Юлчето към Трявна ще пътува, а после на морето ще се полюбува(108)

• 10 803
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
... Астарта ме притеснява вече. Поне изследвания посну някакви, все висока ли я поддържаш?

Hug

Без лекарства е около 39 градуса. С по 1-2 ибупрофена спада до 37.5. Вчера изпих 4 наведнъж и бях цял ден добре, вечерта обаче действието им премина и пак я вдигнах и изпих още 2. Мисля, че приключих и с кърменето Sad, защото откакто се наливам с толкова много лекарства, спрях да му предлагам да суче, страх ме е. Вече 3 дни не съм го кърмила. Ако ми мине, пак ще му предложа, но като не знам докога ще съм така ... Tired . Реших понеделник да отида на лекар, ако не съм се оправила, но ме е страх от таксата. Не че искам да спестявам от лечение, но никак не сме добре финансово.

# 31
  • Варна
Пуснах Боби без да се усети и той направи 5- 6 крачки  Shocked. Знам, че не е прохождане, но ми се стори, че наближава този момент  Heart Eyes.

# 32
Инка, за мен си е прохождане Simple Smile. Честито Hug!

# 33
Пациентката ми снощи е починала Tired Не че не се очакваше, ама пак ми е криво.
Излизаме, да си проветря главата.
кажете нещо хубаво вие.

# 34
Ох, Ра, не ви е лесно на вас лекарите Sad. Не знам как изобщо се свиква с такова нещо. Особено пък в твоя случай като ти е и позната. Мир на душата й!

# 35
Ра съжелявам за жената  Flowers Rose Flowers Rose , но поне се е оттървала милата. 

От една седмица Мики не се буди сутрин да яде. Сега режима ни е следния:
9 - 9:30ч. попара(грис) със сирене
около 13ч. 1/2 бурканче супа и  цялото бурканче с манджа (бебешки са бурканчетата)
16:30 - 17ч. десерта от кухнята(май не му стига- няколко пъти му начупвам и по 1 бисквита вътре)
20:30 - 21ч. 1 бисквита с кис. мл.(яде с лъжицата) + 270мл.кис.мл. от  шишето 

А вашите сладури как се хранят??? Чудя се дали не са  му е малко млечните продукти ???

# 36
Аз съм в шок и ужас. Цяла сутрин обикалям да си търся бански и нищо не ми става. Искам някакво горнище с твърда чашка и банели, но всичко ми е малко. Егати, аз не мога да си обясня, защо 80 С е голямо, колкото шепичката на малко дете #Crazy Не исках някакъв много скъп, че и без това в момента изглеждам ужасно. В крайна сметка единственото което ми стана беше един триумф, който не ми хареса особено. Запазих си го до понеделник да помисля. Сега си пробвах стария бански и що годе се харесах. Та все още размишлявам дали да го взема този.

iucka, Алекс от както яде от кухнята, храната съвсем не и стига. Определено там готвят малко редичко и без калорично. Иначе режима е следния:
9:30 попара със сирене и масълце 250 гр
13:30 пюре с месо 200 гр
16:00 млечен десерт(кисел, кис. мляко с плод или бисквити, млечна каша) 150 гр
19:30 супа с 2 сухарчета или каша 200 гр
22:00 180 мл АМ
Много често в супата или пюрето от кухнята се налага да добавя сирене и сухари, че да стане по-гъсто и по-засищащо.
Мисля, че не са ви малко млечните. Като гледам всичко без обедно пюре е млечно

Ра, много жалко Hug

Астарта, пожелавам ти да се оправяш бързо. Ако продължи температурата, задължително на лекар Hug Чакам да решите за морето, че много се надявам да успеем да се видим Laughing

Дуци, Елика мерси Hug Не знам защо все като попитам за такива памперси и ме гледат супер странно newsm78

Инка, прохождане си е Peace Честито!

Купа, не сме на Трявна, че не ми се пътуваше сама с детето. Тя много кротува в колата, но ме хвана шубе 250 км, извън градско, че карат като луди Crossing Arms

# 37
Инка, и Мони прави по 3-4 крачки и се мята върху мен, веднъж направи повечко и много се чудя и аз дали това е прохождането..  newsm78 Не трябва ли само да се пусне детето и да пристъпва по- стабилничко, за да се сметне за прохождане? Абе, май ще правим питки с теб  Laughing Party
Днес видях Весито с Павката в морската  Party, но за много кратко! Голям сладур малкия пухчо!  Heart Eyes
И аз дадох веднъж по 2-3 черешки (небелени), но им подействаха доста разхлабващо  Crazy и повече не съм давала. А те и без това в последно време акат по 2-3 пъти на ден и все не мога да ги хвана навреме, та ... има мазано наистина понякога до плешките!  hahaha
Хубаво изкарване на купонджиите в Трявна пожелавам и бързо оздравяване на малки и големи!  Hug

# 38
  • Sofia
В Трявна сме. Екстра е  Laughing  Дени се изкефи страшно на басейна, не ще да излиза оттам Grinning

# 39
В Трявна сме. Екстра е  Laughing  Дени се изкефи страшно на басейна, не ще да излиза оттам Grinning
Завидях ви Mr. Green

Аз давам череши, небелени, половинки. Не и действат разхлабващо, но ги намирам цели в памперса. Или не дъвче или има проблем с корема Thinking

# 40
Изпитът мина добре-резултатите ще се публикуват на 13 юли-поне няма да се напряга детето вече, а само ще чакаме класации и т.н.
Благодаря на всички за подкрепата Hug
Мойто синче яде по 100-150 гр най- много на ядене-не иска повече
-9.00-овесена каша или попара с масло,сирене и АМ
-13.00-зеленчуково или месно пюре
-17.00-плодово пюре,кисел,извара,плод
-20,00-оризова каша или грис с АМ
Суче по 3-4 пъти на ден и толкова нощем-ама не знам по колко-дано му стига
Малко му е бебешко менюто още,но мисля да му давам вече и супи и кисело мляко този месец.Яде от 2 дена кайсии-по половинка най- много де.Опита и череши-половинка и от нея засега

и аз ще си нося стария бански-става ми някак си и не ми се дават пари за нов-не искам да съм с такива кг и по нататък,та това като превантивна мярка
Ра- Hug
Астарта-и аз мисля че трябва на лекар  Naughty
Радвам се за Гнидка-приятна почивка
НБМ-значи си прекарвате чудесно -браво Hug

# 41
  • Варна
Близначките на Илиянка са сладурки големи, познах ги веднага.Тръгнах бързо ,защото бях с една позната с ревящо за люлки дете и не исках да висят заради мен, а излязахме заедно...Дано успеем друг път за повече...Павел е захранен със сладолед пъпеш, кви череши, кви пет лева .... Mr. Green Хората противници на подобни кадри да не гледат  Laughing
Инче, честито! Hug и целувки за Боби, здрави и палави крачета  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 18:47 от Vessi_to

# 42
Inka, честити ходещи крачета.

Гнидка, надявам се Катето вече да е по-добре Hug
И ние сме в Трявна. Изгорях. Малката се размаза от кеф в басейна. Тук е страхотно, а хлапетата са много сладурски, без изключения.

амаринова, кога заминавате за Обзор? Вземи си Триумфа, няма да съжаляваш.

# 43
  • Бургас
ОПааа.

Астартаааа,мила,гледам си се присъединила към клуба на Стефани Майер- аз от преди 6 месеца съм там  Hug Из4етох вси4ки книги- гледах Здра4а хиляда пъти и сега 4акам Новолуние...  bouquet Евала,4е си толкова отдадена фенка Heart Eyes
Сега сериозно- отивай на лекар бе жена...какви са тия Т дето вдигаш....39 си е сериозна цифра,а да не говорим,4е след хапове пада не до нормално,ами до 37.5 Confused  Отиваййй Hugй

Инкааа- 4естити бягащи кра4лета...все напред и все нагоре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гнидка императрицата да се стяга ве4е...стига с тия болести  Hug

Ние пак цял ден хайманосвахме...бяхме с бебе Вики на кумата ми бебето,което е на 40 дни и супер сладуркааа Heart Eyes

След малко мъжо отива в един колега да гледат ма4а по мъжки..и аз ще го гледам У дома ,ама май миейки 4инии и пералнята не съм пуснала ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

НБМ - да си изкарате вси4ки там страхотно и после айййде на БУргаЗЗЗ

# 44
Някой няма ли да пусне снимки от Трявнаааа  ruporuu

Ох, днес имах страхотен ден, обиколихме центъра семейно, забърсах някой и друг парцал, после се наядох като прасе, дето има една приказка като сме най-зле все така да сме Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт