Мартенска мама 2010 аз се надявам да стана!-5 тема

• 13 616
  • 427
  •   1
Отговори
# 255
Дааа, прави сте за направленията... лошото е, когато между първото направление и второто, на което имаш право чак след 45 дни остава още мнооого време, а ходиш при лекаря по-често, отколкото до магазина  Wink На мен след 3-ия, 4-ия неофициален преглед започва да ми става неудобно, човекът си върши съвестно работата.

Но да се налагат само профилактични и по майчино здраве, това пожелавам  Hug   bouquet

# 256
  • Burgas
Абе то хубаво това което казвате,но тази лекарка при която ходя ми прави впечатление,че е с доста лош характер,като отидеш с направление,единия път ходих на частно беше страхотна-голямо внимание ми обърна,така хубаво обясняваше,но като отидох с направление нямаше нищо общо с предния път.Водят я добър специалист,но май ще я сменям.

# 257
Ани, или не е била в настроение, или  Thinking

Беше писала за бенките - не знам за тях, но майка ми преди години си махна няколко брадавици, които наистина бяха пораснали доста. След това пак в същото студио пратих и арменската майка от фирмата  Simple Smile, остана много доволна  Peace

Веси ти е написала повече, проучила е. Аз съм работила по доста спецификации на лазери различни модели за различно третиране на фирми-вносители, и мога да ти кажа, че от тези ми впечатления в много студиа вече се предлага техника на високо равнище. Но е много важно операторът как я прилага и доколко е опитен (това за съображенията  Thinking). Потърси добре и разпитай!  Hug

Иначе в събота ще решавам кучешки неволи - на моето старче домашен любимец също много му израсна една брадавица, някой път я удря с лапа по муцуната и тя кърви. Старост не радост  Crazy Ветеринарят каза, че ще го види и ще прецени - според формата, големината на израстъка, общото здравословно състояние на животното - дали да я махне оперативно. Ще му удари и една фризура междувременно, какво като е на 13 и 1/2 Wink

# 258
  • Burgas
Мойте са си бемки,не брадавици,и едната ми е порождение,нея като 4е ли неискам да я махам.

# 259
Правилно  Peace

Аз имам един голям родилен белег-бенка от вътрешна страна на левия глезен, можеш да я видиш като се вгледаш внимателно в снимките от вчера с роклята  Wink Колкото маслина, и по форма, и по цвят и големина Grinning Много си я обичам, а обичам и маслини  Mr. Green Като била бременна майка ми помагала на хазайката си да приготви масата за гостите, мажела черен хайвер по онези гладни времена, но жената не я поканила да опита. Звъннало се на вратата, майка ми се стреснала, окапала се на левия глезен и го обрала с пръстче  Party Били сме на квартира при Пеша Милева, една от сестрите на Гео Милев  Sunglasses

Като бях малка децата все ме питаха дали не съм се ударила някъде, но важното е от дефекта да стане ефект  Wink Сега стане ли лято, нося на този глезен сребърна гривна  Grinning

Hug

# 260
  • 42.016399,23.101179
Оооооо Мама Нани се е появила. Wink А дано те подмине досадната гостенка.
На мен в сряда ще ми станат готови изследванията, до тогава ще чакаме, дано сме ги уморили вече. Хубавата новина е ча днес бях в овулация - точно на 14 ден от цикъла. На мъжът ми му стана криво като разбра че чак в сряда ще са готови изследванията и че пропускаме и този месец, ама живи и здрави, нека първо всичко да е наред пък после ще се трудим усилено по въпроса. Wink

# 261
  • Burgas
Дано Марси наистина да са изчезнали гадините и другия месец ще стискаме двойно повече палците за теб и другите момичета.

# 262
Добро утро момичета. Много съм радостна. Първо да се похваля, че с бебето всичко е наред - вчера ходих на преглед и доктора каза, че било колкото попова лъжичка обаче вече си имало всичко - крачета и ръчички. Било абсолятно нормално за възрастта си . Терминът ми е за 23 януари.
И много бих искала да ви почерпя, но незнам как се качват снимки. После може пак да пробвам. Днес остарявам с още една година и вече съм на 27. Дано да успея да финиширам успешно през януари догодина. Целувки и прегръдки на всички. Лек и успешен ден. И нали няма да ме изгоните от темата щото вече съм бременна Embarassed

# 263
  • Бургас
Добро утро!
Иве,да си жива и здрава!Много любов и щастие и живот и здраве леко раждане!Ще си имате едно малко пухченце!

Ани,Добрева си е крива и с доста голямо самочувствие,млако се мисли за богопомазана.В същия момент,ако става въпрос за плащане веднага променя страната.
Прегръдки на всички момичета от мен!

# 264
И нали няма да ме изгоните от темата щото вече съм бременна Embarassed
Как може да си го помислиш? Hug Нали ни трябва едно кадемче,и без туй Кати и Мама Цоци не пишат вече... Rolling Eyes
Радвам се за хубавите новини,които си ни донесла още от сутринта!Пожелавам ти догодина живо и здраво януарче! Peace

Честит рожден ден!
Нека се сбъдне всичко,за което мечтаеш сега!
Бъди много здрава и обичана,и скоро щастлива мама на двама!

Момичета желая ви лек последен работен ден и повече усмивки!  bouquet

# 265
  • Burgas
 HugМного хубави новини,ИВЕ честит рожден ден,много щастие,здраве,късмет и лека бременност и много щастливи мигове.Никакво напускане на темата Naughty тука ще чакаме заедно радостните новини.
Иринка много добре казано,точно такава е,и на мен нещо не ми харесва такова отношение затова може би няма да ходя вече при нея,все пак аз не съм някаква вещ,а съм човек колкото и тя.

# 266
Иве,радвам се за теб Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Пожелавам ти едно палаво януарче,палаво защото от опит знам Wink
Само да се похваля успях да се устискам да не си купя тест зарекла съм се до понеделник да не правя,ако знаете колко воля ми беше нужна в аптеката...но ще чакам.

# 267
  • Бургас
Иве,радвам се за теб Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Пожелавам ти едно палаво януарче,палаво защото от опит знам Wink
Само да се похваля успях да се устискам да не си купя тест зарекла съм се до понеделник да не правя,ако знаете колко воля ми беше нужна в аптеката...но ще чакам.
Много добре правиш,браво!А не,като мен,опитвам се да се боря с това си качество,че определно ми вреди!

# 268
  • Burgas
И аз смятам да не купувам тест,докато не ми закъснее поне 3 дни,защото преди 2месеца ми закъсня(на мен много рядко ми се случва,даже мога да кажа никога)1 ден след закъснението си направих тест и беше отрицателен и на другия ден ми дойде,беше ми много гадно,защото почти бях сигурна,че съм бременна.

# 269
Привет!Минавам да ви предложа нещо за разхлаждане(днес пропуснах кафето  Wink ):

J_M_M,ще стискаш ами,и искам в понеделник като си дойда,да допълня темата с твоят + тест!  Praynig И на Ани,може...

Общи условия

Активация на акаунт