101-ва лятна тема САЩ

• 17 573
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
Съжалявам за дискусията, която се е разгоряла тук. И най-вече, че аз съм била причината - някак с такова впечатление останах. Искрено се надявам да няма обидени и прогонени.

Имах отново проблеми - загубихме и другото бебе. Не ми се пише, чете или обяснява нищо и на никой тези дни. Нито желание, нито сили имам.
Не съм отваряла никакви теми с изключение на тази и то преди малко и аз не знам защо - да се разсея предполагам.
Влязох във форума след като ме изписаха от болницата единствено и само да потърся Бу за съвет, защото ми потече коластра и мляко и имам огромен проблем с гърдите.

Нито питането за мен в темата или която и да е друга във форума, нито личните съобщения, нито мейлите, който получих (не само от хора от тази тема) приемам като вмешателство в личното пространство. Изхождам, че всеки го прави с добри намерения. Известна доза любопитство може и да има при някои, но все пак аз решавам кога с кого и колко да споделя. Смятах да отговорям/пиша когато се почувствам готова, сега все още не съм, но реших да се включа за кратко, защото се почувствах некомфортно някак...

# 76
  • usa
Ох  Laughing Жени на прага на кризата на средната възраст...
Какво стана с чат канала в скайп, омръзнахте ли си?  Simple Smile
Мисля че тук е момента театрално да врътна трътка, за да се избавя от ролята на очевидец на всякаквите ви депресивни състояния.

въх, кейси, това за мен ли се отнася  Shocked??? сигурно не, аз средната възраст вече я превалям, кризите ми са от характера на следсредната възраст Whistling. но въпреки това, не се заяждай! има клюкарник за целта.

# 77
Кюбит, искрено съжалявам. Желая ти сили!
Почини си. Не ти е нужен фалш в момента, а тук ще го намериш в изобилие.

# 78
Вики сега са музикалните инструменти. После като стане теен- една песен 1000 пъти най- малко. Иде ми да извадя бушона (дет не знам къде е само).

# 79
  • usa
Имах отново проблеми - загубихме и другото бебе.

кюбит, ужасно съжалявам Cry. каквото и да кажем тук ще е излишно. надявам се скоро да преодолеете мъката и да намерите най-правилния начин да продължите.

# 80
Кюбит съжалявам! Думите са излишни.

# 81
Мила Кюбит, искрено съжалявам за това, което си преживяла.  От сърце ти желая всичко, за което се молиш и мечтаеш да се сбъдне много скоро отново. 

# 82
Кюбит вярваш ли че физически почувствах болка в тялото в момента в който прочетох.Сигурна съм за теб мъката е непоносима.Приеми искрените ми съболезнования.
Силно те прегръщам (((((()))))) Бъди много силна!

------------
Кейси...ненужен ти беше по горният пост, ти също си част от тази група, ако тука има някакъв фалш то и ти допринасяш за това тогава,не е много найс да се абстрахираш от групата като че you have nothing to do with it и да се обръщаш към всички тук със "жени на прага....", ако имаш някой конкретно в пред вид по добре го спомени иначе рискуваш  да  засегнеш доста хора ,ако има какво да кажеш по "темата" не генерализирай ами вземи някакво становище по въпроса за да няма неискани недомлъвки.

# 83
Кюбит, съжелявам много  Cry

# 84
А кой как си приема проблемите си и не се е затворил в собствената си черупка е отделен въпрос. Ако някой проплаче, че се бори ден за ден, за да износи няма да му натрапвавам, че ми тежи корема и преносвам.

Не може да мериш по твоя аршин вси4ко, особено, ако не си бил в ситуацията на другия.  Peace
Нещо, което е благословия за теб,  за другия може да е изпитание.

Вси4ки, които искат, ще са майки един ден, по един или друг на4ин. И  вси4ки неуспехи и страдания са ни направили по-силни, по-готови и няма да имат зна4ение, когато малкото 4ове4е реши, 4е е време да влезе в живота ни.
Търпение, успех и положителни мисли за вси4ки,  които ме4таят за това   bouquet
----------

Бенсън, да замълчим вече. Моля.

Била съм в позицията на другия. Няма какво да добавя.

# 85
Кюбит, толкова съжалявам, мила. Прегръщам те силно!

# 86
Мила Кюбит, думите тук са излишни, но ти пожелавам от цялото си сърце да намериш сили, продължиш напред и в правилното за вас време да се сбъдне ме4тата ви Hug

Ники,  не ме разбра добре, както и да е аз съм до тук.

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 05:49 от benson10

# 87
Ох
Какво стана с чат канала в скайп, омръзнахте ли си?  Simple Smile

Кюбит, искрено съжалявам. Желая ти сили!
Почини си. Не ти е нужен фалш в момента, а тук ще го намериш в изобилие.

Това е всичко, което искам да кажа от сърце в момента.

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 08:15 от Ева в асансьора

# 88
Кюбит.... съжалявам....

Пикси - трябва регистрация, задължително е, но много хора не го правят. В САЩ (че и в повечето страни по света) се прави на границата и никой не го мисли, но в България още не са почнали да раздават формулярите в самолета и трябва да го правиш лично, ако си на частна визита. Ако си в хотел, хотелът го прави вместо теб.

# 89
Здравейте момичета - малки и големи! Извинявайте, че нахлувам в темата Ви, но искам да попитам - има ли някоя от Нашвил /Тенеси/. Моля да ми пише на лични...!!! Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт