На градина или не- лятна жега ни зове. АВГУСТинчета.

• 20 327
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
приказвайте, приказвайте... Crossing Arms

Я по-добре да спретнем още една в събота, защото после няма съм в София известно време. Mr. Green

Мойто дете цял ден беше бесняло с братовчедка си и тръгвайки заспа в колата...обърнах и се прибрахме... Sad

Aila, много ти се е събрало и явно ти е избило...днес дано да изглеждат по-розови нещата... Hug

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 08:14 от AndyB

# 151
аз съм ЗА повторна сутрешна среща .Следобеда съм на работа

# 152
И аз съм ЗА нова срещичка - тамън ще съм приключила с работата  Peace
Правя последен отчаян опит с едни портокалови мъфинки, пък дано се смилите вече над мен  Sad

# 153
  • гр.София
 Bст,задръж така, идвам у вас да хапна Simple Smile

Мис74-честито за градината. Надявам се,че лесно ще избереш от двете Peace

# 154
Аз за пореден път изпуснах възможността да се запознаем, но сега, покрай бременността, не разполагам с много време, а и уча за изпити...

Ние също сме приети в градина, но ме притеснява факта, че има доста ромчета. Не че имам нещо против дечицата, но не знам как стои въпросът с родителите им. Иначе са приети в една група с едно момиченце от съседния вход, с което са много добри причтелчета, та поне това ме успокоява донякъде.

Благодаря на Блан за бързия отговор за градините bouquet

# 155
  • София
  Благодаря ви за поздравите за питката. И аз съм доволна, особено като се има в предвид, че нищо което готвя не става за ядене обикновенно  Simple Smile
   Приятелят ми се прибра около 12 часа, засатан пред вратата на стаята в която бях с Елито, аз не му обърнах никакво внимание и отиде в другата стая при каките. Сега му говоря само ако става въпрос нещо което трябва да обсъдим за децата. Ще видим как ще се развият нещата, но най-плашещото е че изобщо не се ядосвам в момента и не ми пука... А дори няма нищо конкретно за което се получи това, просто отделни неща. Иначе като баща на малките, помощ в домакинството и тн, основно той чисти и мие не се оплаквам, но това и една домашна прислужница би ми го свършила, а отношението му към децата си е отделен въпрос. На мен  не ми харесват отношенията помежду ни, и ще видим как ще се развият нещата...Извинявайте че ви занимавам с глупости. Съжалявам, че не дойдох на срещичката, но след погачата в събота бях изморена и в неделя не ми се мърдаше от вкъщи.
   Изкарах шофъорския изпит миналия август и още не съм подала документите в КАТ и нямам книжка, съответно предвижванеот ми е доста трудничко с децата..

# 156
  • гр.София
 Айла,ще ви се поразмине кризата. Мъжът ти сигурно е леко слънчасал , пък и 4 жени са му дошли в повечко. А мъжете,хм, в семейно-битов план не са много оправни и издържливи.

ИзвадИ си книжка,де. Аз ти завидях преди време,като я изкара и гледай сега....

Лека нощ на всички.
 София снощи спа непробудно в детското креватче. Ако повтори и сега-много ще съм щастлива.
 Последните падания насън от спалнята ми дойдоха в повече.

# 157
Аз досега правя маникюр и педикюр на Дария Crazy  Седи мирно и 4ака да й  изсъхне лака ooooh! Сега съм й казала че още трябва да седи и тя слуша чинно  и не смее да диша hahaha За сън, както се досещата, ни е рано да си  мислим.......

# 158
Велмар красотата иска жертви. Mr. Green Утре обаче ще се хвали колко е хубава. Wink

Няма ли снимки от срещичката? Нищо не казвате. Crossing Arms  И аз искам среща, ама скоро нямам път към София. Sad Ако някой се разходи до Пловдив да се обажда. Wink

Утре вече ще си имам компютър и през деня и ще мога да се включа по адекватно.
Лека нощ на всички. newsm46 smile3524

# 159
Блан, мила, добре сте ми дошли когато пожелаете  Hug Дано Софийка повтори и потрети....
Лорка пък започна да се промъква тихомълком рано сутрин при нас  Laughing и така ни е още по-сладък съня, едвам отлепваме, а исках да се учим да сме ранобудни  Whistling
Велмарче, уби ме с разкрасителната процедура - аз още се мъча над прическите, сега ако трябва и това да усвоявам  Crazy
Полито, успех с изпитите и честито за градината  Peace
Айла, ще се наредят нещата . При нас не минава ден без да се сдърпаме  Laughing Даже сега бащата на мъжа ми строи голям гараж на двора и съм го  предупредила, че спокойно може да си организира една стаичка долу  Mr. Green Даже ще му е по-широко от тук  Laughing А той пък днес ме контрира, че може да ми направи една работилничка там - ама на мен тази идея страааааашно ми хареса  Peace Дразним се взаимно постоянно, но пък не можем и половин час да сме разделени, само си звъним по телефоните за глупости - луда работа  ooooh!
Тези дни ми се събра много работа /не че е лошо, де/, ама се поизморих  Tired А вие продължавате да сте лоши и да не разказвате нищо, поне да ме разведрите малко  Sad Как можахте да се наговорите така  Twisted Evil Hug

# 160
И моя мъж си е още у нас  Mr. Green
Ние нямаме църковен брак,така се случи на 14 януари 1997, и той сега ме бъзика "Опасна си значи ,до обед айде да се женим,следобед - стягай си багажа,ти какво искаш в крайна сметка !",ми то ако знаех какво всичко ще е по просто  Wink

То се е видяло че никой нищо няма да пусне, ми да взема аз да ви пусна нещо, мъжа ми снимал Елица с фотоапарата на сестра ми днес,не са много качествени ,но се добива представа:

Снимки ЕЛИЦА

айде и по едно кафенце ,от най известното тук  Flutter

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 02:02 от MamaMargo

# 161
ДОбро утро  Hug Марго, мерси за освежаващото кафе.Излюпих се преди малко, вързах 2 опашки на Дария и ги изпратих с баща й на ясла. Днес ми е почивен деееееееееееен PartyПланирала съм сума ти неща, ама...хайде да си изпия кафето, пък после  ще му мисля Wink

# 162
  • София
Добро и от мен.

Аз пък съм дежурна, но още съм вкъщи, че кракът още понаболява. Кало е на ясла и Митко току що се върна и ме втрещи като каза, че майката на едно от децата в групата му откраднала двата мобилни телефона на едната леля  Shocked После ги върнала.
Просто нее истина колко боклуци има на този свят.

# 163
  • у дома
добър ден  Hug

ще гледате снимки, ама друг път  Whistling  Mr. Green

vst_80, приемам поръчки, ама когато става въпрос за подарък на някой близък или роднина, иначе - Цъ  Mr. Green
pepejeans, да се похвалите после с колелото  Hug
bubcheto15  Hug
spinki,  Hug
Aila, какво се моташ още с книжката, я си я извади  Naughty  Hug
Kaili, ние ще идваме към Пловдив някоя събота, но почти съм сигурна, че няма да остане време да звънна, щото идеята е да се видим с приятели и специално заради това ще идваме  Thinking  Hug
MamaMargo и за вас  Hug

аз пък нарочно НЕ слагам лак на ния, въпреки, че има вече детски - подарък, щото си мисля, че е прекалено малка още за такива работи, има време да се прави на голяма  Mr. Green  smile3533

mmilena
, какво става с вас  Thinking  Hug   bouquet

# 164
 Привет и от нас....Всеки ден ви чета,ама нещо не ми се пише.
 Айла,наистина страхотна питка  Peace , аз другото ....ще отмине и ще се оправите.... Peace

Марти също я приеха в ДГ  Party. Много съм доволна ,защото ще ходим на море.....Една приятелка ни уреди депутатска къщичка на депутатски цени   Crazy на Каваци!
 Иначе в новият апартамент сме супер-много приятно се поддържа,много приятно се готви, много приятно се спи,много приятно се живее  Grinning И Марти си спи в нейното легло от първият ден Peace сутрин се промъква при нас ,поседи малко и казва,че си отива на нейното....Блан, ние сме и вързали един чаршаф отгоре и стана като "палатка"-тя много се кефи и най-вероятно това я привлича да спи там.

Събота и неделя бяхме в с.Костенец на комплекс Езерото и изкарахме страхотно.Снимки ще кача може би довечера.

Лек ден от нас.

Общи условия

Активация на акаунт