Този магреб ни взе сърцата,но ни върна красотата!15 -а тема

• 22 856
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Привет !
Преди малко писах, писах ...и поста ми изчезна  Crazy

Невена- здравей , радвам се че си тук   bouquet
Дидонка- аз мисля, че Алба е зодия рак  Thinking

По -късно пак ще се включа...
 Hug

# 136
Близначе,къде се изгуби? Hug
Как са двамата умници? Heart Eyes
Дидонка- аз мисля, че Алба е зодия рак  Thinking
Точно и аз така си мислех! Grinning
Далка,как е малкия юнак? Hug
Сега ще приревава,само като му се припишка. Sad

# 137
Дидона, знам че си права. но когато човек има опит и приятели мъже(само приятели), не може мозъка му да не щрака за всевъзможни машинации. но в крайна сметка,каквото е писано , това ще стане. и да се напъваме, няма да променим кой знае колко. Simple Smile

чувала съм,че в арабския свят се цени повече бялата кожа на жената. какво ли мислят за нас-ходещите на солариум,приличащи на циганки?  Joy

# 138
  • In a surreal moment!
Паулинче - много се тревожиш и притесняваш . Слушай си сърцето и каквото ти е писано ще се случи . Ако си решиш да не го следваш ще си останеш в Плд и може това да е живота за теб . Ако решиш пък да си с него - това ще е само твоя единствен и уникален живот- няма да си първата нито последната.
Преди време случайно гледах един документален филм за живота на ....не помня името ...момиче от твоя град, което се запознава с японския военен аташе и то в навечерието на втората световна. Женят се с благословията на семейството и младите заминават за Япония . Тогава не е имало възможност за никакви връзки и години наред семейството и не знае живи ли са как са . Тя преживява войната , приживява и атомната бомба , отглежда си децата и е вярна на мъжа си до смартта си . Имаше и нещо за професията и и приноса и за българо - японските отношения , но не помня вече.....Впечатли ме съдбата и , решението и да бъде с този чуждоземец , любовта и ....и какви световни катъклизми е приживяла в следствие на това решение.....
Пак ти казвам - живей си живота без излишни тревоги , подозрения и ревности , отдайси се на мига и гради честни взаимоотношения , ако е речено ще ти се върне добро , ако ли не това ти е съдбата .
Успех ти желая...като ти тръпне под лъжичката - дръж здраво!

# 139
  • Egypt
Добър вечер и от мене. Паулинке, и аз като Миг мисля, следвай сърцето си с разума Simple Smile Далка, най- после мина това събитие, честито! ще ти пиша после на лични, искам да питам за Париж, как да се стигне от летището до един адрес  Thinking
Много сте писали, няма наваксване. Аз покрай тия куфари нямам време да се разпиша.
На всички мои дружки  Hug, на новите-   bouquet
А, аз съм водолей, не  разбирам нищо от зодии, само знам, че лично аз повечето време блея из облаците, значи съм въздушен знак  Laughing

# 140
Раянчо голям сладур.  Party
На едната снимка с крива физиономийка, че го боли, Sad а на другата, типично по детски- с широка усмивка във вихъра на забавленията. Grinning Душица малка.  Hug
Далка, като гледам твоя бая се е вдървил, а?! Thinking Или така ми се струва. Те мъже, мъже, ама точно по болничните истории гълтат езика.  Laughing
Дидонче, вярваш ли ми, че такава спалня искам от години?!  Peace
Като гледам май ти ще спиш в стаята за гости. Laughing
Жокер искаш... Thinking ами ако ти го дам- веднага ще разбереш- ще имаш едно към три да налучкаш. Wink
Хайде помисли още малко, пък в следващият ми пост ще ти го дам, ако е необходимо. Heart Eyes
Близнаците, изчезна и ти, радвам се, че се разписа. Hug
Грешно предположение. Stop  Wink
Шеки, къде се губиш цял ден? Heart Eyes
Невена, добре завърнала се.  bouquet
Незабравимке, привет.  Hug Как са нещата около теб?  Praynig
Хари, ти хвърляй, пък където падне сега, няма да подбираме.  Wink
То и ние можем, Naughty да не си помислиш... но в началото е от оня, примреженият, на една страна, че да не се плаши обекта.  Joy
Файма, водолейка значи  Wink На коя дата си?
За кьде стягаш куфарите?

# 141
Миг незабравим,благодаря ти!!!

Файма,пристигна ли в Египет? на малкат сладуранка харесва ли и новот място? дано да бъдете много щастливи там!

# 142
[color=limegreenДалка, като гледам твоя бая се е вдървил, а?! Thinking Или така ми се струва. Те мъже, мъже, ама точно по болничните истории гълтат езика.  Laughing
[

Peace точно Мила  Hug
Мед сестрата му казва-оставете детето на кушетката...
ама Нашия-не ще!да го следял дали диша.....
Абе,Играе си Съдбата.....той винаги е бил Център за самия себе си...сега сам е удивен че полека-лека центъра му се измества
Егоисти  са мъжет по-принцип...така мисля...само Отговорността към една такава душица може да ги промени потепенно....За такъв Тип,като моя-Женските екземпляри са без сила....те са просто -прочетена ,изживяна история....Вече търси други усещания-иска да поеме други отговорности.....Хем иска,хем-не знае как да го направи....Ама на принципа-Проба,Грешка се научаваме всички най-добре

Вени-адски се радвам да те  видя.
Хари-също!

Ама-то се оказа че много хора  ни четяли Hug Wink

Фаима-питай ...Вени-също е в тая  географска ширина ....  bouquet

Ники-нищо Човешко не ми е чуждо.... в твята история .Както и другите момичета са ти казали-Ако е писано ще стане.

Другарче-прекрасен пост,както винаги.Ако ми позволиш да се присъединя към него  bouquet

Паулинка-от Хеликон наврамето..си закупи една книга-Пустинната гериня ...на Доня Ал Нахи.Книгата е разказ на самата  авторка...Реалини и истински..дори не са и много много художественно формени...Просто е опит  разказан от жени,като нас....Има какво да се прочетете.Всъщност самата Доня живее в Лондон и са е една от лидерките за  Защита на Децата  в смесените бракове

Близначета-тук вали изведро....а твоята зелена полянка е така топла с тези пролето ухаещи цветенца Hug  bouquet

Делтичке-къде си?Дай да ям,че от нерви и притеснения днес и цял ден не съм сложила нищо в устата....

Дидонче-не е лесно...реве...уфффф-реве и е единтакъв стресиран!На маймуни се плавим да го разсеем малко....ама няка как!

Шекинце-И аз не съм фен на народните им арабски носии.....там си ги носятдецицата обаче.Тук,квартала ми е такъв,че често може да видиш татрадиционно  облечени дечица-индичета,арабчета,еврейчетата си ходят с кипа.Но за всекидневно облекло....не е много прието-все пак.

Рали-отива ти наистина....видях фотосите.А ти ще ходиш ли към Египет...толкова неща научи за него,че като нищо може да напишеш книга...Олееее-а пък снощи паднаха от алжирците....ела  да видиш детска Радост тук!Наврамето ей така бяха изцепили една фраза ..че Г.е българин...сега го нарвиха -алжирец!Дай на народа зрелище

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 22:10 от Dala Ruadi

# 143
Слагам нещо за хапване  Flutter Заповядайте  Hug
Много сладка приказка се е заформила тук .. Party

Алба - тогава си козирог  Simple Smile

Аз в момента гледам Мюзик Айдъл....много ми е интересно кой ще спечели, като свърши пак ще пиша .
  bouquet

# 144
Леле......Близначета-точно в десятката...с карловска луканка,шкембе в масло  и шопска салтка...
Еххххх-Празник и за мен Hug  bouquet

# 145
момичета,може ли да питам нещо. тези от вас,които не са мюсюлманки, ядете ли свински пържолки?  като сте женени за мюслим, а ако вие не сте, те правят ли проблем,ако вие ядете свинско месо?

# 146
Далка, мъже, какво да ги правиш. Whistling Wink
Ти успокои ли се малко поне?  Hug
Търпение, всичко ще си дойде на мястото. Peace
Близнаците, и мен луканката ми се наби първо. Wink
В България и бях голям почитател, сега вече не съм.
Отвикнах да ям солено и последният път, когато опитах... май миналата година беше- не се ядеше от сол, а другите си я хапваха без проблем.
Далке, къде видя шкембе, пък и в масло?  Laughing
Аз хапки разни виждам панирани. Обаче на луканката и марката и видя  hahaha.... ще умра с тебе. Hug
И козирог не съм. Heart Eyes След още 9 опита ще уцелите.  Laughing
Паулинке, ако твоят другар е 'както трябва' няма да ти забранява, нито налага нищо. От теб зависи с кое ще се съобразяваш и с кое- не.
Не-яденето и не-правенето на определени неща по-скоро се правят (при желание) от уважение към половикната. Peace

# 147
Alba ,незнам защо ама все си мисля че си зодия Дева ,я дай някой жокер че ни измъчи  Laughing

Аз не вярвам на ежедневните хороскопи че нищо не ми се случва каквото пише особено като е много хубаво,но иначе съм типичен Водолей,припокривам се 100% с характеристиката на зодията ми и най-добре се разбирам с Везни ,Близнаци и Стрелец ,повечето хора които познавам си отговарят на зодията.

Далка,Честито и от мен за малкия принц   bouquet мина ти и това главоболие най-накрая   bouquet

Дидона   bouquet дано сте добре с бебка .

Паулина ,не го мисли много че ще ти е по-трудно със съмнения ,дано да е искрено момчето ти ,но винаги си имай едно наум ,както казваш никой не е застрахован и  омъжени и неомъжени ,такива изненади поднася живота понякога че се чудиш откъде ти е дошло.
А за свинското ,повечето от мъжете не са съгласни жените им да ядат свинско ,и децата също,някои не ядат ,други си хапват тайничко ,аз ако се омъжа за арабин ще съм от вторите  Simple Smile

На всички едно голямо гуш  Hug

Дядо Хаджи и ти изчезна  newsm78

# 148
  • Egypt
Ох, много ме разсмя, Паулинке Laughing - имам предвид това за свинското... Значи аз не съм мюсюлманка, обаче свинско не ям отдавна, не поради религиозни причини, ами защото е вредно. Още преди 20 години като спортувах активно тренерите и докторите не ни даваха да го ядем.
Моето момче и той не яде поради същите причини. В началото той ме помоли да не ям свинско 40 дни преди да се срещнем, защото иначе нямало да ме целува. После ми викаше- ако ядеш аз да не знам, и в къщата да не влиза. Един път аз му разказах как най-хубавия ми детски спомен е от клането на прасето на село, и давам 5 години от живота си да го преживя пак- студ, сняг, червено вино в паница, огън, суматохата...
Предполагам за него яденето на прасе е все едно за мене яденето на хлебарки и гъсеници в Далечния Изток...

Албич, изнасяме се към Египет, ама чак другия месец.

# 149
  • Varna
Гутен Вечереееееен Фарашкитеееее Hug
Фарашко да го споменавам ли, че той нещо се потули newsm78 .Ония гости дето му се натресоха  без да са канени и които не искали да го притесняват, да не би да са го раболели нещооооо Hug
Чета виии и си хапвам сладко, сладко Ливанска баклавичкаааааа smile3503 Днеска случайно открих едно магазинче където пишеше Ливански стоки. Бе то само наргилета имаше на витрината ама аз нали съм любопитна вчех, че влязох. Е нямаше подправки а наргилета, бонбонки, ливанско кафенце и гореспоменатите баклавичкиииии.  Цапнах една кутия аз Wink
БЛИЗНАЧКОВЧЕЕЕ- малеййййййййй какво софра си ни постлалааааа. Добре, че ме отмени тази вечер, че бях забегнала навънка до преди малко. Спаси Далчето от глад тииии  bouquet
ДАЛЧИК- жал ми е за малчо Hug Ще хленца разбира се, че то като се удариш боли а там са го резнали маминия сладък Hug
АЛБИЧЕНЧЕ- диването 1 ден добре на следващия не е ама ще се оправи де ще ходи. Много притеснен защото му се скапа харда на компутъра му и класните му работи и дипломната му работа отидоха на кино Cry Сега на ново трябва да пише и на български и на испански и на аглийски. Никога не съм се притеснявала така за училищните му работи той е бил винаги самостоятелен, уроци заедно не сме учили никога. Винаги съм му имала доверие и наистина се е справял сам но сега гледай какъв сакатлък пък и заради тази операция и болките които изаше до оня ден едва се съсредоточва да пише. Каквото можем по английски със тате му ще помагаме. Та това е със диването. Дай Боже това да е да не е по лошо newsm47
ФАЙМИЧ- Душо пристигна ли при пирамидите вече?
ДИДОНЧИК, ШАКИРЧЕ- гушки и за вас Hug Hug
за НЕВЕНЧЕТО И ХАРИЕТ-същооооо Hug Hug
БЕЛЧЕ Hugде си бе пиле шарено???
МИГЧЕ Hugстрашен пост-ама ти кога ли не си писала така, че да не ми докоснеш сърцето  bouquet
ПАУЛИНКЕЙЙЙ- знам, че не е здравословно да се моткаш много по солариумите момичейййй Laughing
Колкото за свинското аз съм христиенчи женено за българско христиенчи- но у дома аз и синковеца сме само на пилешко и телешко а чорбаджията много ама много рядко ще прасне свинска пръжолка. Поне аз от година не съм му готвила. Е ако съм на гости на някой и хората са сготвили свинско няма как, жертвам се като хапна мъничко за да не ги обидя.

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 22:57 от DELTA_DELTA

Общи условия

Активация на акаунт