Израел39

• 22 252
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Мента,като казвам шивачка,съседката беше учителка ,тя ги учеше да кроят,което има разлика с ония ,които могат да сглобяват елементи.В момента шивачката при която ходя,е ученичка на съседката.Довечера ,като се прибера ще Ви покажа роклята ,която ми уши.Стана страхотна,и никой не ми вярва,че ми я е шила тя,а ,че е конфекция.

А относно банковата сметка,която има мъжа ми,само той може да оперира с нея Mr. Green,то не му и трябва ,аз да пипам там,че виж съм я изпразнила Mr. GreenНо по принцип,ако искам да тегля пари от там,мисля трябва пълномощно!

# 151
  • На дивана, под юргана
Разговор между съпрузи:
- Нашият хубостник пак ми е пребъркал портфейла и е взел всичките пари от него!
- Ти пък откъде знаеш, че не съм била аз? - пита съпругата.
- А, ти поне ми оставяш стотинките. След него не остава нищо!

# 152
  • София-България, Израел - където си поискам
Разговор между съпрузи:
- Нашият хубостник пак ми е пребъркал портфейла и е взел всичките пари от него!
- Ти пък откъде знаеш, че не съм била аз? - пита съпругата.
- А, ти поне ми оставяш стотинките. След него не остава нищо!
Joy Joy Joy

# 153
Мента , в дразнещия смисъл - малко вманиячен ... Оф , дали защото наближава тестът  или защото по  час  горе долу на ден в  една кола с него на 20 см. разстояние ми идва в повечко  Joy ...Иначе съм послушна  Whistling докато мина теста ...  Mr. Green После мога да си  сложа ръцете на кормилото както си искам  Hands Fist newsm09 smile3502 , а не в поза - робот - отгоре , хас ве халила на завой да ги кръстосам , а ако хвана кормилото от  двете страни или пък долу -  doh  blahblah и аз   smihesorry   newsm26  Почнах вече    Rage  #Sniper обаче .... после кой ще се смее последен  newsm65

hahaha

Шофьорите , за справка ....вие къде си поставяте ръцете  .Признайте си честно сега ...Къде на кормилото ви  са ръцете ...Не дай си боже пък да се почешите по нещо си и да останете с една ръка на кормилото  Joy

# 154
  • На дивана, под юргана
[Шофьорите , за справка ....вие къде си поставяте ръцете  .Признайте си честно сега ...Къде на кормилото ви  са ръцете ...Не дай си боже пък да се почешите по нещо си и да останете с една ръка на кормилото  Joy

На 2 без 10. Когато те сърби се почесваш, разбира се... с която ръка ти е по-удобно.

# 155
Цитат
На 2 без 10. Когато те сърби се почесваш, разбира се... с която ръка ти е по-удобно.
        Така са ни учили в БГ, аз така си карам, мъжа ми само ме бъзика, че съм карала като на изпит Whistling

# 156
А аз не карам така Laughing,на два без десет,де!Винаги едната ми ръка е на лоста,за да мога да спра по-бързо LaughingВ началото ми беше странно,като карат,да стоят на криво,и само едната ръка на волана,а то било от гъзария Mr. GreenВече и цигара пуша,само по GSM ,не говоря!

# 157
Аз държа волана само с лявата ръка, инструктора ми се караше и ми казваше да не му се правя на таксиметров шофьор  :mrgreen , но сега няма кой да ми казва   Mr. Green  и така ми е много удобно, а другата на лоста.
 Naughty Но когато бях още неопитна и се наложеше да потегля от баир си мечтаех да имам три крака  Joy с единия натискам съединителя, с втория газта и с третия отпускам спирачката.

# 158
Аз държа волана само с лявата ръка, инструктора ми се караше и ми казваше да не му се правя на таксиметров шофьор  :mrgreen , но сега няма кой да ми казва   Mr. Green  и така ми е много удобно, а другата на лоста.
 Naughty Но когато бях още неопитна и се наложеше да потегля от баир си мечтаех да имам три крака  Joy с единия натискам съединителя, с втория газта и с третия отпускам спирачката.
Ох ,и аз за това мечтаех,докато се науча да тръгвам на полу -съединител Joy Joy

Да не Ви разказвам,как се кара кола,без задна скорост Joy JoyСутрин поглеждам през балкона,да видя дали строителите,които тръгват за обектите са пред нас LaughingМомчета,ще ме бутнете ли Joy Joy,това около месец!Ами една линейка,като  спря на една боя разстояние от мойта броня,а зад мен още една линейка Joy JoyНе питайте как излязох!

# 159
  • Някъде там...
Такаааааа,след всички тези откровения надявам се,че не очаквате да се возя при вас  Mr. Green

# 160
Такаааааа,след всички тези откровения надявам се,че не очаквате да се возя при вас  Mr. Green
Що бе,аз съм добър шофьор,даже съм със златен талон bowuu,което ще рече,че нямам нарушения!

# 161
  • Някъде там...
Дали ако се разхладите с малко тараторче темата няма да се събуди малко  newsm78

Ето и мастичката  Mr. Green

# 162
  • T"A
Пете, ти питаш къде са им ръцете, а преди няколко дни даваха снимка по ТВ на някакъв шофьор с крак вън от прозореца (снимали на връщане някакви, които били на екскурзия по Шавуот)  Mr. Green И една моя колежка имаше такива изпълнения, кара си и по някое време гледам крака и на таблото отпред  ooooh!

Мен от това най-много ме е страх - че има хора на пътя без задръжки  Rolling Eyes

Да се похваля - днес си пазарувам в Мега (което рядко ми се случва), и понеже има страшно разнообразие и аз там съм като дете в магазин за играчки, обикалям, разглеждам и на каква находка попаднах - сирене, внос от България  Grinning Ниц, даже го снимах:

(снимката може да се кликне, за да се види в нормален размер...)

ТУК се вижда (макар и не на фокус) как си пише на иврит, всичко си е, както си му е реда  Peace Още не съм го опитала, та не мога да го препоръчам, но му се каня...   chef

# 163
  • София
Дали ако се разхладите с малко тараторче темата няма да се събуди малко  newsm78

smile3507 Що кой е заспал ?

Мента ако си като Борянка да живееш в село там и имате крави да взема ти изпратя мая за сирене, че сами да си го правите, а не да го търсите по магазините, така поне ше може да си го правите когато поискате.

# 164
  • T"A
Имам мая за сирене и покваска за кисело мляко, но докато ги направя, ще им мине срокът на годност  Blush
Мисля да пробвам с купено мляко, пък да видим какво ще излезе  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт