Юлчето към Трявна ще пътува, а после на морето ще се полюбува(108)

• 10 803
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
В трявна беше страхотно,всички бебета и семействата им са големи сладури  Heart Eyes

Няма ли и днес да стоите? Много бързо приключихте Confused

Ето го моя бански.

За аквафитнеса

За плажа

Снощи си купих тава за мъфини и днес забърках първата доза   chef

# 91
  • Варна
Майра, много е красив  Flutter.

# 92
Инка, питка! Питка! Честито ! Щом ходи пак , значи е време!  Hug
Хайде и аз ще се похваля, че Монката днес щъка по- усилено по 5-6 крачки и се пусна 1-2 пъти сама!  Laughing Mr. Green Heart Eyes
Майра, банските са разкошни!  Party Мжете в аквафитнеса ще се изпонатръшкат!  Shocked Сигура!  Flutter Peace
Аз си нямам бански, мислех за цял, но то като не си напече човек тумбачето... все едно половин плаж! Корема не ме притеснява, ама тез бутове целулитни...   Crazy Tired Не знам дали ще се пресрамя да ида на плаж или ще се пека в градината на вилата.  Whistling

# 93
Аз си взех бански, защото ще ходя на водна аеробика, споменах го миналата седмица...  Peace
Моят е цял е изглежда страхотно. Стои ми супер, предвид телосложението ми в момента.
Ето го - не зная как да направя снимката малка.

Тони-барабони, нямам ти телефона, бе, жена. Затова не се обаждам. А пък и ние сме инцидентно по слизането и не смея да се уговарям.
Дуци, сериозно - няма ли да слезете до града, за да се видим?
Иве, кога отиде, кога се върна?  Grinning

# 94
И аз не съм си купила бански още.........а така ми се иска да си топна д-то във водата.
И миналата година изтървах морето(имам едно измиване на крака до кокалчетата само), та се надявам поне за по 30-40 мин да притичвам от време на време.
Да ви питам , вие по колко време смятате да държите бебоците на плажа??
 Някои мами ако идват на почивка в Бургас или в Созопол да се обадят да се видим  Hug

честити ходещи крачета на сладурите  Heart Eyes  Hug

# 95
Да ви питам , вие по колко време смятате да държите бебоците на плажа??
По цял ден Mr. Green Под чадъра разбира се Peace Надявам се да може да издържа, че аз като отида на море обичам от сутрин до вечер да се излежавам на плажа Peace

# 96
 А бе в момента е такава жега, че ние излизаме след 6 следобед. В 10 сутринта вече е ад. Вчера изгорях зверски на разходката ни в 10.30 сутринта!
Тъй че аз не бих рискувала с цял ден на плажа дори за себе си...

# 97
  • Варна
Въпреки че аз се пека като гущер и издържам в жеги когато другите ги взимат с линейки  Mr. Green, детето си на плаж за повече от 1-2 часа късно следобед не бих завела.За мен е абсолютен тормоз на детето много часове в жегата.Виждала съм потни и изгорели малки бебета да спят каталясали под някой чадър и искрено съм им съчувствала.Горещото време и силното слънце не са за малки деца и бебета, особено в часовете 11-16  Rolling Eyes.Според мен.

# 98
Аз нямам намерение да водя Ели на плаж това лято- може би инцидентно 2-3 пъти и то след 18.00 часа, просто да види морето.
Ако някой се чуди за почивка в Обзор бих предложила този хотел
http://www.hotel-dukov.com/
на 30 крачки от морето и срещу него е парка с люлките,на супер място,обслужването също е добро.

# 99
Въпреки че аз се пека като гущер и издържам в жеги когато другите ги взимат с линейки  Mr. Green, детето си на плаж за повече от 1-2 часа късно следобед не бих завела.За мен е абсолютен тормоз на детето много часове в жегата.Виждала съм потни и изгорели малки бебета да спят каталясали под някой чадър и искрено съм им съчувствала.Горещото време и силното слънце не са за малки деца и бебета, особено в часовете 11-16  Rolling Eyes.Според мен.
  Peace Именно! Тормоз е точната дума. Дори под чадъра е недопустимо за толкова малко дете да стои цял ден на плажа в жегите.  Naughty

# 100
Ами ние и сега се разхождаме почти по цял ден. Дали ще сме на плажа или в парка, все тая Peace Алекс е свикнала да се храни и спи навън, та ако нямам работа из къщи изобщо не се прибирам. С една дума жега и слънце не ни плашат. Е, не мисля да я оставя цял ден да се пържи на слънце, но на сянка или под чадъра определено няма да е проблем за нея. Ама знам ли пък, то детето само ще си покаже, може или не Peace

# 101
  • София
Аз си го представям да излизаме най-късно към 9 ч. на плаж и да стоим там до 11-12 ч. и после обратно в хотела до към 16 ч. След това пак на плаж до към 18 ч., за да има после време за разходки и други забавления  Simple Smile

Моят мъж сега пък се сети за вариант Гърция ...

# 102
Дони, ще слезем някой ден, дайте да се организираме.

Ние на плаж отиваме към 11,преди това спим, оправяме се, закусваме, аз съм на почивка в крайна сметка, няма да си навия аларма за 6 часа, та да не хвана жегата. И Пепи е оцелял Laughing Но той във водата много стои, няма излизане от там.

# 103
  • Варна
И аз бих се присъединила ако е за Варна  Grinning
Ако съм на почивка и аз бих стояла повече от 2 часа предполагам, знам ли.Те децата оцеляват, въпреки нас, понякога, разбира се Simple Smile.... Не мога да преценя от позицията на това, че цял живот съм си живяла на море, но ако не съм сигурно ще ми е тъпо за 1-2 часа да съм на плажа само..

# 104
Привет и ние се прибрахме преди малко, тръгнахме на обед, докато колата беше още студена и на сянка
Децата едва издържаха пътя, спирахме сто хилади пъти, за да се охлаждаме

Едно процедурно предложение - Нека всички, които ще пускат снимки от Трявна да го правят и в другата тема организационната, за да имаме всички линкове накуп, опасявам се, че някои от нас няма да смогнат да изчетат всичко и ще изпуснем да видим всички снимки в тази тема  Praynig  Praynig  Praynig
Аз не мога да качвам в общия мултиплай, защото искам да си кача в моя и няма да ми се занимава да качвам и там  Peace

Поздрави на всички и дано сте се прибрали по живо по здраво!  Hug
Беше му супер приятно!   bouquet  Hug

Като сте казали за гласуването - ще ходим и ще гласуваме с номер 12 за Зелените, да видим какъв процент ще съберат - от една страна ги подкрепям, от друга от чисто любопитство

Тук има облаци и ще вали, а в Трявна се пукахме от жега и по пътя  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт