Юлчето към Трявна ще пътува, а после на морето ще се полюбува(108)

• 10 803
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Вие май сте решили да изпишете темата докато се върнем  smile3529
Аха  Laughing. Нали имаме едно отлежаващо подходящо заглавие.

Аз вече за трети път отварям хладилника  Embarassed.

# 76
Е, Дуци, ще се видим, разбира се... До плажа ви може и да не стигна, но ти до града все ще слезеш....  Naughty
Аватарът е снимка на Hrithik Roshan - индийски актьор - симпатяга.  Heart Eyes

Инка, честито прохождане! Плажувахме на Почивка. Ходихме тая вечер към 5 часа, после се пуснахме през Морската до центъра и после обратно. Доволна съм. Не съм се топнала, защото не се чувствам комфортно по бански.

Амаринова, аз си купих страхотен бански от Ибей - за 19лв. Като дойдеш във Варна ще ти го покажа.  Peace

Това лято почивка няма да видим, предвид обстоятелствата.... Добре поне, че морето е наблизо...

В Трявна ги сърбят пръстите... току някой се обади... Май не е толкова хубаво без нас там.  Mr. Green

# 77
В Трявна ги сърбят пръстите... току някой се обади... Май не е толкова хубаво без нас там.  Mr. Green
Мъчно им е на хората, нали сме си като рода вече hahaha

А ти защо си купи бански, като няма да го обличаш Naughty Ще ви чакаме под строй при нас на плажа!

# 78
Вие май сте решили да изпишете темата докато се върнем  smile3529

А на вас там няма ли кой да ви резне кабела Mr. Green Нали сте отишли да почивате, без форума не можете да дишате Laughing

Аз си купих бански днес - долно, танкини (потник) за аквафитнеса, дето почвам от сряда (повечето записани са мъже - дали не сбърках с избора на бански Thinking) и обикновено горно за плажа, ако изобщо стигнем тази година Laughing

P.S. сетих се на Дуци за грозните пъпки. Ние пък си имаме бенки  Crazy

# 79
  • София
Инка, аз събирам, събирам мнения и накрая може да отидем в някой хотел 2-звезди  Laughing Аз обаче романтика не търся  Whistling Аз искам от всичко да имам /ако може и по много/  Mr. Green
Милия Боби - дано е било инцидентно днес и да не се повтаря !

# 80
  • Варна
Мислех да си купя цял бански, обаче мъжа ми каза, че било пенсионерско  Shocked.

Дони, приятна ли е водата? Вие пък баш в събота, в лудницата. Аз бутах количката към почивка, но бях сама и ме хвана шубето, та стигнах до Карин дом и после кръгчета  Crazy.

Майра,  Joy.

Нинче, ти си знаеш  Hug. Според мен Слънчев бряг е една голяма глупост и не бих дала пари дори и за 2 звезден хотел там.

За Боби незнам, той по принцип си е ревлив, ама днес беше мнооого Confused.

# 81
Майра, той безжичен нета, нема кабел  smile3534

А и вярно сме като семейство, и знаете ли кое е най-смешно, че всички се представяме с имената си, ама като обясняваме за някой нещо ползваме ника му.

Лека нощ от нас

# 82
  • Бургас
нИН4Е Маджестик се намира то4но до Халена Палас,на 50 м от пясъка е..от другата му страна е Виктория Палас.С на Маджестик собственика работим и е много коректен тип.Ина4е в хотела съм ходила доста пъти...Много е краасив и вътре И ВЪн..Има огромно игрище за футбол,тенис и разбира се един огромен басеин отпред слят....Обслужването е на ниво- за това не бива да ссе тревожиш...принципно на първа линия (не на пясъка де) хотелите са на добро ниво като цяло...Стаите са хубави-МАджестик е модерен стил хотел- тоест вси4ко е мрамор,модерни спални и .н Виктория палас- до него е по-стар хотел ,но е в старинен тип,воали,тронове,злата,полюлеи,кресла и тн.Ве4е всек според зависи...За мен най-хубавите хотели в сл.бряг си остават серията Хелена Палас,но с амн скъпи...няма смисълз а мен от такива цени-мерсаж Peace

За Маджестик- близо е до центъра - на около 5 минути пеша...плажната алея  е пред самия хотел,в съседния двор има страхотен рибен ресторант за любителите на рибата...Ина4е в хотела си има стандартните неща плюс СПА Crazy Спато там не е кой знае какво де,можеше и по-добре да го измислят...но си заслужава хотел4ето Peace

# 83
Аз с чудя какъв бански да си взема. На приятеля ми не му допадна много идеята за цял бански, но с как иначе да го скрия този корем не ми е ясно  33uu
Дуци, кажи само кога и къде, единствено за плажа не съм сигурна, че ще дойда поради горепосочените причини.

# 84
Аз ще ходя без мъж на морето, само Аелия ще е с мъжа си, но ще го изгоним, да не ви е срам. Ще ходи да забавлява бебетата на бара Mr. Green
Взех си бански с ниска талия, боксерки са и корема приятно се разлива над тях, не е като да го стягат дънки и да висва желирано, така че последвайте моя пример Mr. Green
Цели бански има толкова секси, особено на Триумф, но са по 200 лв., но пък от минали години човек може да си намери нещо на половин цена.

# 85
В трявна беше страхотно,всички бебета и семействата им са големи сладури  Heart Eyes

Който идва във Варна,да ми пусне мобилен на лични Hug Дуци,чакам  Grinning

# 86
  • Варна
Напоследък никого не срещам в морската, само Киса и Фам, но пък те винаги инцидентно слизат  към морската и не се обаждат. Сърдя се пък  Crossing Arms
Дони, и на теб се сърдя  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Всъщност ти си сега си младоженка, отмятам те от списъка  Grinning

# 87
  • София
Маймунка - благодаря ти   bouquet Хелена-та наистина е добър хотел, но е прекалено скъп за нас. Виктория-та пък ни е прекалено кичозен за вкуса  Simple Smile На мен Чайка ми хареса на пръв поглед - той също е на собствениците на Виктория, но прочетох много лоши отзиви за него в нета. Ще видим какво ще правим. Ще видим и какво ще ни предложат колегите ми.

# 88
Нинче, ние ще сме в Мирамар в края на месеца. Малко прехвален ми се струва, дано да се заблуждавам.

sela_wi , на 26 юни Peace Вие от кога сте? Дали пък няма да се засечем Thinking

Днес Алекс стана в 10 ooooh! Направо имам чувството, че с това късно ставане проспиваме целия ден.

Вие няма ли да гласувате newsm78 Аз мисля лека полека да се замъкна до там, въпреки че едва ли някой заслужава гласа ми Mr. Green

# 89
  • София
АМаринова, Мирамар наистина много го хвалят - даже има специална тема за него във форума  Simple Smile Ние ще сме чак август и още не сме решили къде ще ходим - едва от вчера почнахме търсенето.  Simple Smile

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА АЛЕКС И НА ВСИЧКИ ДРУГИ БЕБЧОВЦИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт