® Португалия - тема № 10

• 13 450
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Доре ,не е необходимо  да си вярваща- то ,затова й казват Книга на Книгите-защото дава отговори от небитието !

аз ,обаче нямам бибилия вкъщи...май ще си търся една  Thinking

# 151
  • В голямото море...Живот
Деси,накара ме да се замисля  Thinking

# 152
fortee, съболезнования за майка ти  Cry  Flowers Rose Flowers Rose
 fingerscrossed  Късмет за другата новина Flowers Four Leaf Clover

# 153
Здравейте момичета!Поспахте ли си повечко в неделната сутрин Laughing.(ех ама ,тази въпросителна все не ми излиза и ме нерви ).Ние преди малко се „надигнахме“ и ве4е нахраних домочадието-Танито е лесна ,не е от мн.лакомите,направих и макарони-буквички с масло и сиренце (мн. обича),мъжа хапна и сандвич с кафе и се изнесе да бачка,а аз нали съм ЦЯЛ ЖИВОТ на диета ,наблягам на кафето и си оставам само с него де.Иначе тук пак една жега се очертаваааааааа.Ще се стои в къщи с пуснати щори и пред компа и телевизора -скукаааа!!!

# 154

Аз  като си нямам работа ,ще взема да ви попиша още мъничко,нали не е мн.нахално Blush
Доре,знаеш ли че за теб съм чувала тук в Лисабон-от други българи,дори ти имахме и телефона и щяхме да ти се обаждаме в връзка с недвижимите имоти-за консултациа Simple Smile,жалко че вече си се прибрала в БГ Sad,но дано там ти потръгнат нещата newsm10 .Тук агенция-та ти не се ли казваше-SMILE-едни жълти брошурки са ми попадали-не съм мн. сигурна,но няма значение.
Деси,ти си била от Варна -разкомпирирахте Simple Smile,каде живеете там?Мин. лято и ние цял август бяхме там,но не сме се знаели Sad.Ние живеехме в Трошево...............Ех Варна,най-хубавите ми години и моменти са от там.Там се намерихме и с моя Two HeartsХайде стига за сега.

# 155
И аз току що се излЮпвам но мен работа ме 4ака ooooh!
имам 500 много трудни дрехи за гладене Rolling Eyes
А ти Светле от къде сиренце newsm78

# 156
Е,как от къде бе адаш?От БГ/магазина,нали сам в Лисабон,ние без сирене не оставаме Stuck Out Tongue,магазина не е мн близо,но за Лисабон разстояниата не са ни проблем-свикнали сме.Мн.често пазарим от там.Тои сега магазина мн. се пооправи,на ново място е (пак до посолството),но е по голям ,модерен,зареден-дръпнаха напред хората Simple SmileКупуваме сирене ,вафли,дори има замразени кебапчета и са мн .вкъсни(хаиде да не ви дразня)

# 157
Спорна работа Светле.Ако видиш ЗОР,хвърли малко дрехи насам-ще помагаме,нали съм отпускарка ,да не загубя тренинг до септември Wink

# 158
 ooooh! да бе да забравих 4е има бг магазин ..помислих си 4е от португалски някой са пуснали.....4е миналата година в Жумбо има4е страшно гръцко...но го спряха и в Лидъла има6е и там го спряха...та сега е дифицит...
А за дрехите де да можех да дам на някой....даже намерих една глада4ница да ми помогне но ....миналата седмица бяха на косъм да не бъдат одобрени предните и сега не рискувам... Peace

# 159
Жужи,точно там работех - HOME SMILE-Loures,и в Лоуреш живеехме,съвсем близо до вас  Peace
Винаги можеш да се обадиш там,като кажеш че отиваш от мое име по-специално ще се отнесат  Wink
Светле,лека работа  Hug
Дани пак се загуби  newsm78

# 160
Доре,знаех си аз че за същия човек става въпрос(за теб де),то едва ли има  др.българи агенти,жалко че вече си в БГ Sad.Мерси за предложението ,но вече нямам работа с агенции.Ти адаптира ли се вече към ситуациата в БГ,че каквото е розово таммммммммм.

0

0

# 161
Светле, да от варна съм, ама само по документи вече  Wink
И съм от Трошево- в малките четириетажни ,старите блокове, до училището.Знаеш ли ги?

И не се притеснявай да пишеш- аз все за нашата тема се оглеждам ,ама сама ,хич не ми се пише,. а и не винаги има какво  Laughing

Днес ми е особено уморено- а и все по-зле ще става!
Снощи излизахме вечерта на люлки и колички, после малките заспаха чах в полунощ!!!
Днес станахме, или по-точно-събудих ги в 10,  а сега нямам и намерение да ги слагам да спят,че  е мисия невъзможна !
Свеки е тук и вместо да си почина, аз и по нея тичам, а и бели наред с малките прави  ooooh!
До довечера ,когато ще я караме обратно,ще ме побъркат със сигурност

# 162
Знам ги Деси,блокчетата.Ние бяхме в горните 5 етажните над вашите/дългата редица блокове която по4ва почти от Пикадили до края на булеварда.Ние бяхме последниа блок /14.Колко е малък света Thinking

# 163
Блазе ви за Бг магазин...А те не правят ли доставки newsm78на север например...както нали в Америката има магазини които доставят Thinking
Какви са цените на сиренето и кебаб4етата?

# 164
Светле,последно като купувах беше 4,60 Дунавия и краве в кутия,3,80 краве в найлонов плик.За кебапчета не знам.
Жужи,защо съжаляваш,че съм се прибрала  newsm78 Опитвам се още с адаптацията,не знам до къде ще я докарам.Гледам да излизам по рядко,че то едни цени  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт