го искаш, въпросът е ЗАЩО го искаш?? Заради него, заради хората или заради Бог?? Това е важно... Има хора, които приемат ислям за да се харесат и ... как да кажа, угодят на мъжа. ТОВА имаше предвид Мързел, е грях.  Peace

# 125
Рали, интересно ще ми е да видя снимките.  Peace

Видях ги- много ми харесаха.  Hug
Наистина ти 'ходи'. Peace
Аз си падам по такъв тип аксесоари, но съм от онези, на които не им прилича.  Wink

Елипче, как забравих да пиша за снощната победа. ooooh!
То исторически момент направо. bowuu
Не съм знаела досега (защото не съм се интересувала), че има такава футболна надпревара между двете страни. Thinking
Гледах репортажи след мача- направо световната купа са взели.  Joy
Много се забавлявах. Бъзиках днес няколко познати на тая тема. Обаждаха се чак приятели по телефона от там.  Laughing Жени, мъже, деца,... целите семейства заковани пред екрана и  hahaha викат от радост... и то как.
И възклицанията са им много различни от нашите, едно на тананикане ми прилича. Laughing
Голяма гордост, голямо нещо. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 18:25 от Alba76

# 126
Добре дошли в Сладоледената къща
http://static.panoramio.com/photos/original/4706138.jpg
Алби, за тук ставаше въпрос.  Wink Повечето снимки са ни от тук.
Сега да разхладим страстите ви черпя по един сладолед.  Wink
(Ако има желаещи за повече от един,няма да ви върна. hahaha)
http://albenga.blogolandia.it/files/2009/03/gelato.png
Алби,аз съм стрелец #2gunfire ,е не съм убиец. LaughingМного вярвам в зодии,да знаеш. Peace
Мисля,че поне малко,но човек носи по нещо характерно от зодията си.
Ти коя си? Grinning
Шеки,мерси,мерси! Heart Eyes
За име още не сме го  уточнили. Grinning
Да си призная  Blush честно,хич не ми се пускаха снимки от стаята за гости, Twisted Evil
че виж списъка се увеличил. hahaha (До къде стигнахте със записването? newsm78) hahaha
Но какво да правя пуснах,даже и от спалнята ни ,дето ще ви я предоставя,ако сте много желаещите. Joy
Рали,щом си отпуск,нямаш оправдание да не пишеш! NaughtyМного ти отива така! Peace
Хариет,не така лаконично,давай по-смело! Wink
Бела,най-накрая се появи! Wink
Далка,как можа да го  родиш такъв сладур?! Hug
Да ви е жив и здрав,много е сладък! Heart Eyes
Хайде нападайте сладоледа,не се срамувайте! Laughing

# 127
Не съм чела-извинете ме...сигурн през нощща ще си наваксам

Мернах Рал,Белчето- Hug много се радам за което

да ви се отчета....
Много бЛАГОДАРЯ ЗА СЪПРИЧАСТНОСТТА НА ВСИЧКИ ВИ
МОМИЧЕТА-давате ми Сили.....така  и аз не се чувствам сама...

Мина с пълна упойка.Бяха око 20дечица насрочени за операция този ден,от тях само 5 за нашата работа.
Раянчо-най малък....и го взеха пръв.
С много рев излезе от анстезията ..но после бързо се разшъта назад-напред ,макар и с найлоновите шушонки на краката
На мястото има хирургичен конец,който са ще си падне...нищо не трябва да се прави-освен да се сменя по често памперса,като при новородено.Принципа е да е сухо...пък макар и припкано-не бива да се мие...Изписаха едно сиропче-с рецепта-Кодеин,което го успокоява..така 4дни. Контрола-след 1месец

Като влезе-го държаха около 1час...Другаря се притесни нешо...Веднага долетя и девера.
Хубаво е да имаш някой близък в такава минута до себе си.....завидях им чак  малко  bouquet
Иначе-както и впечатленето ми по време на раждането,така и сега-.....в болницата организацията и хигиената е перфектна-отношението също е такова...нищо общо  с  общите педиатри навън .

Алби....да!ОХхххх то е всеобща радост с тоя мач-покрай него изкарахме по-леко безсънната нощ Joy Joy Joy

Ще добавя два-три фотоса от Днешния Ден....

# 128
Дидонче, тъкмо разхладих с един сладолед. Wink  bouquet
Аз също вярвам, че има характерни неща за всяка зодия, чийто представители притежават.
Ето, например със стрелец не си допадам, Naughty но ти си живото доказателство за обратното.  Hug
Въпреки, че познавам пълни противоположности от една и съща зодия- все си имат характерни черти. Peace
Според теб коя зодия съм? Thinking Wink

Само да отбележа, че списъка отдавна е приключен и егоистично скрит от евентуални нови желаещи: кой се записал- записал  Laughing

Далка, радвам се, че всичко е минало както трябва.  Hug
Герои е малкият сладур. Сега малко повече грижи и ще мине и замине.
Браво, махна ви се и тоя товар от плещите.  Peace

# 129
  • Paris, France
Здравейте,

Дала, честито на Раян! Да е жив, здрав, прав и корав! Истински мъж. Вече мога да пиша. Отскоро ви и четях. Сега бягам да взема децата и ще ви пиша по-късно.

Дала, изпразни си кутията!

# 130
Охо , Невенке ....  Laughing

Дидона, Алба...мерси готини , ще хвърлям по едно око по честичко. Е...не на вас де хаха hahaha ..  а на темата !

Дала, честото ви !

# 131
Алби,още си мисля коя си,но ще я измисля до довечера. hahaha
Хариет,тамън си помислих нещо  Twisted Evilи ти веднага си се застраховала. Joy
Невена,добре дошла отново.  bouquet
Отивам да си взема детето и ако ме пусне пред компа,пак ще пиша. Laughing

# 132
БЕЛЛА,  ако знаеш,как се разплаках снощи... честно ти казвам!!! връщам се да наваксвам с инфото в старите ви теми и попаднах на твоята история. толкова ме трогна, така ми бръкна в душата,че не можех да не се разплача. честно да ти кажа, имах чувството,че на мен се е случило... просто не мога да ти опиша,какво изпитах снощи,когато прочетох историята ти за мароканеца. и днес цял ден мисля само за това (не че нямах работа,дори останах да доработвам). просто аз все очаквам да се случи нещо лошо, все очаквам,че като не сме непрекъснато заедно,може да има други жени, да има нещо,което аз не знам...направо параноя ме гони вече,но понякога има и защо де. не казвам,че ми изневерява,нямала съм такива съмнения,но все пак все съм на щрек за всичко възможно,което може да се случи. не е хубаво да го казвам,но аз съм "играч". такива съм ги въртяла на бившите ми приятели, ако не ми пука много за някой,просто го правя див и щастлив,лъжите ми идват отвътре за такива неща (за друго не мога да лъжа хич) и винаги излизам суха от ситуацията. знам,че е гадно да го кажа,но е така. само сегашния ми приятел не го гледам с такива очи и още от самото начало го приех много сериозно,без да имам нужда да бъда с друг човек,без да ми се прави секс,когато не е до мен, без да го излъжа за нищо... надявам се,че всичките усилия,които полагам за тази връзка,някой "отгоре" ще ги забележи и тази връзка ще бъде наистина това,което съм търсила. но като знам,аз как съм лъгала,как мои познати мъже са ми се хвалили за разни техни номера, какви случки съм слушала и на мои приятелки какви неща са им се случвали, не мога да приема почти никой за мъж за искрен. все търся под вола теле,защото ги гледам повечето какви са. не знам защо,но познатите ми много ми споделят,говоря а мъже. имам чувството,че като вземат да ми се обясняват за разни ситуации в живота им,все едно ги споделят с мъж,а не да се притесняват да си разкажат подробностите пред мен. и да ви кажа,не си правете извод,че такива са ми приятелите,просто познати много... но пак да се върна на това,което казах одеве, историята на Белла много ме трогна и ми се искаше да я прегърна много силно! аз не обичам да прегръщам и целувам разни непознати,пък и познати хора...

не искам да дълбаем в спорове,ЗА ТОВА СЕ ИЗВИНИХ НА ШАКИРА, ако НЕ съм я разбрала правилно,но се вижда,че и други хора са забелязали това,което и аз. прави сте,че всеки има мнение и аз казах,че различното мнение не ми е проблем. само не обичам изказвания от рода "не на мен такива", "всички са еди какви си..." , "никога заради мъж..." и от този род. НЕ СЪМ ВИ ВИЖДАЛА СНИМКИТЕ НА ПОВЕЧЕТО,НИТО ИСКАМ НЯКОЙ ДА ГО ПРИЕМА ЛИЧНО,но след такива изказвания ми е интересно,кой стои зад тях. все едно някоя неземна красавица,която никога не би направила в действителност компромис заради нещо,заради мъж,заради семейство или друго нещо. все едно е създадена,за да се съобразява всеки с такъв човек и той не би дал нищо от себе си... това имах предвид,като казах,че тона ми се струва малко враждебен. МИСЛЯ,ЧЕ СЕ УТОЧНИХМЕ и ме разбрахте правилно!!! Шакира , извинявай още веднъж,че стана такава разправия от забележката ми! просто ме дразнят мен лично такива изказвания, в които се използват гореспоменатите изрази. не се сърди, чета всяко мнение с голям интерес!!! нали ще спрем до тук със спора,защото не исках да се раздуе чак толкова.    bouquet   bouquet   bouquet

за дрехите да си кажа,че мен няма да ме притесни чак толкова да нося дълги поли или панталони, да нося затворени блузи,вече си съобразявам гардероба горе-долу. и кърпа няма да ми е проблем да нося,особено ако всички покрай мен ходят така. знаете ли,преди моя приятел ми увиваше една хавлия на главата,когато се къпехме заедно,за да видя,как се носи, само дето хавлията беше оранжева с лилав бордюр и бях като цигане.  newsm62

# 133
Охо , Невенке ....  Laughing

Дидона, Алба...мерси готини , ще хвърлям по едно око по честичко. Е...не на вас де хаха hahaha ..  а на темата !

Дала, честото ви !
абе и по нас може  Laughing и аз се присъединявам към поканата за окото ,ако требва и червени килими Ще постелим  Hug

О Невенка как си ,Що си ,пиши ,къде се загуби  Hug

# 134
Шеки,ти кога ще пуснеш снимки на новата прическа? Thinking
Искам да те видяяяя! LaughingВсе забравям да ти го кажа! Crossing Arms
Алби,ако може един жокер,плийс! Praynig
Водна зодия ли си? Grinning
Паулина,недоверието и ревността са лоши спътници в живота. Thinking
Те карат човек да страда,а също и отсрещната страна.
Но винаги имай едно на ум! Peace Никой не е застрахован.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт