Има и още( всъщност- от същината на ездата, ама трябва да ги взема от Симо и да ги сваляИначе Дария си е....Дария
Няма и помен от Т или някакъв друг дискомфорт. ама те пък в яслата са побързали да й дадат калпол
И сега.....не знам и аз
Има и още( всъщност- от същината на ездата, ама трябва да ги взема от Симо и да ги сваля
Няма и помен от Т или някакъв друг дискомфорт. ама те пък в яслата са побързали да й дадат калпол
И сега.....не знам и аз 
И на мен ми се връткат торти, ама на този етап само мислено го правя, щото няма шанс.
Единствено се моля да нямам пак ядове с кръвното и да не стигам до прееклампсия, че имах малко драми миналата седмица.
От това ме е страх най-много.
Ако някой толквоа я иска- предоставям я с целия й чар ( ама и другата програма
и Флавамед- пак ...ей тъй

Мисля, че вече отдавна ти е време за собствена сладкарница 

не съм чак толкова добра, просто се старая

вирусно е. има някаква вероятност и да избие варицела, защото имало от събота болно детенце в групата им, но засега тя няма пъпки... т.е. има, ама от друго
с баба си ще се гледат на вилата тази седмица, дано успеем да се понаспим с баща й
И аз бих ти поръчала торта, само че риболовна 

СКокнах на работа за няколко часа, оставих асистента с хиляди инструкции, прозвънях другите колеги за резерва и си тръгнах. Вече съм си вкъщи, а Симо излезе най-сетне на работа
Дария е "кукуряк",ама предпо4итам да я следя днес.Дано не се влоши и да е просто еднодневно състояние , а не вирус 

Разбирам те прекрасно как се чувстваш, ама не се настройвай негативно , а напротив. Шушел ще е на хубаво и разнообразно място с други дечица и ще се чувства страхотно.Каквото и да си говорим, и на челна стойка да застанем, друго си е с децата
, бързо да се оправят децата