На градина или не- лятна жега ни зове. АВГУСТинчета.

• 20 340
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Опасни сте, еейй!

Днес ходихме да гледаме състезанието с лодките, Даниел беше много въодушевен и му хареса, изгоряхме, не бяхме се намазали, снимахме и си играха с децата. Изкарахме чудесно, най-малкия участник в клуба е на 7г и смятам, ако го влече, да действаме да доразвием интереса му. Скъпо хоби или спорт, но си заслужава, както и за самолетите.
Утре пак ще има състезание, а западен парк изобщо не знам къде е и сигурно няма да успеем да дойдем на срещата, жалко. Но весело изкарване на вас.
Днес спа от два, в пет се събуди-преубухме напишканото дупе и продължи да спинка на мама и тати на леглото до 6-голям сън.

Бубче Hugкураж мила, и наистина е най-важно да си пълноценна за детето си. За съжаление всичко се случва на добрите хора.

Мама Марго, дано не опирате до техните спешни болници и Еличка да се оправя бързо. На снимките са прекрасни, пу-пу, големи са ти хубавци и двамата.

На болничките да оздравяват. Има и някакъв вирус с разтройство,а днес имаше и болнички кашлящи деца, сополи, дано не се разболее и в градината.

Лека нощ, че въпреки, че спах с него днес, пак ми се спи.

# 136
Никакви ви няма тези дни  Sad
Ние с Лори май ще отпаднем за срещата  Cry Излезна ми спешна поръчка и ме притискат сроковете  Sad Дано измисля нещо и да се класираме, ако пък не много ще съжалявам и ще се радвам ако пуснете малко снимчици  Rolling Eyes
 Hug

# 137
Момичета,без да искам си развалих една любима блуза  Embarassed -синьото ми изпусна на жълтото,пробвах да го махна с вениш,но не става  Sad,някои има ли други идеи с какво мога да си оправя блузата  Rolling Eyes
Даяна е приета и в двете градини и сега ще имаме право на избор  Laughing
Чакам и аз  снимки от срещата  Peace

# 138
  • гр.София
 Я да видим,кой е бил на среща днес? Grinning
 Видях едни мили стари муцуни.

# 139
Еееее, Блан, издай малко  Praynig Hug

Мисче, освен да си поиграеш с текстилни бои, не се сещам друго. Аз съм си накупила какви ли не препарати за петна, но нищо не помага при дрегите на Лори  ooooh! И започнах да превръщам петънцата в разни пеперудки и цветенца  Mr. Green

# 140
  • у дома
Я да видим,кой е бил на среща днес? Grinning

ами, сега?!   Mr. Green

# 141
 Joy Joy JoyМного сте лоши  Hug

# 142
  • София
 Да споделя, незнам дали е следродилна депресия, но преди малко изхърлих мъжът ми от вкъщи. Сега се чувствам дори по-спокойна и хич не ми пука.
 Аз още преди да родя му бях набрала, само съжалявам, че не кръстих Елито на моята фамилия, еми и тя е Илиева. Така само аз си останах с моята си фамилия от всички...
  А да и като консултант по кърменето по закона на всеобщата гадост имам леки проблеми с кърменето с Елито и отделно в момента ме боли ужасно главата, та чак ми се повръща. Пих аналгин, надявам се скоро да се оправя.
  И за да не е всичко само мрънкане и оплакване, ще споделя че в събота правихме погача на Елито и си изкарахме много хубаво. За съжаление нямах фотоапарат и чакам снимки от другите. Ето една - две само - http://community.webshots.com/photo/2036058050102723333CKNJYX?vhost=community
http://community.webshots.com/photo/2183869710102723333Mccqvs?vhost=community
Да се похваля и че питката сама я правих, е втори опит, но стана  Simple Smile

# 143
  • гр.София
 Блу,предлагам снимките-на лични Simple Smile

Айла-едно емотиконче ти пращам Hug,не знам какво да кажа.

Аз да съм с три деца на ръце,знаете ли кога ще направя питка...

# 144
  • у дома

рискуваме си скалпелите  Mr. Green

Aila
  hug

# 145

На косъм сте  Mr. Green

Айла  Hug Hug Hug Питката е уникална  Peace

# 146
Айла, ако мислиш, че не си взех виртуално от питката и си лизнах дланта. Невероятна си. А за мъжете нямам думи, караш ме да се замисля дали да не дам моята фамилия на второто, живот и здраве.

Днес ходихме пак на състезанието с лодките. Запознахме се с още деца, които сглобяват и имат лели, стинки и чичовци, които участват в състезанието. Купих им пица и картофки със сиренце, папкаха всичките, бях като многодетна майка и хич не е зле, да ви кажа, изчакваха се на люлката, качваха Даниел, залюшкваха го, а той прави едни моцуни от срам, пуксаха се на пързалката, изобщо много културни и мили деца. Дано повече са като тях.
спинка малко следобяд и като стана изака една кашичка, каза,"Мамо, виж костенука", та до аптеката за Са глюконат, ентерол и ОРС 2000, дано се оправи.

Споделете за срещичката де, не бъдете потайнички.

# 147
Айла и аз съм на косъм ,така че  Hug
А питката е един път ,супер е просто много красива и много вкусна!  chef

# 148
ДОбро утро Party Ей- никой не ще да  сподели за изминалата среща Crossing Arms

На косъм сте  :mrgreen:

Peace Twisted Evil   .  Grinning
Хайде мсислете се дееееее
Ние не дойдохме,но пък изкарахме един чудесен ден Hug Миткахме насам- натам из югозападна България-Беше чудно.Така добре ми подейства и, смело мога да кажа че  презаредих " батериите".Тази седмица съм доста лежерно на работа Whistling Само 2 дни , и то през уикенда съм на основната работа, и за да не ме хване скуката , си запълник още 2 дни  на втората работа Wink
Абе- много позитивно съм настроена за тази седмица. Дано наиситна така я изкарам Grinning

Айла, питката е страхотна! А за мъжо... Hug  ще му дойде акъла в главата Twisted Evil ПОякога трябват крути мерки , за да се опомнят някои.Важното е ти да си спокойна Heart Eyes
Хубав ден ви желая, добро настроение  и прекрасна седмица  bouquet

# 149
  • София
А добро утро!

Срещата беше супер, само дето аз като една голяма овца успях да си изкълча крака. Сега ще бачкам от нас, щото абсурд да се закарам до офиса. И се надявам да не съм го счупила, ма то ще покаже до довечера.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт