Израел39

• 22 260
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там...
Хааааааа имам таралеж в градината,но се е скрил в индришето и не мога да го снимам  Crossing Arms

# 121
  • На дивана, под юргана
Петя, ето го и вица (в смисъл, че няма място за обиди...) Не си спомням... може и да ъм ви го разказвал по-рано този виц.

Моше и Исак били приятели. Един ден Моше поканил Исак на гости. Исак отишъл, яли, пили, яли, пили... и се веселили. Накрая Исак си тръгнал. На другия ден се срещат, а Моше един такъв, сърдит, начумерен... и го пита:
- Исак, ти нали ми беше снощи на гости?
- Да бе Моше! Не си ли спомняш колко добре си изкарахме?
- Абе спомням си, но трябва да те питам нещо! Да си взел едни 100 долара от нас?
- Не съм бе Моше! Какви 100 долара?!?
- Ами в коридора имаме един шкаф, в горното чекмедже имаше 100 долара... Значи казваш, че не си, така ли?
- Не съм бе Моше, нали сме приятели! Как ще крада от теб?!?
Минали десетина дни. Срещат се пак двамата. Усмихнати... и Исак пита:
- Моше, намериха ли се парите?
- Какви пари бе Исак?
- Онези 100 долара, дето изчезнаха когато ти бях на гости...
- А-а-а, да бе! Тя дъщерята била минала и ги взела.
- Ох, добре! Че нали сме приятели! И значи всичко си е наред вече, както преди?
- Да бе, да... както преди между нас си е, ама да знаеш, че все пак остана ми едно такова неприятно усещане...

# 122
  • София
Хааааааа имам таралеж в градината,но се е скрил в индришето и не мога да го снимам  Crossing Arms

Ох и ние едно време като живеехме в къщата си имахме в двора таралежи, костенурки, катерици, че даже няколко улични котки. А в тия панелки нищо.

# 123
Благодарение на една фирма,вече може да се поръчва и Кларкс от Англия до България!Но си е риск с обувките,че ако не станат LaughingНямам нито едни обувки,на които да не им е паднал тока Mr. GreenКато се зададе нов сезон,моя мъж е направо в потрес Mr. Green,аз поне от време на време поработвам Mr. Green

Аз нали Ви споменах,че си спя с чорапи Mr. Green,а сутрин,като излизам задължително дълъг ръкав,смеят ми се хората,ама какво да правя,като ми е студено Laughing

Ох и ние едно време като живеехме в къщата си имахме в двора таралежи, костенурки, катерици, че даже няколко улични котки. А в тия панелки нищо.
А прилепи нямате ли?

# 124
  • Някъде там...
В нашия двор Наинка,прилепи имаме когато озреят смокините с две думи не още  Mr. Green Но в двора на приятели имат черница та там е малка лудница  Mr. Green Като седнем отвън аз съм полегнала под масата от шубе и само подскачам  Blush

# 125
В нашия двор Наинка,прилепи имаме когато озреят смокините с две думи не още  Mr. Green Но в двора на приятели имат черница та там е малка лудница  Mr. Green Като седнем отвън аз съм полегнала под масата от шубе и само подскачам  Blush
Те ядът смокини ли,бе?Изпитвам див ужас от тях,като си помисля,че бях на една ръка разстояние от него,и без малко да го помилвам Laughing,направо тръпки ме побиват!

# 126
  • София
....
А прилепи нямате ли?

Ми аз живея на първи етаж и тия толкова ниско не ни идват на гости. Виж там в подпокривното пространство над осмия етаж може и да се подвизава някой и друг прилеп, ама не съм го срещал до сега.

# 127
  • Някъде там...
дядо Хаджи ние пък имаме и хиени вечер около селото  smile3533

# 128
  • София
дядо Хаджи ние пък имаме и хиени вечер около селото  smile3533

Бубе сигурна ли си, че не живеете в центъра на някакъв резерват ?

# 129
  • Някъде там...
Дядо Хаджи,да ти кажа замисляла съм се и аз по въпроса  Grinning Тук флората и фауната са толкова разнообразни,че се чувствам като в зоопарк всеки ден  Grinning Хиените не съм ги виждала,но съм ги чувала  Peace Виждала съм лисички,нот това и в Бг го има все още...Доста от непознатите за мен животни съм ги гонила да ги снимам,но уви не съм успявала  Embarassed

# 130
  • T"A
При нас хиените са от резерват, т.е. в оградено пространство са и ние само ги чуваме. Но до Кинерет си се движат свободно, сигурно е така и около мошава, където е Борянка  Thinking

Бубе, не пипайте таралежа, свекър ми казва, че пренасят много болести  Peace Ние ги събираме с лопата, слагаме в кутия и после ги пускаме в парка, защото иначе кучетата ги лаят и те от стрес... не им издържа сърцето  Sad Пък и колите могат да ги сгазят и за това ги местим в гората... е, при вас няма тези опасности, но все пак  Hug

