Бебешка близнашка тема XV

• 28 879
  • 467
  •   1
Отговори
# 150
Каси, мила, не си ме разбрала!  Hug Исках да те успокоя, не да ти се накарам, наистина. Имах предвид, че има много по-страшни неща и че при нас и това ще мине. Peace А за оплакването, ми то тук най-добре да си се оплакваме, защото си знаем положението.  Hug Извинявай, ако съм те обидила... не ми е било това целта.  Hug

# 151
Леле, леле, Иве, Каси и останалите, като ви слушам ра3ка3ите лошо ми става... Виждам как урагана се 3адава и насам... Crazy

# 152
  С голямо съжаление и аз се нареждам на опашката с болни деца.От 2 дни Сияна е с 38,5. Нищо не помага.Вчера я заведох на лекар,след като започна да я тресе и когато измерихме температурата се втрещих 39.6.Веднага Хексалгин,кърпи с оцет.Но много бавно я сваля. Следобед и снощи беше добре.Тази сутрин я пипнах,пак топла.Меря-38.8.Пак Хекслагин,взе да се поти,3 пъти я преобличам.Току що я мерих,слава богу паднала е до 36.6.
  Лекарката каза,че е вирусна инфекция.Минавала за 4-5 дни.Иначе когато няма температура е жизнена,хапва.Няма хрема,чисти гърдички,не кашля.Само температура и то рано сутрин или късно вечер.Оххх,дано не прихване и другата,че ей тогава ще я втасам Cry
  Изтощена съм вече,от умора започва да ми се гади.

# 153
И Георг е с температура, сутринта беше 38,1, вчера имаше и ра3строиство, 10 пъти сменях памперси... Мисля, че вади нови 3ъби  ooooh!

# 154
  • София
 Hug Бързо оздравяване на мъниците

# 155
Леле, леле, Иве, Каси и останалите, като ви слушам ра3ка3ите лошо ми става... Виждам как урагана се 3адава и насам... Crazy

Същата работа е и у нас. От вчера Коко вече знае как да си отваря вратите ooooh!

Лале, дано бързо ги извади зъбките и не се мъчи много.

Относно температурата не си спомням дали съм ви казвала на свеки метода - освен парацетамолите, слагам на крачетата резенчета суров картоф в чорапчетата. Винаги е падала Т. Не съм сигурна точно от кое, но може да пробвате. Съжалявам, ако се повтарям, ама то едно ли е Laughing

Малката най-накрая се възстанови от този гаден вирус. От няколко дни беше без Т, но кисела, сърдита. Сега е една веселячка, пак се отпусна да ходи. Утре  ще ходим да слагаме ваксини. Колебая се дали Превенар или Синфлорикс. Вие слагахте ли?

# 156
Много неприятно, че има болни дечица. Гаден вирус!
Моите се оправят, малко кашлят, иначе са ок.
За сметка на това, сме болни с мъжа ми, и се влачиме като мекотели в жегата. Даже сме на антибиотик, същото като децата-гърло, температура, бррр, но и бяхме на сватба и ни надуха яко климатик там.  #2gunfire

Пожелавам по-леко да минава при болните дечица!  Praynig Hug

# 157
maya_78,много добре те разбирам какво ти е Sad,същата история беше у нас,но вече се оправиха......в един момент не ми издържаха нервите и наритах гардероба....много е гаден тоя вирус - вечер с висока Т,сутрин пак стават с близо 39С...и тъкмо като изглежда,че са добре,почват кашлица и сополки #Crazy
Бързо да оздравявате Hug
Каси и на вас същото пожелавам Hug
......понеже писахме за леглата -  днес,след следобедния сън и моите си отвориха ципа от вътрешната страна на кошарата - появиха ми се в антрето изневиделица Shocked......вече нямам сигурно място,където да ги "карцирам" Rolling Eyes

# 158
   Ей затова им взехме кошари без страничен цип.Но забелязвам,че започват да се набират на мрежата и правят опити да я прескочат.Кой ли ден ще се захлюпят на главите си  ooooh!. Господ само да ги пази Praynig

# 159
От сутринта малката ми повръща вече 4 пъти  ooooh!. Тъкмо се зарадвах, че живна малко. Sad

# 160
  Ние днес нямаме температура,нооооо имаме силен обрив по коремчето,гърдичките и гръбчето. Преди малко изби и по крачетата.Без сърбеж,чисто гърло.Педи каза-алергичен обрив от Нурофена.Вземаме само Финестил на капки.Същата работа като сестра и преди месец и половина.А пък криви,криви,реват,тръшкат се,лигавят се...Направо вече ми идва да се гръмна  ooooh!Добре,че баща им си оставя служебния пистолет на работа  Mr. Green

# 161
# 162
Много болни дечица  Sad . Бързо оздравяване на всички  Hug .
maya_78 , да не е Рубеола  Rolling Eyes .  Септември месец Станимир ми вдигна висока Т. Заведох го на лекар и ми каза- вирус. На третия ден целия беше в ситни пъпчици- само по лицето нямаше. Заведох го пак на доктор- било от храната  Crazy . за 2 дни му мина. Точно след 1 месец същото се повтори и с Мартин. Като се разрових из нета ми излезе Рубеола. Казах на педиатърът ни какво съм прочела и той ми каза, че в редки случаи няма пъпки край ушичките и затова се е заблудил. Дано бързо 'и мине.
Ще ви споделя бабешки илач за висока Т. Може и да си въобразявам, но при нас подейства  Grinning - намазват се петичките с мед и се обува чорапче.  Може да е било съвпадение, но след тази процедура Т спадна. Дано подейства и при вас (ако решите да пробвате).
За кошарите- Нашите са от преносимите. Мартин без проблеми си я отваря и от вътре  Whistling . Ако се е наспал преди Мирката- отива отваря неговата кошара и го буди  Crazy . И аз нямам къде да ги затворя и за 2 мин., че и вратите си отварят без проблем  ooooh!

# 163
  • София
Много лошо с тия болести......дано оздравеят дечицата бързо. В тази връзка какви термометри ползвате подходящи за бебета?

# 164
  Аз ползвам дигитален термометър от първия ден.Когато бяха по-малки мерех температурата в дупето,като вадех 0.5.Сега без проблем вече я мерим под мишничката.
  Аз пак за нашия обрив.Бяха ни изписали Хексалгин за високата температура.И последващия обрив е алергична реакция от него.Сега сме на Финестил,глюкоза и още някакъв противоалергичен сироп.Та така.Ако до утре следобед не се повлияе ще и бият Урбазон  Sad

Общи условия

Активация на акаунт