Юлчето към Трявна ще пътува, а после на морето ще се полюбува(108)

• 10 803
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Нинче, зарежи ги тези, една приятелка на сестра ми има тур.агенция и сме се разбрали да ми намери нещо читаво. Като е готова с офертите ще ти ги пусна и на теб ако искаш.
В момента има някаква оферта за 288 лв. нощувка със закуска на човек за 5 дни. Сестра ми е взела 4 пакета за тях двамата с мъжа им, демек 10 дни ще стоят. За Сл. бряг говоря, но не знам кой хотел.

# 61
  • София
Благодаря ти Дуци !
Аз също работя в туристическа агенция, но съм в другия "департмент" - с чужденците, но ще помоля колегите да ми препоръчат като име някой хотел, от който имат преки впечатления.

# 62
Ми ето, уредила си се значи Simple Smile

# 63
  • Бургас
Ама вие като идвате насам вси4ки няма ли да имате време да спретнем една среща? Rolling Eyes

# 64
  • София
Aми, уредила съм се - затова си търся хотел в нета, но определено се надявам да ми препоръчат нещо, де.  Simple Smile
Иначе най-вероятно ще ходим във високия сезон, но живот и здраве мислим да стоим 14-15 дни, така, че с радост бихме се срещнали с някои от вас.  Simple Smile

Маймунка, ти като си по-навътре в нещата  Simple Smile, имаш ли някакви впечтления за този хотел :
http://hotel.majestic-bg.com/bg/

То не е важно само категорията и затова исках някой да ми препоръча хотел, от който има преки впечатления относно обслужването и т.н., защото има недоволни клиенти и от 5-звездни хотели.
А, мъжът ми не е излизал в отпуск от 5 години и иска да се поглезим малко и поне "като е гарга, да е рошава " и да не си дадем парите на вятъра.

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 23:18 от Ninche

# 65
Е как може да си търсиш, като колегите ти не само могат да ти препоръчат, ами и конкретно предложение да ти дадат Mr. Green Направо се остави в техните ръце.
Ето този дето ще сме ние сега е на някаква ужасно ниска цена, а в сезона е ужас ooooh! Поне това, коеот пишат на сайта. Никога няма да ги дам тези пари, като знам, че е възможно и цените да са други.
Както и от любимия ми магазин не пазарувам, ако няма намаление Mr. Green Така и така дрехите ще ги има и в края на сезона, за какво да си давам парите сега. Ех, щастливец е моя мъж с жена като мен hahaha

# 66
  • София
 Joy А парцалките, дет си ги купи днес в какъв сезон ги взе  smile3534
Абе друго си е все пак някой който е бил там, като клиент да ти препоръча нещо - аз и до тях ще се допитам, ама исках да имам мнение и от другата страна на барикадата. Иначе като гледам и Мирамар и много други хотели през юни са супер ниски цените и после в сезона яко надувка, но то винаги си е имало разделяне по сезони и естественно август е най-скъпо, а ние се очертава точно тогава да ходим.

# 67
  • Варна
Днес направо  #Crazy.
Боби големи ревове, чак хлипа  Confused. Какво му стана незнам  Rolling Eyes.
Иначе пробвах го пак, ми ходи си детето  Laughing, сякаш мен повече ме е страх, отколкото него. Питка ще направя като се пусне сам.
Шмили, честити ходещи крачета на Монката  Heart Eyes.

Какви са тези луди пари, които давате за почивка  Crazy?

# 68
Намокрих си краката. Боян първо рева от вълните, после Антон го занесе навътре и беше голяма игра. Постоянно искаше да пипа водата.  Laughing
Зверски изгорях днес. Ама не на плажа, ами по време на разходката из квартала.
Снимки не знам дали ще кача, че си забравих апарата и снимах с пда-то на Антон, а качеството му е съмнително.

# 69
  • София
О, Инка, ако визираш линка за хотела, който пуснах : никой нищо не е дал - само събирам мнения  Simple Smile

# 70
Инка, готов е той за питката. Честито Hug

Боби големи ревове, чак хлипа  Confused. Какво му стана незнам  Rolling Eyes.
Анна вчера беше така, направо ме изплаши.

Нинче, казах любим. А Теранова, в които влезнах днес, са си баш парцалки Mr. Green
В Турция ми се ходи на мен, обаче ме е шубе с Анна, ако трябва да си тръгнем веднага са 9 дена път с камили.

Ох, гладих до сега, но май ще си лягам, нямам повече сили Tired А и огладнявам, това не е добре и не е в мой стил, знам ли като отворя хладилника колко храна ще погълна.

Дони, що само краката, бе? И какъв е тоя аватар да му се незнае Whistling

# 71
  • Варна
Нинче, щом събираш мнения значи е вариант  Laughing.
Нехаресвам почивки в такива хотели аз. Слънчев Бряг ми е анти. Бих отишла на някое по- закътано местенце, нещо по- романтично  Blush.
Дони, къде плажувахте?
Дуци, теранова наистина не се брои  Laughing.

Предния пост забравих, Ра  spoko. Дано си по- добре след разходката. Докога сте в Троян? Ще имаш ли интернет там?

Тити последно къде е?

# 72
Варненки, някой ден другата седмица ще се видим, нали?
Може да дойдете на плаж при нас Party

# 73
  • Варна
Ооо, Дуци, ние с Боби ще се опитаме да измислим място за паркиране там  Laughing. Обаче нямам бански  Thinking.

# 74
Вие май сте решили да изпишете темата докато се върнем  smile3529

Общи условия

Активация на акаунт