На градина или не- лятна жега ни зове. АВГУСТинчета.

• 20 185
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
http://www.markov4e.snimka.bg/album.php?album_id=392214&view=2 Ето малко снимки Simple Smile Има  и още( всъщност- от същината на ездата, ама трябва да ги взема от Симо и да ги сваля

Иначе Дария си е....Дария Simple Smile Няма и помен от Т или някакъв друг дискомфорт. ама те  пък в яслата са побързали  да й дадат калпол ooooh! И сега.....не знам и аз Rolling EyesВероятно Т й след като стане от сън е по-висока, ама пък досега не ми е давала повод да й я меря , че да я знам:crazy:

# 256
Браво на Дария! Hug
Вики каквато е пъзла  Simple Smile едва ли щеше да се приближи дори, камо ли да се качи.

Блу, тортите са разкошни. Peace

Бързо да се оправят всички дечица. Hug

# 257
  • София
Страхотна е Дари!  Heart Eyes Hug Ивайло също едва ли би се престрашил  Crazy

# 258
  • варненка от София
Дари е наистин уникална, просто е бонбон, напълни ми душата Hug

Блу, мила ти си знаеш, печена си   chef И на мен ми се връткат торти, ама на този етап само мислено го правя, щото няма шанс.

На Елфчето мило й става от лентичката, а на мен ми тежииииии и ми иде да вия. Тумбата ми върви 15 минути преди мен. От днес скокнах в 9-тия месец, мога да чакам вече, пък когато, тогава. Шушето я родих в 37-ма седмица, ако важи правилото, че вторите тръгвали по-рано... Crazy Единствено се моля да нямам пак ядове с кръвното и да не стигам до прееклампсия, че имах малко драми миналата седмица.  fingerscrossed От това ме е страх най-много.
Другото ново около нас е, че правим изследавния на Шушето за градина и живот и здраве отпонеделник ще си имаме ученичка. Сърцето ми се свива като се сетя и ми иде аз да ревна.  Cry

# 259
Благодаря ви за комплиментите за Дари Blush Ако някой толквоа я иска- предоставям я с  целия й чар ( ама и другата програма Mr. Green)
 Та- ние сега се върнахме от лекар.Прегледа, преслуша. Лееееееко за4ервено гърло...изписа някакви супер леки хомеопати4ни ли са кви са  бонбонки..колкото да не е без хич Crazy и Флавамед- пак ...ей тъй Crazy
излизайки от кабинета и двамата със симо " загряхме" откъде може да е всичко това..... в4ера на манастира иска да пие водичка от чешмата в двора. Та- пи съвсеееееееем малко на супер малки глъдки..ама водата си беше студена Rolling Eyes
Туй то .Сега се чудя да ходи ли на ясла утре или не..ТО не 4е имам особен избор де....

# 260
  • гр.София
 Велмар, много е готина амазонката!

# 261
Честит рожден ден, Валка! Бъди обичана, дива, желана и страстна, много щастие ти желаем от сърце

# 262
  • София
Хайде и аз да покажа нови снимки

Ето го и Кало

И още

И пак

# 263
Ей, мацки, благодаря ви, много ме радвате!   bouquet  bouquet  bouquet

Блу,
разгледах ти сайта в мултито, направо ме разби тотално!!! Чувствам се като пълен некадърник, евала мацко, шапка ти свалям!!!!  newsm20 Мисля, че вече отдавна ти е време за собствена сладкарница  Whistling

Дари голяма мацка станала, и евала дето язди кончета  Heart Eyes

mmilena,
после и ти снимки да пуснеш с пътешествието на Марти  Hug

Нанче,
Кало голям красавец, пу-пу!

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 22:22 от val_stef

# 264
Дария е невероятна красавица, на кои ли се е метнала Wink
Даниел като го качихме за първи път на кон миналия Тодоров ден, не искаше да слезе, дали пък и това няма да му стане хоби. Имаме едно малко приятелче, ученик се занимава с коне, ходи по състезания, грижи се за тях.

Нана, Калоян е голям чаровник, какви ли мацки ще сваля с този поглед.

