Юлчето към Трявна ще пътува, а после на морето ще се полюбува(108)

• 10 803
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!! САААМО НАШ'ТЕ!!!!

# 46
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!! САААМО НАШ'ТЕ!!!!
Нещо не се виждаше, викам чакай да цитирам и малко да редактирам Mr. Green

# 47
оф днес пак ме е хванал заплеса  ooooh!
след обяд си сложих gsm-ма някъде из кухнята (имах работа там, а и да не събудя малкия) и после голямо търсене падна....................ама под масата, на хладилника, в хладилника, по столовете.........където се сетя.........всичко обърнах- няма. А аз готова за излизане вече и детето облякано. Викам си срам не срам ще пиша на една приятелка по skupe на ми звънне, че да го открия тоз ми ти gsm. И го открих ...................беше си на масата  ooooh!  Blush , отгоре покрит е една ръкохватка(а тази ръкохватка какво прави там не мога да кажа )........луда работа  Joy

И такааааа излязохме отиваме в градинката, избирам си аз една пейка цопвам се и отварям чантата, за да изкарам обувкита на Мики за да ходи .......................и кво - вътре само едната  #Crazy . Пък аз ги слогих и двете обаче торбата беше при детето аз докато търсих gsm-МА и той си измъкнал едната обувка .  ААААААйййййдеееее към  в къщи пак . И на всичкото отгоре се катерих с малкия до петия етаж.............бях изплезила език. Луда работа. Както казват старите хора" Който няма глава -има крака"
 Joy  Joy  Joy

# 48
Чух се с трявненци, голяма лудница беше Joy

........детето облякано.
Кажи ми, че беше с дънкен панталон tooth

# 49
Маймунка, нямам търпение да излезе New Moon Simple Smile. Аз си поръчах книгите от Книжарница Пингвините, но докато ми ги доставят ще мине време. Опитах се да ги чета от нета, но са любителски преводи и ме дразнят много. Все пак сега чета Midnight Sun (историята от първата книга, но през очите на Едуард). Тя нали не е завършена и така или иначе единствената алтернатива е да се чете в нета.

# 50
Много е готино на Трявна, децата подивяха на басейна. Опитахме се да направим една обща снимки, но беше голяма лудница Crazy
Днес успях да поснимам малко, но няма начин да ги кача скоро, имам чувството, че са над 300 снимки, всяка по около 4 мб и ще ми трябват дни сигурно.

# 51
Бухти, копирай няколко в друга папка, намали ги и ги качи. До кога ще ни мъчите Praynig

# 52
Амаринова, забравих да ти пиша за ходенето ни във Варна. Засега нищо не е сигурно, но най-вероятно ще отпадне. Мъжът ми ми обеща да се приберем за постоянно в България най-късно през март догодина Simple Smile. Така че предполагам, че няма да се съгласи да ме праща на почивка, при положение, че му обърках генерално сметките.

# 53
Днес подстригах Сами, вече в очите му влизаше косата. Надявам се чурата да не окъсее Mr. Green
Амес, а как правиш грис с АМ? Надявам се резултатите да ви харесат!

# 54
Бухти, копирай няколко в друга папка, намали ги и ги качи. До кога ще ни мъчите Praynig
Не мога, карат ми се, че стоя на компютъра, а и тук нямам софтуер никакъв ooooh! Хайде утре обещавам, че ще  се постарая.

# 55
  • София
Момичета, сещате ли се как се казваше хотела, където Аелия щяха да ходят и където отидоха другите /май Кетито и Евридика/. А той в Слънчев бряг ли беше  newsm78 Търсим хубав хотел в Слънчев бряг - ако някой се сеща за нещо хубаво и проверено може да си каже  Simple Smile

# 56
  • Бургас
Дуци Mr. Green Пак се бъзззкаш с  умопомра4ителните ми компютърни умения Joy Hug

Астарта аз ги 4етох на инглиш душа...хи4 не можах да изтрая на бг..на английски е мн по-автенти4но Mr. Green

Среднощното слънце и аз го про4етох.макар 4е бях 4ела изявлението на мис Майер ,4е някакъв фен пуснал книгата на 4ерно в нета и тя изгубила желание да я дописва и бла бла ..щяла да се отдаде на други творби и някой ден...може би...малко преиграва ама айдиии Tired

Тоз ма4 няма свършване бе...4акам - 4акам...няма край Rolling Eyes Уж се уговорихме да бие...зет ми е на ма4а...май е излъгал- него виждамммм Joy

И аз искам пък снимки от тРявна,какво като не познавам никой ли4но Crazy

Нин4е хотели колкото искаш мога да ти кажа в сл.бряг- там ли искате наистина Rolling Eyes Пиша ти на ЛС

# 57
Хотела е Долфин(Гранд хотел Варна). И ние отиваме там в понеделник Simple Smile
А Кетито и Евридика ще са на св.Влас.
Лични съобщения с хотели не се допускат, всичко да се пише в темата Mr. Green

# 58
  • София
Маймунка, Дуци, благодаря !
Ние все още не сме решили къде ще ходим. Аз си знам само Златните, но мъжа ми предложи Южното Черноморие и затова днес си търсихме хотели в Слънев бряг и околността . Хич не ми харесва тази база "Ол Инклузив" обаче, а много от хубавите хотели предлагат настаняването именно така.

А, Дуци, сега ми попадна х-л Мирамар в Обзор. Не бяха ли там Кетито и Евридика. Много са дебели цените обаче - 271 лв. за стая във високия сезон, когато се очертава да ходим ние.

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 22:53 от Ninche

# 59
Астарта, дано мине температурата, ако не - отивай на доктор, здравето ти е най-важно  Hug

Инка, Шмилянка, честити ходещи крачета  Simple Smile

Веси, много е сладък Павката  Heart Eyes

Амес, дано да приемат дъщеря ти където иска  Praynig

Юцка, кофти ден си имала явно  Hug За режима - на Габи е следния:

8 ч - закуска (каша с плод - редувам всички зърнени, които съм въвела или попара, веднъж седмично) - около 150-200 г
12-13 ч - някаква манджичка с месо/риба или зеленчукова - около 140 г
16 ч - плод - 1 банан или 1/2 ябълка/круша или някакъв друг плод
18.30-19 ч - вечеря - редувам супа, каша и кисело мляко
Освен това суче сутрин, обед, следобед, вечер и поне 1 път през нощта, абе 5-7 пъти за денонощието.

Радвам се, че си прекарвате добре в Трявна, така ми се иска да можехме и ние да дойдем  Confused Чакам и аз за снимки  Blush Днес надвечер и ние заведахме Габи на басейна на блока, отначало се уплаши и се разплака, но после цопкаше с крачета и ръчички и се кефеше  Heart Eyes, в понеделник ще й купя жилетка и ще се къпем двете Grinning

Хайде лека нощ от мен.

Общи условия

Активация на акаунт