Днес имах приключения... Затворих си личната банкова сметка  Confused Не ми беше лесно обаче, направо като... окончателна раздяла с независимостта си... Не знам дали някой от вас се е замислял, но на мен ми се струва, че за една жена е хубаво винаги да има една независима сметка с някаква символична сума, особено както сме ние тук, без семейство. Както и да е, не го мисля, но в онзи момент в банката ме сви докато подписвах бумагите.
Малко патетично, но няма как, и такива моменти има  Blush

# 131
  • Някъде там...
Ааа знам аз,че таралежите са преносители на вируси-не съм го пипала  Peace даже и котката прибрах,че знам ли я какво ще опита  Rolling Eyes А таралежа си го слушах отстрани как се чеше и май ми ядеше индришето ама незнам не се вижда хубаво а не исках да светя с фенер...
Съвсем свободно си ходят хиените,но не и в селото обикалят наоколо и вият като на "умряло" Предното лято първите 2 пъти като ги чух ми стана много гадно,едно такова неприятно усещане е  Tired после им свикнах,но това не означава,че бих се разхождала извън селото сама и пеша  Peace нищо,че хиените са по-страхливи от мен  Mr. Green

# 132
  • На дивана, под юргана
...Днес имах приключения... Затворих си личната банкова сметка  Confused Не ми беше лесно обаче, направо като... окончателна раздяла с независимостта си... Не знам дали някой от вас се е замислял, но на мен ми се струва, че за една жена е хубаво винаги да има една независима сметка с някаква символична сума, особено както сме ние тук, без семейство. Както и да е, не го мисля, но в онзи момент в банката ме сви докато подписвах бумагите.

А защо е било необходимо? Заради месечната такса ли или други са причините? Както казва малкия Тигър, "Тати, нали всеки трябва да си има негови си пари?"
Майтапът настрана, но аз мисля, че всеки трябва да си има сметка, по която ако някой иска да може да му преведе пари... Независимост някаква, макар и често илюзия...

# 133
Цитат
Днес имах приключения... Затворих си личната банкова сметка   Не ми беше лесно обаче, направо като... окончателна раздяла с независимостта си... Не знам дали някой от вас се е замислял, но на мен ми се струва, че за една жена е хубаво винаги да има една независима сметка с някаква символична сума, особено както сме ние тук, без семейство. Както и да е, не го мисля, но в онзи момент в банката ме сви докато подписвах бумагите.
Малко патетично, но няма как, и такива моменти има  
    Menta, съгласна съм с теб  Hug. Мъжът ми например настоява да имам поне някаква сума в брой, защото в нашето смахнато положение, нито мога да си отворя банкова сметка, нито мога да използвам неговата. Той много се тревожи, чак някой път ме психира.  Confused

# 134
  • Paris, France
Здравейте,

Да се разпиша и тук. След дълго отсъствие съм на линия. Радвам се да ви видя в пълен състав.

При нас хиените са от резерват, т.е. в оградено пространство са и ние само ги чуваме. Но до Кинерет си се движат свободно, сигурно е така и около мошава, където е Борянка  Thinking

Бубе, не пипайте таралежа, свекър ми казва, че пренасят много болести  Peace Ние ги събираме с лопата, слагаме в кутия и после ги пускаме в парка, защото иначе кучетата ги лаят и те от стрес... не им издържа сърцето  Sad Пък и колите могат да ги сгазят и за това ги местим в гората... е, при вас няма тези опасности, но все пак  Hug

Днес имах приключения... Затворих си личната банкова сметка  Confused Не ми беше лесно обаче, направо като... окончателна раздяла с независимостта си... Не знам дали някой от вас се е замислял, но на мен ми се струва, че за една жена е хубаво винаги да има една независима сметка с някаква символична сума, особено както сме ние тук, без семейство. Както и да е, не го мисля, но в онзи момент в банката ме сви докато подписвах бумагите.

Около нас пък нощем има порове. Аз първо в тъмното мислех че са котки с къси крака. Не можем да ги фотографираме, защото не излизат на снимката в тъмното. Таралежи аз много обичам. Веднъж като дете татко беше донесъл болен таралеж у нас и той умря. Майка не ми е казвала да не ги пипам заради болести, но тя по принцип няма страх от улични животни, пипа ги и даже пуска уличните котаци в къщи. Баба, Бог да я прости, не пускаше животни в къщи и беше вманиячена на тема болести и патогени. Сега нямаме животно а ми се иска един котак.

Мента, засхто наистина затвори сметката? Аз моите в Англия още ги къткам. Тук сметка нямам.

Общи условия

Активация на акаунт