Албена Влади, има хубави гледки и наистина сигурно е било прекрасно.

Блу, тортите са невеоятни, а като видях шах-а как изглежда отвътре си близнах дланта, прияде ми се веднага, ммммм.

Елфче, миличко ти става за нас с Марулка, ама с тия огромни кореми, направо едвам се тътря, специално аз, като пате. Не ми се ходи и на работа, ама ще гледам да издържа още малко.

Марулка, пази се! Късмет на Шушелия на градината, дано й хареса с децата и сестрите и бързичко да свикне.

Ммиленка, Марти я няма, ти пак с детска компанийка. Сега ще хайманосаш малко по нощни купони, знаем си те ние теб...

Леко раждане на снаха ти, Ембър.

Нашият тати си беше при нас от събота вечерта и Даниел сияеше от щастие и му показваше всичко де що види, но си показа магарийките снощи и малко му се поядоса татко му. Той плачеше за мама, аз в другата стая за него, като се изкъпаха се успокои, четохме приказка, говорихме си и спинка като къпан. Правихме разходки, гонихме се, наистина е хубаво, когато сме заедно.
Блу, ходихме до твоя познат с колелата на Драг, но в неделя не работи, видяхме колелата, харесахме си, но сега няма как да го вземем без тати, няма кои да ни го сглоби, та ще си го чакаме пак да си дойде след седмица.

# 265
  • у дома
Mr. Green

Благодаря Ви  newsm51 не съм чак толкова добра, просто се старая  Mr. Green
за поръчките - ще си помисля  Wink  Sunglasses

Ния е с температура от вчера.  Sad вирусно е. има някаква вероятност и да избие варицела, защото имало от събота болно детенце в групата им, но засега тя няма пъпки... т.е. има, ама от друго  Joy  ooooh! с баба си ще се гледат на вилата тази седмица, дано успеем да се понаспим с баща й  Rolling Eyes 

# 266
Блу, помисли си, ама сериозно Peace И аз бих ти поръчала торта, само че риболовна Embarassed Дано  да е краткотраен вирус и Ния да се оправи бързо Praynig
Деница е по- добре днес, няма Т, но явно гърлото я боли, снощи почти не яде. В градината също не е искала да яде на обяд.
Като гледах Дари на коня си мисля, че Деница няма да посмее да се качи. Тя май не си пада много по животните, гледа ги отдалече. За разлика от батко си, който много обича животните и всякакви гадинки  Crazy
Марулка, късмет на Шушето с градината, а на теб - здрави нерви и търпение докато свикне Hug

# 267
Ето ме и мен Simple Smile СКокнах на работа за няколко часа, оставих асистента с хиляди инструкции, прозвънях другите колеги за резерва и си тръгнах. Вече съм си вкъщи, а Симо излезе най-сетне на работа Crazy Дария е "кукуряк",ама предпо4итам да я следя днес.Дано не се влоши и да е просто еднодневно състояние , а не вирус Praynig
Бързо оздравяване и на другите болнички Hug
Марулка- с 2 деца вкъщи ще ти е по ревливо Crazy Разбирам те прекрасно как се чувстваш, ама не се настройвай негативно , а напротив. Шушел ще е на хубаво и разнообразно място с други дечица и ще се чувства страхотно.Каквото и да си говорим, и на челна стойка да застанем, друго си е с децата Wink

# 268
  • варненка от София
Оооо, Велмарче, аз съм 1000% процента убедена, че така е най-добре, социални контакти, деца, ще се учи на много нови работи, ама пусто нали трябва да си го преболедувам. Дано да не реве много и да се климатизира бързо. Имам усещането, че аз май повече ще рева от нея, ама здраве да е. Като се пръкне номер две ще ми излети това от главата сигурно, но сега си го мисля.

Аааа и стига болни, не давам посред лято Naughty, бързо да се оправят децата  Hug

# 269
Марулка, поне имаш оправдания - сега с бременните хормони, а после- с родилни разни hahaha Свиркай си- ще ти мине.То пък няма да е нормално да не ти пука newsm78

Общи условия

Активация на акаунт