1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 83

• 24 950
  • 435
  •   1
Отговори
# 300
Şehrazat & Onur - Binbir Gece
Görüntülenme 15655449
Toplam Oy:48500340

Grinning Grinning Grinning

Asi & Demir - Asi
Görüntülenme 15660165
Toplam Oy:45691756

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 23:34 от nia60

# 301

Момичета, не знам как да ви се отблагодаря!

Знаеш, знаеш...........

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 23:50 от mari_nk

# 302
И моя ако разбере какво правя по цял ден.... ще  ме прати в тази клиника:

http://www.vbox7.com/play:712b4ae0

Joy Joy Joy

ОНУР ме докара до тук....... newsm03 smile3521  love001

а, тя млу6 май преди време ни прати там  Crazy, ама ти мислиш да минеш леко, я не се разсейвай, ами всички партизанки вкупом  smile3513

http://www.youtube.com/watch?v=1iBbhTPm5cI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=0P2EZNPnfjo

tooth tooth tooth

и що решихте, че са малки хакерчета   Thinking Laughing. аз уж се крия от мъж ми к'ви ги върша, ама днес така се бях изнервила, и преди малко го изритах от компа, че имам важна работа, та като разбра к'ва ми е работата  #Crazy #Crazy ст'не си ли малко старичка за такива изпълнения'  hahaha Joy Joy Mr. Green
та кой знае к'ва ни е конкуренцията  Thinking
Точно преди малко и моя мъж ми каза подобно нещо! Stop, но ние си знаем Peace

важното е, че сме млади по дух  newsm47  (или луди  Thinking)

Момичета търся тази музика,ако някой може да ми хелпне мерси  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=r8AwikQ89ZY
става въпрос за -отначалото до към 1.50мин.

Aми аз да се самоцитирам,та белким някой ми обърне внимание  Tired

съжалявам, аз не мога да ти помогна, на руски романс ми прилича  newsm78, имай търпение, все някой ще ти отговори, просто сега всички са заети 'на нивата'  Grinning (канал Д), и рядко влизат тук
Мишел май беше писала нещо, ако искаш, питай и в другите теми

ади и аз пак там  Tired

http://www.youtube.com/watch?v=yauExuKsi2g&feature=related

# 303
  • Варна
Абе момичета,много ме изхвърля сайта #Cussing out.докато зачатка и съм аут Confused

Уфффффффф

Пълен блокаж съм,сега даже е мога да си отворя страницата на канал Д ooooh!  Error 503

# 304
Пендаааа! Тъкмо се размечтах за едни сини очи.....

http://www.youtube.com/watch?v=gG8vxKe892c&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ofVuU9Ra5As&feature=related

и ти ме върна на нивата.... tooth tooth tooth

# 305
  • София

Това много ми хареса, спомням си по онова време, когато ходехме на бригади по АПК, е, ех  а бяхме млади! ooooh!,  а сега сме още по-млади щом сме тук  Hug ади пак там  на нивата Peace

# 306
Докато си почивате от копането /от време на време/ дайте малко разсъждения на тема: Бихте ли могли вие, ако попаднете в подобна ситуация като Шехи, да се влюбите в мъжа, с когото сте преспали срещу заплащане....?! newsm78 newsm78 newsm78

# 307
  • София
Девойки, глътка въздух! Hug

Конкуренцията е в покой!

# 308
Докато си почивате от копането /от време на време/ дайте малко разсъждения на тема: Бихте ли могли вие, ако попаднете в подобна ситуация като Шехи, да се влюбите в мъжа, с когото сте преспали срещу заплащане....?! newsm78 newsm78 newsm78

mimata67, тъй като сме мислили доста по този въпрос и сме казали кой каквото се е сетил, затова сега вече не коментираме. Но въпросът е повече от важен, и затова ще направя кратко резюме, доколкото разбира се си спомням разсъжденията ни.
Повечето започнаха да си представят собствените си шефове и мисля, че никой не намери нещо общо с Онур. Просто той е единствен и неповторим  Simple Smile
Ако е такъв като Онур - няма какво да говорим - нещата са ясни - всички сме в капана. Въпросът е, когато не е Онур - тогава какво да правим. Наистина ако те интересува - можеш да се върнеш назад, но трябва да видя къде е писано подробно, защото наистина много теми се изписаха.

# 309
Здравейте и от мен виждам че гласуването по всички фронтове се развива в наша полза и много се радвам newsm44 newsm68 smile3521Аз от няколко дни не съм излизала и почти не съм спала поддържах Бенну и Керем през повечето време а в напрегнатите моменти помагах и на 41,но следобяд ми се схвана ръката и пих хапче уж да ми мини ама явно не съм издържала вече и съм заспала и като се събудих и видях че #5 са ни минали и ми прималя,а толкова време поддържах фронта понякога и сама нощем дръпвах а денем подъържах разлика искам да БЛАГОДАРЯ от сърце на всички който ми помогнаха да върним 3то място на Бенну и Керем бързо да си признават да им благодаря поименно newsm51 smile3525  love001 smile3501Засега благодаря специално на Пенда,Мар Томова и Мимата(която е луда фенка на Онур и заради мен е помогнала и на Бенну и Керем)оценявам жеста благодаря МНОГО и все ще намеря начин да се реванширам е не като Онур но  newsm51 smile3525  love001Сега имам голяма молба налага ми се да пътувам от неделя да вторник и вероятно няма да мога да гласувам ще гледам тази нощ и утре да напредна,с #9 и ще се моля класацията да свърши дотогава,но в случай че пак изместят Бенну и Керем от 3то място моля ви помогнете им да го запазят newsm17 Praynig Rolling Eyes и усилията ми толкова време да не са били напразни ooooh! Whistling Embarassed(Ани ни мъ почвай с домати че отклонявам гласуващи от 41 моля те и аз помагам и там като се наложи Embarassed Crazy)Дано успеем да запазим такива резултатите до края и 41 да са първи а 9 да са 3ти,може да сме луди,но поне имаме цел и знаем защо го правим нашите любимци го заслужават newsm10 smile3521,на #3 и #5 smile3534,дано останат след нас и след края на класацията да ги докараме до такова състояние smile3515 smile3511 newsm61 smile3512 smile3514,а ние да празнуваме newsm44 newsm68 smile3533,борбата е оспорвна и нека по добрите(или по упоритите спечелят) smile3521Извинявам се за дългия пост знам че трябва да се гласува а аз гобя време в писане и вашето в четене,връщам се на тръстиката Hug Hug Hug

# 310
....... Бихте ли могли вие, ако попаднете в подобна ситуация като Шехи, да се влюбите в мъжа, с когото сте преспали срещу заплащане....?!
и да, и не
истината е че не знам - много е хипотетично, освен ако мъжа не е Онур  Mr. Green  както е писала Маги

а що се отнася до Шех и черната нощ, моите размисли са точно като тези на Аша тук в пост 293 не само че нямам какво повече да добавя, но не мога и така добре да си превърна мислите в думи
Аша  Hug

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 00:44 от castanea

# 311
мимата,
Освен това ще се самоцитирам - това е мой пост от март месец:

Днес истински ме провокира обсъждането на мотивите на Шех и Онур за прословутата черна нощ.
Не съм съгласна, че Шех случайно се е обърнала точно към Онур за помощ. Психолозите казват, че ние жените избираме много внимателно, дори и на подсъзнателно ниво, мъжете с които да бъдем. За разлика от мъжете. И познайте защо.  newsm78
Заради продължението на рода. Тъй като мъжете изразходвали за това енергия, колкото да се свари едно яйце (не съм го измислила аз), а жените - около 80 000 калории. Това си е много работа и не бива енергията да се пилее напразно.
Така че на подсъзнателно ниво ние избираме онзи, с когото има по-голяма вероятност да оцелеем - ние и децата ни. Мисля, че дори и да не е мислила, тъй като тя беше в стрес, че детето й е на смъртно легло, подсъзнателно се е обърнала към този, който би я спасил.

---------

Разбира се, това беше по повод на мотивите - защо Онур, а не Керем, но мисля че има връзка с въпроса ти. Според мен обаче, най-много принос към изясняване на образа на Шех имат Аша и Венетат. По едно време ги бях обявила за PR на BBG-bg mama.

# 312
  • София
Дафи, добре си дошла !
Имаш и мойта подкрепа за Бенну и Керем !  Peace Аз също много ги харесвам! Hug Но сега сама виждаш,че полагаме повече усилия за 1-вото място, защото е много оспорвано! Ще поставяме пръстчето на ентъра и на № 9  Hug Peace Peace Peace

Хайде пак на нивата! Peace

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 00:50 от Kati52

# 313
  • планетата Земя и по точно до морето
Момичета ние забавихме темпо, а  АСИ се активираха много  Naughty
Почти бяхме направили 3 000 000 разлика и те дръпнаха ! Моля ви !!! Нали знаете колко са бързи !!!!!!!!!!!!! Hug Hug Hug

# 314
49 000 000! newsm44 newsm68 newsm44

ОНУРЕЕЕ! Да вземеш да ми направиш един масаж, че ми се схвана ръката!

Общи условия

Активация на акаунт