Вие естествено сте изписали толкова много от петък, че просто мога само да ви дишам праха
Не мен ми е ужасно гадно с това топло време, което почна. Днес сутринта бяхме да пазаруваме в Метро и се прибрахме на обяд. И понеже беше жега си стояхме в къщи. Ами просто луднах
Където и да я оставя мойта щерка - рееев
Накрая към 17ч малко стана по-добре навън и излезнахме пред блока. Веднага се кротна. Не знам какво ещ правим в летните жеги през деня 
Гледам за обичките сте говорили. Аз на Маги й сложих обеци на 2год. Мисля и с Мира така да процедирам. Да й попорасне малко ушето
Маги много рева тогава
Едвам я навих да й сваля медицинските обеци и да ги почистя. Бяха сумати уговорки, че няма да я боли и че ням да я водя пак при какичката да й ги слага
А уж, докато били малки било по-лесно.Аз тези дни си изкарах всички снимки, които исках. Събраха се към 600 снимки
И да се похваля, че по този повод, снимките от сайта Снимкитеви ми излезнаха по 0,13лв
Съответно напълних всички албуми, които имах, че купих и нови. Сега трябва ад купувам и някоя и друга рамка да си сложим в семейната витрина 
Хайде лека нощ от нас
иначе и на мен ми е мерак да я видя нагиздена 
... и май ще поскъсяваме вече курса 
Пък после винаги се стига до"всяко дете си е различно,де.."!
, само това ще ти кажа, да не повтарям постовете на останалите, те са ти го казали. 

Може би просто следващия път ще се постараем за момиченце. Той нашия татко от сега събира материал от татковци с опит как се прави женско 
. Аз също много й се радвам и постоянно я разрошвам