Днес ходихме да гледаме състезанието с лодките, Даниел беше много въодушевен и му хареса, изгоряхме, не бяхме се намазали, снимахме и си играха с децата. Изкарахме чудесно, най-малкия участник в клуба е на 7г и смятам, ако го влече, да действаме да доразвием интереса му. Скъпо хоби или спорт, но си заслужава, както и за самолетите.
Утре пак ще има състезание, а западен парк изобщо не знам къде е и сигурно няма да успеем да дойдем на срещата, жалко. Но весело изкарване на вас.
Днес спа от два, в пет се събуди-преубухме напишканото дупе и продължи да спинка на мама и тати на леглото до 6-голям сън.
Бубче
кураж мила, и наистина е най-важно да си пълноценна за детето си. За съжаление всичко се случва на добрите хора.Мама Марго, дано не опирате до техните спешни болници и Еличка да се оправя бързо. На снимките са прекрасни, пу-пу, големи са ти хубавци и двамата.
На болничките да оздравяват. Има и някакъв вирус с разтройство,а днес имаше и болнички кашлящи деца, сополи, дано не се разболее и в градината.
Лека нощ, че въпреки, че спах с него днес, пак ми се спи.

Излезна ми спешна поръчка и ме притискат сроковете

И започнах да превръщам петънцата в разни пеперудки и цветенца
Ей- никой не ще да сподели за изминалата среща 
Само 2 дни , и то през уикенда съм на основната работа, и за да не ме хване скуката , си запълник още 2 дни на втората работа