КГБ = Клуб на Готините Баби - 77 :)

• 20 786
  • 438
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Кой писа,че вирусчето минава за два дни,аз пак съм с 37 и 7- Thinkingвече седмица,Янче и Галенчето,като Юлианчето Joy,даже малко отгоре newsm10,мноого сладки внучета,да са ви живи и здрави  bouquet

# 346
  • Пловдив
Марги аз писах  newsm78 понеже  на внуците с лекарства за толкова им мина ... ти ако не се лекуваш как да ти мине и на работа си ходиш  newsm78

# 347
  • София
Взимам ефералганче два пъти на ден,антибиотици не съм,ама май утре ще мина до личната,то само вечер се вдига Thinking

# 348
  • Пловдив
Ами ти какво искаш тогава да ти мине това ефералганче не лекува  Peace

# 349
  • София
    Янче,сега душичката ти е пълна-само да готвиш гозби и да гушкаш внучета...Браво на Галена!
    Джейда,ти да не работиш в някоя мина?
       За докторите докладвам: Моя личен е в отпуск-замества го някоя,която била ...незнам къде си...Но от работата имаме абонамент в частна клиника.Да, ама мен са ме изпуснали в списъка,та днес уреждах тази работа.Сега чакам да съобщат на клиниката...Но предполагам,че ще мога да отида на лекар през другата седмица.С две думи-нищо и половина.Важното е,че се чувствам добре.
       Мисля да погледам малко "1001 нощ",на 87 епизод съм.  Някой знае ли колко са всичките?

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 22:28 от Яжка

# 350
  • Пловдив
ЕЕЕЕЕЕ ЯЖКА как може такава безотговорност тези хора бе ..... ooooh!
добре е че се чустваш по добре вече  Hug Hug

# 351
Здравейте, приятелки!
Най- после дойде време да седна и аз!
Горещо-негорещо, днес пак тупах, мих, трих, що пот се изля от мен, дано има грам полза!
БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИЧКИ, ЧЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ЗА ЗДРАВЕТО МИ! ЦЕЛУВАМ ВИ ВСИЧКИ!
Янче, поздрави на Галенка и Мелчето! На Галенка целувка за успеха!
Петя, ходих на екскурзия до Гърция, подарък от дъщерите, сестра ми, зълва ми и Стефан за шейсетгодишния ми юбилей, от 1 май- 4 май. На връщане в Стара Загора, шофьора не видял на пътя гърбицата-легнал полицай и натресе автобуса с висока скорост, от което  ни изхвърли във въздуха, аз съм била заспала понеже беше три часа след полунощ, и при връщането на седялкато получих нетърпима болка в кръста и корема, и още си я влача! Това е.
Днес нали е четвъртък, в Клуба на пенсионера, много ми харесаха шапката.
Мастерче, ти наистина си снаха-мечта! Винаги усмихната, добра и музика около тебе!
Делта, честит ти компютър, със здраве да си го ползваш, и синът ти да е жив и здрав, още хубави неща да ти купува!
Фурийче, пиши мила! Защо те мързи, след като си толкова работна булка? Екскурзията ни от Пенсионерския клуб ще бъде на 25 юни, засега първата ни спирка ще е Калиакра, после Каварна. Кажи ми, моля ти се какво можем да посетим в твоя град, нали съм културно-масовик на дружеството, трябва аз да се погрижа. Имате ли някакви музеи, галерия, паметници........
Дано да не си на смяна, да се видим дори и за половин час!
ЛЕКА НОЩ, НА ВСИЧКИ!

# 352
  • в малка спретната къщурка
Привет и от мен и от Фенчо. Simple Smile

Кой свири сбор newsm78? Представям се за нощната проверка. Joy
То стана време за лягане вече,а ние все покъсно се прибираме в къщи.
На всички Ви много  Hug Hug Hug,но до компа почти не стигам.Той си работи,ама напразно..Който си е в апартамент си е най добре.
Берем си вече от нашите краставички,радвам се и на нацъфтелите цветенца,но времето не ми стига.С тая суша,всичко си реве за поливане и то всяка вечер.
Янче,честита ти радост.Нагушкай си децата и внуците на воля.
Делта,честита ти придобивка.Безпроблемно ползване.
Айша,дано да се похвалиш с хубава оценка от Ани.Талантливо е детето,няма спор.
Зиче,дано градушките са само там и толкова.Да няма поразии повече.
Яжка,дано ти мине и без доктори.
Четох уж,ама то глава, като глава ли е newsm78, уж и друго щях да пиша,а то ми хвръкна от мозъка. hahaha

На всички много   bouquet  bouquet  bouquet
Връщам се пак да чета.

Бреййййй,немога да публикувам,а то кой ме е изпреварил Joy-Танита.
Пиша,пиша и бриша Танита hahahaЩе се видим при всички положения,ако ще и смяна да сменям.Имаме си исторически музей,етнографска къща,местността Яйлата и тя е хубаво да се види,но е в Камен бряг.Картинна галерия също имаме и то много богата.Утре ще ти се обадя от работа и ще се уточним,ако трябва да разпитам за работно време или за телефони. newsm78
Очаквай утре включване Joy

# 353
  • Пловдив
ТАНИТА стига три и ми бе мила то в това топло си е жива мъка това ,ама сърце юнашко трае ли  Hug Hug

ФУРИЙЧЕ чак и ти чу свирките и тъпаните  Joy Joy Joy Joy Joy еееее от сега нататък ще ги използвам вече най рационално  Joy Joy Joy Joy Joy
Градушката хубава работа свърши но тука само, толкова е прохладно че тази нощ ще се спи спокойно. Hug Hug Hug Hug

# 354
Милички, прочетох ви!
На всички с придобивки и поводи - честито!
Петя, добре дошла! - Зиче, станахме три землячки -
то аз къде се слагам - барабар Петко с мъжете, ама  Joy  hahaha  Joy  hahaha
И аз не знам вече откъде съм - с Добрич не ща да свикнам, Пловдив си ми е на сърцето!
Гушкам и целувам всички сладки бебоци - Елинка, Здравунчо-сладунчо, Митака на Петя.
Мастерче, станала си мацка и половина!
И куп други неща щях да пиша, ама докато ви изчета, ги забравих.
Сега ви казвам на всички лека нощ!
И дано в следващите дни да мога да пиша повече.

# 355
  • Пловдив
ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ МОМИЧЕТА!

# 356
  • София
Добро утро, сладурки   food010

Лелеее, много пишете бе не мога да смогна да ви изчета  Crazy
Яжка, лекувай се и се оправяй бързо Hug
mimiтo,   bouquet благодаря за милите думи  Hug
dunia53,   bouquet малкия Кристиан със сините очета да го нацелуваш от мен  Heart Eyes много е сладък
Янче-то, големи бонбони си имаш  Heart Eyes
 Вярно каза Зиче, че най-хубавите деца са тук   smile3521
Georgena,   bouquet и от теб вече е нагушкан Митака  Hug
Жаклин, големи сте сладури цялото семейство  Hug
Танитка, съжалявам за това, което ти се е случило на тази екскурзия. Дано не е нещо по сериозно и да се оправяш. Ако можеш направи някакво оплакване във фирмата, както са те посъветвали и другите  Naughty Hug
margita,   bouquet благодаря за хубавите думи. Ами ние сме си добре тук за сега, мъжа ми има хубава работа, благодарение на която може да ни издържа, и аз да си стоя вкъщи и да гледам малкия. Другото местене ще е живот и здраве към България, дай боже - някой ден  Praynig

Гледам за жегите говорите. Аз днес тук пуснах парното  Blush навън вали и е мрачно, няма ли да идва това лято вече  newsm78

И като ви чета как говорите за манджи, кой какво сложил във фурната да се пече, някакви тиквички мяркам, ми изтекоха лигите заради вас  eat ама съм на диета за съжаление, имам да свалям още някой и друг килограм от бременността и ще си остана само с гледането  Rolling Eyes
Айде, че много дълго стана...
Лек ден и много усмивки...и стойте някъде на хладничко  cheers

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 05:59 от petya_

# 357
  • Пловдив
ГУТЕН САБАХЛЕН ДРУЖИНААААА
Хайде на закуска  Hug тя и Петя е сложила ,но да не остана и аз по назад от нея бабешка му работа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ПЕТЯ БЛАГОДАРЯ ЗА ЗАКУСКАТА И КАФЕНЦЕТО  Hug Hug  Не е ли лято вече при вас или как беше там със сезоните. newsm78
Тази нощ се наспах като бебе на това хладничко   Hug,  еййй... колко е хубаво да е такова времето  Thinking Thinking
Не мога да свикна с тези жеги и това си е ooooh! ooooh! ooooh!
Лек и прохладен ден мили дружки Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 358
  • София
Добро утро!
Петя, Зиче-мерси за закуската. 
Днес ми е последен работен ден преди отпуската - не ми се тръгва. След снощната буря сега не мога да си отворя още очите. То не бяха светкавици, гръмотевици и дъжд. Ама май повече трещя, отколкто валя.
Хубав ден на всички.

# 359
Добро утро момичета.
Благодаря ви за закуските.
И при нас е доста прохладно.
Спокоен ден  ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт